Stroje a zařízení pracuji naplno, ale i tady se materiál občas opotřebuje nebo dojde k poruše, kterou lze snadno napravit kvalitními náhradními díly. Z pestré nabídky si tak můžete vybrat náhradní díly pro stroje a zařízení jako spojky, ventily, elektromotory, filtry, startéry, chladiče, disky, lanka a mnohé další možnosti.

Dodavatel demoliční koule pro kamenolomy
Dodavatel demoliční koule firma RENOMAG spol. s r.o., které pomáhají snižovat celkové provozní a výrobní náklady v kamenolomech.
Trysky Lechler pro zemědělství a zemědělské stroje, včetně příslušentví
Společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. je obchodní a servisní, která se zaměřuje na prodej zemědělských trysek pro zemědělské stroje v Opavě a okolí. V sortimentu naleznete také jejich příslušenství.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Speciální lopaty, lžíce a ramena pro stavební, silniční stroje - výroba
Důležitou součástí stavebních strojů jsou nejen ramena, ale také lopaty a lžíce. Proto se ve firmě VOP CZ specializují na výrobu lehkých svařenců pro malé, střední silniční a stavební stroje.
Průmyslové trysky a příslušenství - Agri, Legrom, na postřikovače, pro zemědělce
Průmyslové trysky a příslušenství nabízí v Opavě a okolí společnost ADAMEC – ADRO s.r.o., ve které naleznete trysky na postřikovače a pro zemědělce značek Agri a Legrom.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výměna elementů bez demontáže to je čepová spojka Revolex
Jsme uznávaní výrobci spojek pro moderní motory. Vyrábíme spojky té nejlepší kvality pro těžké strojírenství a energetiku - KTR CR, spol. s r.o. Jevíčko, Svitavy
Ozubená kola šneková, řetězová, kuželová, evolventní, kvalitní výroba, servis a údržba
Kvalitní výrobu ozubených kol včetně servisních, údržbářských a opravárenských prací Vám poskytne společnost AMS-intes, s.r.o. z Litovle. Poradíme si s opravou nejrůznějších pracovních strojů.
Spojka Radex to nejlepší pro servo technologie
Vyvíjíme speciální spojky pro moderní pohony včetně spojek Radex, které splňují všechny podmínky i při velmi vysokých teplotách, Spojka RADEX® NC se vyrábí v 6-ti velikostech.
Montážní, testovací, svařovací a balicí linky pro automobilový průmysl, automatizace
VMK-CZ s.r.o., společnost působící v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu. Poskytujeme služby v oblasti montážní, testovací, svařovací či balicí linky. Inovativní a zákaznický přístup.
Výroba krycích měchů přesně na míru doložena certifikátem
Dodáváme přechodové spoje kloubových vozidel pro tramvaje, autobusy, trolejbusy i vlaky - BAVO Poříčí s.r.o. Svitavy
Náhradní díly na šroubové kompresory – Techair
Nabízíme prodej náhradních dílů z našeho Eshopu, náhradní díly, filtrační vložky, alternativní elementy - Techair, spol. s r.o. Česká Třebová
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola, hřídele - výroba
Pokud potřebujete vyrobit zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola nebo hřídele, obraťte se na firmu BRAVA-TECH s.r.o., která se specializuje na strojírenskou výrobu.
Modernizace, úpravy, generální opravy strojů, strojních zařízení
Společnost GERGEL, s.r.o. se zabývá výrobou strojních zařízení a zajistí i generální opravy, modernizace a úpravy strojů. Firma působí převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Břity na sněhové radlice - výběr z naší nabídky i zakázková výroba
Kvalitní sněhové břity na sněhové radlice seženete u naší společnosti KONEKT - HADICE, a to jak břity rovné, tak i s úkosem. Pokud v naší nabídce nenajdete takové sněhové břity, které by vyhovovaly vašim potřebám, rádi vám na zakázku vyrobíme břity přímo na míru. Rovné břity na sněhové radlice: Tento typ břitů zabraňuje poškozování ...
KONEKT-HADICE s.r.o. Velkoobchod hadice a pryž Pardubice
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky v okolí Havířova, Karviné i Frýdku Místku zajišťuje společnost J & R servis Jana Macháčka.
Oprava poškozených částí převodovky strojů, výroba ozubených kol
Společnost PROFI renovace Zlín dělá renovace strojních součástí i částí převodovky strojů. Výroba ozubených kol místo poškozených a oprava částí převodovky je levnější variantou než pořídit nový kus.
Výroba dílů na zakázku pro zemědělské stroje včetně práškového lakování
Výrobu dílů na zakázku pro zemědělské stroje zajišťuje společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na práškové lakování.
Zemědělské trysky pro rosiče, postřikovače - plošný postřik i prostorové kultury
Zemědělské trysky pro rosiče a postřikovače vhodné pro plošný postřik i prostorové kultury zajišťuje společnost Forsch s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Kvalitní výroba vlnovcových měchů pro dopravní prostředky
Spojovací měchy pro dopravní prostředky - výroba vlnovcových měchů - BAVO Poříčí s.r.o. Poříčí u Litomyšle
Ulehčete si práci s bezpečnou a bezúdržbovou spojkou POLY-NORM
Snadná montáž, tlumení vibrací a rázů to je pružná spojka POLY-NORM® AR složená ze dvou dílů - KTR CR, spol. s r.o. Svitavy
Lamelová spojka RIGIFLEX® - N eliminuje nesouosost hřídelí
Špičková lamelová spojka RIGIFLEX® - N je vyvinutá především pro pohony čerpadel - KTR CR, spol. s r.o. Svitavy
Renovace, oprava strojních součástí - hřídele, převodovky, ložisková uložení
Opravou strojních součástí jako jsou hřídele, převodovky a ložisková uložení se zabývá firma PROFI renovace s.r.o. ze Zlína. Neplaťte za drahé součástky, nechte si to opravit u odborníků na renovace.
Dodávky, prodej, servis vakuové a tlakové techniky, filtrů, kompresorů, filtračních systémů
Komplexní dodávku vakuové a tlakové techniky, servis a prodej vakuové a tlakové techniky, prodej filtrů, kompresorů, dmychadel, chladičů zajistí firma Activair s.r.o. v Opavě.
Trysky s dvojitým plochým asymetrickým paprskem Lechler pro zemědělské stroje
Trysky značky Lechler s dvojitým plochým asymetrickým paprskem IDTA pro zemědělské stroje dodává společnost Forsch s.r.o., která se specializuje na techniku chránící a vyživující rostliny.