Gastronomie patří do odvětví, které vyžaduje nejen kvalitní produkty, ale také technologie, které výrobu produktů podporují a usnadňují. Široký sortiment strojů a zařízení pro gastronomii poskytne možnosti jako varné, chladící a mrazící zařízení, trouby a pece, termické přístroje, konvektomaty, univerzální roboty, chladící stoly a další zařízení.

Kontinuální myčky přepravek - výroba a prodej speciálních strojů pro pivovary
Kontinuální myčky přepravek zakoupíte u společnosti BeHo spol s.r.o. z Krucemburku. Jsme významným producentem nápojové techniky a dodáváme speciální stroje, zařízení pro pivovary.
Tabletové systémy typ Abner pro domovy důchodců a do nemocnic
Jsme přední český výrobce gastronomických zařízení, výdejních systémů a tabletových systémů s aktivním ohřevem, které jsou určeny pro domovy důchodců, nemocnice a instituce s obdobným zaměřením.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Stroje pro rychlé zpracování surovin Praha - krouhače, roboty, škrabky, nářezové stroje
Širokou nabídku profesionálních strojů pro zpracování potravinářských surovin od robotů, škrabek, nářezových strojů až po krouhače nabízí restauračním zařízením GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Gastro konvektomaty prodej Praha – nepostradatelný všestranný varný systém
Nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů hotelů, restaurací a cateringových společností se stává gastro konvektomat, který prodává společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Chladící a mrazící technika, skříně, vitríny za akční ceny
Pokud potřebujete nové profesionální zařízení do kuchyně nebo gastronomického provozu za akční ceny, tak je zde pro vás firma GAVONA, která má již dlouholetou tradici a zkušenosti v gastronomii.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Multifunkční kotle a pánve prodej Praha - ThermaLine, ProThermetic
Multifunkční vybavení do gastroprovozů, univerzální tlakové či sklopné kotle a pánve řady ThermaLine, ProThermetic prodává společnost GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Servis pro gastro provozy Praha
Provozujete restauraci, fast food či jídelnu a potřebujete spolehlivý servis zařízení jako jsou kávovary, ledničky nebo konvektomaty? Techniky z Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Výdejní linky prodej Praha  - nadčasový design a maximální funkčnost
Výdejní linky s moderním designem, maximální funkčnost, snadný přístup k prezentaci pokrmů do jídelen či cukráren dodává GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Chladicí a mrazicí technika Praha - prodej pro obchody i restaurace
Co mají společného supermarkety, restaurace a menší obchůdky s potravinami? Ke svému provozu potřebují kvalitní mrazící a chladící techniku.
Prodej repasovaných Fitting jehel ke KEG sudům
Proč kupovat nové jehly, když je můžete nechat repasovat? O nákup a prodej repasovaných jehel, neboli fittingů se stará KSO AST GmbH. zastoupená paní Annou Petrovou - kancelář Praha
KSO AST GmbH  Anna Petrová KEG sudy nerezové pivní, jehly fitingy
Cukrárenské vitríny eshop – lákavá nabídka dortů, zákusků a desertů
Vlastníte restauraci nebo cukrárnu? Lahodným dortům, zákuskům a desertům vystaveným v cukrárenských vitrínách z eshopu společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. zaručeně zákazníci neodolají.
Vybavení pro gastroprovozy – konvektomaty, kávovary, pece, mycí technologie
Vysoce profesionální vybavení pro gastroprovozy, bistra i fastfoody nabízí včetně poradenství a servisu společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Gastrozařízení, gastrovybavení - velkosklad a e-shop
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a e-shop s gastrovybavením do domácností, hotelů, kuchyní a podobných zařízení. V našem gastroskladě nalezete vybavení od příborů po úklidové prostředky.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Gastronomické a chladicí zařízení pro hotely i kavárny pro čerstvost surovin
Čerstvé suroviny pro vaření, ale také led do nápojů nebo domácí zmrzlinu zajistí gastronomické a chladící zařízení pro hotely a kavárny, které dodává společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Prodej a servis gastro vybavení – kávovary, chladící pulty, fritézy, konvektomaty
Podnikáte v gastronomii? Vlastníte restauraci, bistro, fastfood nebo jídelnu? Pak se neobejdete bez profesionálního gastro vybavení, které Vám na míru dodá společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Automatické a poloautomatické kávovary WMF – profesionální vybavení kaváren
Profesionální vybavení kaváren a restaurací pro požitek z dokonalé kávy dodá v podobě automatických a poloautomatických kávovarů WMF společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Mycí technologie pro restaurace a gastroprovozy pro hygienickou čistotu
O hygienicky čisté stolní i provozní nádobí v restauracích, jídelnách i dalších gastroprovozech se postará mycí technologie dodaná společností Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
WMF kávovary pro profesionály Praha – dokonalá káva s jemnou pěnou
Výjimečnou kávu uvaříte ve Vaší kavárně nebo restauraci s WMF automatickým nebo poloautomatickým kávovarem pro profesionály od společnosti Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Restaurace, kavárny, hotely – chladicí a mycí technika od projektu po servis
Kompletní služby pro mycí a chladicí techniku restaurací, kaváren, hotelů nebo jídelen zajistí společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Nerezová umyvadla a dřezy – prvotřídní kvalita
Širokou nabídku kuchyňských a vyvařovacích nerezových dřezů a umyvadel nejen pro gastro podniky nabízí v prvotřídní kvalitě společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Nerezové kuchyně Praha – zakázková i atypická výroba gastro nábytku
Pokud zařizujete restauraci, školní jídelnu, kavárnu či hotel nebo penzion, jistě budete potřebovat kvalitní nerezovou kuchyň a oceníte i další z nabídky společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Empiro arény Praha - luxusní prostor pro kavárny, cukrárny a jiná občerstvení
Elegantní vzhled a variabilní vnitřní prostor pro provoz kavárny, baru, restaurace, fast foodu nebo rozšíření kapacit nabízí moderní verze venkovních empiro arén od GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Elektrické vyhřívané vozíky a podavače talířů, košů a nádobí
Zabýváme se výrobou gastronomických zařízení pro dovoz a výdej jídel v nemocnicích, ústavech, školách a restauracích - ABNER, a.s. Praha, Česká Třebová
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe, smoothie.
Chtěli by jste ve Vašem okolí otevřít Fresh bar? Firma Fres Juice, s.r.o. provádí realizace juice barů na klíč. Ovocné a zeleninové freshe a smoothie Váš nový byznys.