K provozu a realizaci stavby slouží také moderní technologie jako stavební a zemní stroje a jeřáby. Takovou technologii si můžete nejen koupit, ale také pronajmout i s kvalifikovanou obsluhou a můžete tak získat nakladače, rypadla, buldozery, manipulátory, míchací techniku, bagry, nákladní vozidla, jeřáby věžové, mobilní, mostové a další.

Výroba tlakové nádoby výměníky tepla plynové filtry Pardubice
Naše firma Strojon spol.s.r.o. se zabývá výrobou a projekcí výměníků tepla a tlakových nádob. Dále vyrábíme: - plynové filtry - dílenské výrobky horkovzdušných systémů - boilery - ruční šachetní dveře - automatické šachetní a kabinové dveře - výtahové klece a kostry.
Strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - stroje - dopravníky (pásové, šnekové, korečkové) - strojní zařízení (česle) - výroba drtící, třídící techniky pro kamenolomy, štěrkopískovny a cihlárenský průmysl - stavítka, hradítka, zásobní nádrže - dosazovací nádrže, lapáky písku - tlakové nádoby.
Prodej vozidla MAN sklopka a sklápěcích přívěsů
Prodáme vozidlo MAN TGA 8 x 6 sklápěč s nástavbou Molčik r.v 2006 a 3 ks. sklápěcích návěsů Schwarzmuller r.v. 2006. Vše v perfektním stavu. možno vidět kdykoliv.
Výtahy, účetnictví, elektroinstalatérství, zámečnictví, Ostrava
Jsme dceřinou společností Moravskoslezské výtahy s.r.o. Provádíme: - montáže výtahů - elektroinstalatérské práce - topenářské práce - zámečnictví - vodoinstalatérství - realizace a revize plynových rozvodů - účetnictví.
STASTR ČÁSLAV - bagrovací lopaty výroba, prodej
Firma STASTR ČÁSLAV nabízí výrobu, prodej bagrovacích a nakládacích lopat, včetně příslušenství. Bagrovací lopaty jsme schopni vyrobit přímo na míru Vašim požadavkům na konkrétní činnost. Tyto lopaty jsou určené nejen pro bagry, ale i pro traktorová rypadla. Zárukou kvality je složení materiálu použitého na výrobu bagrovacících lopat, přičemž ...
STASTR ČÁSLAV - vrtací soupravy výroba, servis, prodej
Firma STASTR ČÁSLAV s.r.o. nabízí výrobu, servis a prodej nejen celých vrtacích souprav, ale i výrobu redukcí a vrtacích trubek. Vrtací soupravy jsme schopni vyrobit přímo na zakázku dle konkrétních požadavků. V naší nabídce jsou nejen nové, ale i repasované vrtací soupravy, dále vibrační válce, traktorová rypadla,míchací zařízení a mnoho ...
Servis výtahů Praha
Naše společnost MCH provádí veškerý servis výtahů. Vyrábíme a dodáváme mikroprocesorem řízené rozváděče a jejich řídící desky vlastní konstrukce, na které poskytujeme plnou 36ti měsíční záruku. Bližší informace najdete na našich stránkách.
Plošina, zvedáky, Ostrava
Naše firma vyrábí a dodává po celé České republice a zahraničí: - nůžkové plošiny - zvedací plošiny - hydraulické zvedáky.
Prodej recyklačního zařízení
Nabízíme prodej: - recyklační zařízení pro zpracování zbytkových betonů - určeno k likvidaci četstvých zbytků betonové směsi z autodomíchavačů, autočerpadel na beton a betonáren - řízeno automatikou. Dodáváme v různých výkonech: - šneková - bubnová - přídavná zařízení pro přejímku zbytků betonů z autočerpadel betonů.
Stavba strojů, výroba strojů, stroje
Nabízíme výrobu strojů: - pro vodní hospodářství (stroje a zařízení pro čistírny vody, pro úpravu vody, pro čerpání vody) - zpracování kamene a štěrkopísku (dopravníkové pásy a tratě, zásobníky, ocelové konstrukce, třídiče kamení, díly kolečkových a lžícových bagrů, dehydratační zařízení) - pro potravinářský průmysl - pro energetiku - pro ...
Pístnice, hydraulické válce, hydromotory
Naše firma nabízí: Výroba, servis, oprava: - hydraulický válec, hydraulické válce - přímočaré hydromotory, přímočarý hydromotor - hydraulické válce na zakázku i v malosériové výrobě - pístnice, hydraulické písty - stavební stroje - technologická zařízení - dopravníky horizontální - dopravníky vertikální - přetěsňování hydraulických ...
Výtahové klece protiváhy tlačítkové ovladače Ústí nad Orlicí
Výroba, servis, montáž, prodej: - tlačítkové ovladače do výtahů - výtahové klece, protiváhy - montáž nových výtahů - rekonstrukce stávajících výtahů - servis výtahů.
Stříkací kabiny odsávací stěny podvěsné dopravníky Havlíčkův Brod
Výroba, prodej: - odsávacích stěn a stříkacích kabin se suchým třístupňovým filtračním systémem - náhrady odsátého vzduchu z lakoven, sušky, vypalovací pece nátěrových hmot - stříkací kabiny - sušící tunely - ruční podvěsné dopravníky a ruční manipulační vozíky.
Zdvihací zařízení, ježáby a elektrický kladkostroj Zlín
Nabízíme výrobu: -jeřáby do nosnosti 50 tun, kozové jeřáby -jeřábové dráhy a konstrukce i v nepřetržitých provozech -ocelové konstrukce -kladkostroje. Rekonstrukce, údržba, generální opravy, servis a montáž: -ježábů - servisní služby, revizní zkoušky, prohlídky, seřízení a mazání, odstranění poruch, revize el. zařízení -ZJP ...
Transportní manipulační technika doprava sypkých hmot Chrudim
Již 22 let úspěšné činnosti Firma TMT spol. s r.o. Chrudim patří již více jak 22 let mezi přední české dodavatele dopravníků a dopravníkových systémů. Provádí projekce, konstrukce, výrobu, montáž a servis dopravníků pro oblast transportní a manipulační techniky. Transportní zařízení a systémy zahrnují dopravníky: pásové, řetězové, ...
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Strojírenská výroba
Strojírenská výroba: - stroje - dopravníky (pásové, šnekové, korečkové) - strojní zařízení (česle) - výroba drtící, třídící techniky pro kamenolomy, štěrkopískovny a cihlárenský průmysl - stavítka, hradítka, zásobní nádrže - dosazovací nádrže, lapáky písku - tlakové nádoby.