Pro výrobu, manipulaci, montáže a měření jsou potřebné také jednoúčelové a speciální stroje a zařízení vyráběné dle specifických požadavků zákazníků. Můžete si tak nechat na míru vyrobit automatické linky, montážní stanice, dopravníky, upínací zařízení, separátory, karusely, poloautomaty, testery, lisy, děrovače, aplikátory a jiné speciální stroje.

Jednoúčelové stroje pro montáž a kontrolu, automobilový průmysl - výroba
Česká firma Přidal s.r.o. se specializuje na strojírenské výrobky, které se využívají v automobilovém průmyslu pro montáž a kontrolu. Výrobu zajistíme pro Českou a Slovenskou republiku i zahraničí.
Přidal s.r.o.
Lakovací zařízení a zásobníky na materiál
Dodavatel zařízení pro povrchové úpravy lakováním, aplikace nových technologií, automatické lakovací zařízení pro průmyslové podniky, zásobníky pro dávkování materiálů od Krautzberger, s.r.o.
Krautzberger, s.r.o. Stříkací a lakovací technika Plzeň
Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro automatizaci Jablonné nad Orlicí, robotizace, linky
Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro automatizaci Jablonné nad Orlicí, robotizace, výrobní a montážní linky, měřicí a testovací zařízení, kontrolní zařízení.
LUX spol. s r.o.
Strojní obrábění - výroba  jednoúčelové stroje, pásové dopravníky
Jednoúčelové stroje a pásové dopravníky vám vyrobí firma Přidal s.r.o. - strojní obrábění je jejich hlavní specializací a jsou schopni vyrobit jakékoliv zařízení dle Vašeho přání.
Přidal s.r.o.
Koncepce úpraven vody – výroba pitné vody z povrchové, podzemní i mořské vody
Unikátní koncepci úpraven povrchové, podzemní i mořské vody na vodu pitnou pomocí tlakových membránových procesů žádejte u společnosti W.P.E. a.s. se sídlem v Praze.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Speciální a jednoúčelové stroje - dodáváme nová a repasujeme stará zařízení
Firma Metakon, s.r.o. se sídlem v Brně prodává speciální a jednoúčelové stroje pro průmysl. Dodáváme nová a repasujeme stará zařízení, přičemž využíváme díly od ověřených výrobců.
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje pro servis chlazení, zneškodňování chladiv
Zařízení na manipulaci s chladivy Praha, přístroje určené pro servis chlazení, zneškodňování chladiv, nově chladiva recyklujeme a provádíme jejich analýzu.
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, balení
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, rotační stojan pro balení briket.
Půjčovna vyvíječů páry - zapůjčení použitého zdroje páry, repasovaný parní vyvíječ
Společnost NEKL s.r.o., se sídlem Konice u Prostějova, je dodavatelem vyvíječů páry, funguje i jako půjčovna. K zapůjčení použité zdroje páry - repasovaný parní vyvíječ.
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
Stroje pro vstřikování plastů do průmyslových odvětvích
Široké spektrum strojů a technologií pro vstřikování plastů do průmyslových výrob v automobilovém, strojírenském odvětví dodává Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Ryze česká společnost se specializací na vývoj a výrobu řídicích systémů z Bruntálska
Vývoj a výroba řídicích systémů pro automatické linky, technologické celky a jiné stroje zajišťuje společnost ELAP výrobní družstvo.
ELAP výrobní družstvo
Výroba nástrojů Semily, údržba, ostření, výroba náhradních dílů a seřizování
Náš výrobní program zahrnuje výrobu jednoúčelových strojů, nástrojů, strojních součástí, prototypů či náhradních dílů včetně návrhů a konstrukce.
Prodej a zapůjčení zařízení a příslušenství pro tryskání z Pelhřimova
Poskytovatel povrchové úpravy metodou tryskání, zajištění kompletního servisu nebo úpravy přímo na provozovně, renovace povrchů od společnosti TRYTECH s.r.o.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Strojní zařízení, tvářecí nástroje a díly – výroba a montáž
Strojní díly, jednoúčelové stroje, zvedací plošiny, svěráky a tvářecí nástroje na zakázku vyvíjí, zhotovuje a montuje společnost STROJTEX, strojírenská s.r.o.
Pracovní podložky do vibrolisů, vibrolis PROMETAL
Pevné pracovní podložky do vibrolisů s vysokou životností, podložky z buku a borovice, poradenství v oblasti použití, skladování a péče o podložky - PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o.
Povrchová úprava, chemická úprava, montáž a provedení zkoušek
Kompletní úprava jakýchkoli povrchů, opracování plastů a kovů, včetně namontování a uvedení do provozu od společnosti ASO Humpolec a.s.
Jednoúčelové stroje, automatické linky – projekce a výroba na zakázku
Jednoúčelové stroje na zakázku, automatické linky, průmyslová automatizace jejich projekci, vývoj a výrobu realizuje KEYDESIGN s.r.o., Praha.
Jednoúčelové stroje, konstrukce a montáž, průmyslová automatizace
Jednoúčelová strojní zařízení, průmyslová automatizace, návrh, projekce, výroba, montáž a servis strojů od SYSTEMOTRONIC, s.r.o., Brno.
Návrhy, prodej, servis, zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry, dávkovací systémy
Navrhujeme, realizujeme, prodáváme a servisujeme zařízení pro PUR pěny a reaktivní nátěry a pro další systémy pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů.
Jednoúčelové stroje pro slévárny, ocelárny a nástrojárny
Společnost VÚHŽ a.s. se zaměřením na automatizaci ocelářských procesů, výrobu speciálních válcovaných profilů i odstředivě litých odlitků sídlí v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek.
Stroje a zařízení ke zpracování trubek a tyčí
Jednoúčelové stroje na zpracování trubek v ocelářském a zpracovatelském průmyslu, dopravníky, automatizace, výrobní linky sestrojuje Prestar, s. r. o., Opava.
Jednoúčelové stroje pro zpracování plechů, konstrukce a výroba
Profilovací linky, obráběcí CNC stroje, tvářecí nástroje a svařovací stoly pro kovovýroby na zakázku zhotovuje i renovuje společnost Company PMX s.r.o., Karviná.
Magnetické separátory kovů - výroba, možnost individuálních úprav
Na výrobu magnetických separátorů kovů s možností individuálních úprav na míru Vašim požadavkům se specializuje společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o.