Gastronomie patří do odvětví, které vyžaduje nejen kvalitní produkty, ale také technologie, které výrobu produktů podporují a usnadňují. Široký sortiment strojů a zařízení pro gastronomii poskytne možnosti jako varné, chladící a mrazící zařízení, trouby a pece, termické přístroje, konvektomaty, univerzální roboty, chladící stoly a další zařízení.

Tabletové systémy typ Combiset | Abner Praha
Tabletové systémy jsou především určené pro nemocnice, ústavy nebo pečovatelské služby.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Nože pro řezníky a kuchaře, profesionální nástroje -  servis nožů
Nože pro řezníky a kuchaře, profesionální nástroje a nářadí, kompletní vybavení pro pracoviště - maloobchod, velkoobchod a servis nožů provozuje firma Weigel nůžky, nože v Brně.
Profesionální vybavení kuchyně pro gastro a catering, hrnce, kastroly, e-shop Brno
Prodejce vybavení pro catering, profesionální vybavení kuchyní, hrnce, kastroly, kotlíky, pokličky a pánve vysoké kvality zakoupíte i v e-shopu od BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Vybavení kuchyní-konvektomaty, mikrovlnné trouby, prodej, e-shop, jižní Morava
Prodej, e-shop vybavení gastronomických provozů, vybavení kuchyní, hotelů, restaurací, jídelen. Konvektomaty, mikrovlnné trouby, pece dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Prodej, dodavatel, e-shop, vybavení gastro provozů, gastro zařízení s příslušenstvím jižní Morava
Specialista na vybavení gastro provozů, prodej gastro zařízení s příslušenstvím, e-shop. Dodavatel vybavení pro gastro a catering, to je BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Velkokuchyně na klíč Praha - montáž a servis závodních provozoven
Kuchyně v restauraci či velká závodní provozovna musí splňovat řadu nejrůznějších podmínek a norem. O to, aby i ta největší kuchyně fungovala jak má, se proto stará firma Suchý – Service z Prahy.
Profesionální vakuová balička potravin pro restaurace, hotely, obchody
Profesionální vakuovou baličku potravin pro restaurace, hotely a obchody nabízí firma NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě, s působností po celé České republice.
Gastro zařízení a chladící technika - pro prodejny, restaurace a jiné gastro provozy
Gastro zařízení a chladící techniku nakoupíte u firmy NOSRETI velkoobchod s.r.o se sídlem v Ostravě a s působností po celé ČR. Vybavíme vaši prodejnu či restauraci kompletním gastro zařízením.
Servis gastro vybavení pro malé firmy i velké instituce Praha - Objednejte si spolehlivý servis gastrozařízení
Naše práce spočívá v sestavení komplexního plánu pro klienta tak, aby vše proběhlo hladce, s důrazem na efektivnost a bezpečnost gastronomického provozu.
Projektová dokumentace pro gastronomické provozy Praha - sestavení komplexního plánu
Celé prostory projdeme, zakreslíme a vytvoříme dokumenty pro realizaci provozovny. Zkonzultujeme všechny části s klientem a necháme finální projekt ohodnotit hygienou.
Chladící technika - skříně, boxy, vitríny prodej Praha -  do kanceláří a průmyslových provozů
Velký výběr chladící techniky, která je vhodná do kanceláří i náročných průmyslových provozů Vám nabízí společnost GASTROART CZ, spol. s r.o.
Gastro nádoby na přepravu a výdej jídel eshop - určeno pro profesionální provozy
Do výrobních kuchyní a jídelen je nutné mít i přepravovací a výdejové gastro nádoby, které jídlo udrží teplé a hygienicky nezávadné.
Varná technika pro velké provozy Praha - prodej, dodání a montáž.
Pro velké provozy jako jsou restaurace, pekařství, továrny s vlastní kuchyní nabízí firma Gastro Art Praha varnou techniku.
Kávovary, mixéry i šejkry - kvalitní barová technika - e-shop
Barová technika jako kávovary, šejkry nebo nejrůznější mixéry, to je nedílná součást každého gastronomického zařízení.
