Pro výrobu, manipulaci, montáže a měření jsou potřebné také jednoúčelové a speciální stroje a zařízení vyráběné dle specifických požadavků zákazníků. Můžete si tak nechat na míru vyrobit automatické linky, montážní stanice, dopravníky, upínací zařízení, separátory, karusely, poloautomaty, testery, lisy, děrovače, aplikátory a jiné speciální stroje.

Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Jednoúčelové stroje, dopravníky, montážní linky, kontrolní, měřicí a kalibrační pracoviště navrhuje a zhotovuje společnost CJS s.r.o., Liberec.
Výrobní a montážní linky pro automotive a strojírenství
Automatizace a robotika, výrobní linky, montáže, jednoúčelová zařízení v průmyslových odvětvích. Tyto stroje projektuje a zhotoví společnost ADAX, spol. s r.o., Kladno.
Kovovýroba, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů
Návrhy, konstrukce, výrobu či úpravy strojních součástí a speciálních zařízení, zakázkovou kusovou či malosériovou výrobu, obrábění, svařování realizuje GERGEL, s.r.o., Zlín.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, manipulátory, jednoúčelové stroje, vrtání a broušení
Modernizovat výrobu v oblasti strojírenství pomáhá společnost TRIOM, spol. s r.o. z Frenštátu pod Radhoštěm. Vyrábíme spolehlivou manipulační techniku s důrazem na automatizace technologií.
Nástrojárna, vstřikovací formy, lisování plechů
Vývoj a výrobu nástrojů, přípravků a jednoúčelových strojů nabízí nástrojárna MATRIX s.r.o. v Jasenici u Vsetína. Lisujeme plastové i plechové výrobky, válcujeme plechové i hliníkové profily.
Odmašťovací a jednoúčelové stroje, vývoj, výroba Broumov
Zařízení pro průmyslové odmašťování, dopravníky pro manipulaci a jiné jednoúčelové stroje vyvíjí a zhotovuje DETAS, s. r. o. v okrese Náchod.
Jednoúčelové stroje pro průmyslová odvětví
Jednoúčelové stroje, dopravníky, nakladače, míchací zařízení, mycí linky a lisovací stroje na zakázku navrhne a vyrobí naše společnost SERVICE-SOLUTION s.r.o., Chrtníky v okrese Pardubice.
Service-Solution s.r.o.
Automatizované výrobní linky, výroba, montáž, servis
Zakázkovou výrobu automatických výrobních a montážních linek, konstrukci a výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace a další speciální stroje vyrábí LUX spol. s r.o.
LUX spol. s r.o.
Šnekové, řetězové a korečkové dopravníky pro potravinářství, zemědělství i kafilérii
Jednoúčelové stroje pro nejrůznější průmyslová odvětví dodává společnost DELTA X CZ s.r.o. z obce Veliny v okresu Pardubice. Vyrábíme dopravníky pro mlýny, kafilérie i výrobny krmiv.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba termoformovacích a vakuovacích strojů Nový Bydžov
Společnost 2LD Plastic s.r.o. se zaměřuje na výrobu termoformovacích či vakuových strojů, jednoúčelových strojů a vakuových strojů na zpracování plastů.
Stříkací technika a vybavení lakoven, nové vzduchové trysky, Plzeň
Inovované produkty stříkací techniky se vzduchovými tryskami XLINE, které jsou vhodné do lakoven, glazoven a jiných stříkacích dílen, Vám dodá společnost Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Opravy speciálních strojů, přestavby balicích strojů i linek, odborný technický servis
Profesionální repasí a opravou balicích i jiných strojů se zabývá společnost KELTNER STANISLAV - OPRAVY SPECIÁLNÍCH STROJŮ z Kácova v okresu Kutná Hora.
Technologie pro povrchové úpravy produktů, tryskací, metalizační, lakovací zařízení
Stroje pro rovnoměrný žárový nástřik na kovové materiály i plastové hmoty naleznete u společnosti S.A.F. Praha spol. s r.o. z obce Přišimasy. Kvalitní povrchová úprava včetně dodávky a montáže.
Lisy BRIKLIS pro briketování odpadů z truhláren, pil, sléváren
Firma BRIKLIS, s.r.o. v Malšicích v okrese Tábor Vám nabízí briketovací lisy pro briketování truhlářských, zemědělských, průmyslových a ostatních objemných odpadů a odpadového papíru.
Vývoj a konstrukce přesných strojních celků pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Areál s vlastní výrobní dílnou naleznete u společnosti ATELIER TECHNIK s.r.o., sídlící ve Dvoře Králové nad Labem. Zabýváme se vývojem a výrobou přesných jednoúčelových strojů.
Popisovače bužírek Ústí nad Orlicí - dovoz a servis japonských popisovačů
V naší nabídce popisovačů bužírek naleznete spolehlivé produkty japonské firmy Nisca, dříve Canon.
Průmyslové lakovny – ekonomická řešení pro změnu a modernizaci technologického parku
Ekonomická řešení pro změnu a modernizaci technologického parku průmyslových lakoven dodává společnost ASTOM TRADE, s.r.o. z Brna.
ASTOM TRADE s.r.o.
Vybavení provozů pro povrchové úpravy
Profesionální služby v oboru povrchových úprav poskytuje společnost ASTOM TRADE s.r.o. Dodáváme moderní technologie a vybavení provozů pro povrchové úpravy na klíč.
ASTOM TRADE s.r.o.
Kompletní vybavení pro průmyslové lakovny
Kompletní vybavení pro průmyslové lakovny dodává společnost ASTOM TRADE, s.r.o. z Brna. Zkvalitněte a zefektivněte výrobu díky technologiím od ASTOM TRADE.
ASTOM TRADE s.r.o.
Mobilní žíhací zdroje a zařízení s jednoduchou obsluhou - prodej a dodávka
Prodej a dodávku mobilních žíhacích zdrojů a zařízení zajišťuje společnost Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto žíhací zařízení vynikají především jednoduchou obsluhou.
Stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. se sídlem ve Zlíně a působností v celé České a Slovenské republice dodává stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Laserový 3D tisk Praha – intuitivní ovládání
Zcela nové možnosti a zdokonalení plastického tisku přináší pokrokové zařízení pro laserový 3D tisk pomocí ocelového prášku, které nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. se sídlem v Praze.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Počítačky a manipulátory archů nejen pro tiskárny a výrobny cenin
Společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Prahy nabízí počítačky archů, které ocení tiskárny, výrobci cenin, knihtiskaři i balírny archů.
Zařízení pro desinfekci vody v místě spotřeby
Zařízení pro desinfekci vody v místě spotřeby pro bazény, chladicí věže i pro zemědělství nabízí společnost Oniko-Europe, s.r.o.
Laserové značení – trvané a nesmazatelné, nekontaktní
Trvalé a nesmazatelné značení výrobků nebo reklamních předmětů provádí bezkontaktní metodou laserového značení provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.