Varné boxy - vaření ve vodní lázni | Pardubice
Varné boxy Cuisson SOUS - VIDE se kterými můžete vařit zdravě ve vodní lázni, naleznete v naší autorizované prodejně v Pardubicích. Varné boxy jsou vhodné gastronomické provozy i zpracovatelský průmysl. Běžná příprava jakéhokoliv masa, zeleninu či jiných pokrmů bude s naším výrobkem připravovat rádi a ještě Vám to půjde od ruky. Revoluční ...
Sklenice, hrnky, talíře, keramické nože se slevou v eshopu
Vybavení do kuchyně jako jsou nože, hrnky, talíře či keramické nože Vám nabídne se slevou náš e-shop gastrosklad.cz firmy Chovancová Ilona.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Gastro vybavení prodej Praha východ Doubek
Gastro vybavení je nezbytná součást k provozování restaurace, hotelu či jídelny.
Velkokuchyňské zařízení Praha 9
Rychlé vaření a výdej pokrmů ve velkých kuchyních je podmíněn kvalitním zařízením, které seženete v našem katalogu. Montujeme a opravujeme zařízení od firem: JUNO, ZOPPAS, ZANUSSI, RIEBER, HOBART, ALBA, RETIGO, MEIKO a ELECTROLUX. Do Vaší provozovny si můžete pořídit nerezové stoly, výlevky a regály, roboty, konvektomaty, pece a velké pánve, ...
Eshop, čerstvá káva Arabica, Robusta, bez kofeinu-Pražírna kávy Otrokovice
Pražírna Otrokovice provozuje eshop, kde je na prodej čerstvá káva. Zakoupit můžete různé druhy kávy - Arabica, Robusta, bez kofeinu a také kávovary a mlýnky na kávu.
Velkoobchodní prodej potravin pro gastro provozy a jídelny | Vysočina
Jsme velkoobchodní dodavatel a prodejce potravin pro gastro provozy a jídelny! Náš velkoobchod ČOKO-velkosklad nabízí jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. V našem portfoliu naleznete nejen potraviny, ale i alkoholické a nealkoholické nápoje (sirupy, čaje). Nabízíme široký sortiment potravinářských výrobků - mléčné výrobky, suché ...
Kávovary Jura, DeLonghi, Saeco-záruční servis, prodej Zlín, Zlínský kraj
Dopřejte si čerstvou kávu každý den. Pořiďte si automatický kávovar Jura, DeLonghi či Saeco u firmy RH Vending. Na prodej máme i pákové kávovary DeLonghi a profesionální kávovary Jura do gastro provozu. Poskytujeme pro kávovary záruční servis i pozáruční opravy. Naše servisní středisko je na adrese: Otrokovice, Třída Tomáše Bati 1848. U ...
Nářezové stroje pro krájení salámů, sýrů | Praha
Kvalitní nářezové stroje se hodí do každé velkokapacitní kuchyně i masny. Využití najdou také v oddělení lahůdek a hotelích. Technika je vhodná pro krájení měkkých i tvrdých salámů, sýrů a sušeného masa. Na skladě máme poloautomatické i ruční nářezové stroje značky Bizerba. Samostatný kráječ VS 12 D je možno obsluhovat, i naprogramovat a ...
Stroje na zpracování masa - eshop
Stroje na zpracování masa naleznete na e-shopu firmy BIZERBA Váhy a systémy. Na skladě momentálně máme výkonnou repasovanou pásovou pilu na kosti a maso FK 32. Nejvhodnější je do řeznictví a velkých kuchyní. Je na něm možné bourat jak čerstvé tak mražené kusy. Stroj je nerezový a vyhovuje všem hygienickým a bezpečnostním požadavkům. Dalším ...
Nerezová výroba Vsetín – nerezové stoly, regály, konzoly, vozíky
Hledáte-li odborníka na nerezovou výrobu pro gastronomii, pak je zde pro vás Zámečnictví Kovář Martin, které vám na zakázku vyrobí vše od nerezových stolů, regálů, konzol či vozíků. Díky dlouholetým zkušenostem se veškeré naše nerezové výrobky vyznačují precizností a kvalitou. Kompletní nerezová výroba: - nerezové stoly, regály, konzoly, ...