Mrazírenská a chladící technika je důležitou součástí provozu nejen domácností a prodejen potravin, ale také restaurací, barů, fast foodů a dalších gastro zařízení. Podle konkrétních potřeb si můžete vybírat moderní chladničky, mrazničky, chladící a mrazící boxy, vitríny, pulty, skříně, vinotéky, chladničky s mrazáky a další techniku.

Přenosné chladicí boxy pro automobilovou přepravu léků a krve
Přenosné chladicí boxy od TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy přepraví léky, biologický a jiný rychle se kazící materiál běžnými nebo dodávkovými auty.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Chladicí zařízení - pro obchody, supermarkety, hotely, restaurace
Chladicí zařízení na míru požadavků hotelů, supermarketů, restaurací, malých i velkých obchodů a kaváren dodá společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Restaurace, kavárny, hotely – chladicí a mycí technika od projektu po servis
Kompletní služby pro mycí a chladicí techniku restaurací, kaváren, hotelů nebo jídelen zajistí společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Montáž transportního chlazení a chladící skříňové nástavby užitkových vozidel
Chladící skříňové nástavby užitkových vozidel a montáž transportního chlazení DELPHI Frigosoft provádí firma Klimacar Zlín po celé ČR.
Přepravní chlazení a klimatizace THERMO KING, prodej, montáž a kvalitní servis
Kvalitní přepravní chlazení, klimatizace a konvektory topení Vám poskytne společnost PEK - TK s.r.o. z Kolína. Zajistíme Vám přepravu mraženého zboží dle Vašich individuálních požadavků.
Servis bílé techniky, chlazení - opravy praček, myček, ledniček, sporáků
Rychlý servis bílé techniky a chlazení zajistí v lokalitě Zlín, Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem firma DUO SERVIS ELEKTRO. Řešíme opravy praček, myček, ledniček, sporáků i dalších spotřebičů.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Chladící vestavby prodej Praha -  Euroengel profesionální ledničky - mrazničky
Společnost TOP Servis - Holan s.r.o. provádí montáže chladících vestav pomocí Euroengel profesionálních ledniček-mrazniček.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Servis bílé techniky - oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku
Firma DUO SERVIS ELEKTRO zajistí servis bílé techniky, chlazení v lokalitě Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm. Díky nám bude oprava myčky, pračky, ledničky, sporáku vyřešena rychle.
Projekce i dodávka průmyslového chlazení - chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky ledu
Projekci, dodávku i servis průmyslového chlazení jako jsou chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky vody Vám zajistí firma Finiš Ostrava-Klimatizace s.r.o., působící po celém Moravskoslezském kraji.
mrazící, chladící vitríny, boxy, pulty - zařízení potravinářských prodejen
Kompletní zařízení potravinářských prodejen navrhne i zrealizuje firma AMON UH s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Dodáváme mrazící, chladící vitríny, boxy a pulty. Působíme po celé ČR.
Chladírenská technika, chladící nábytek, mrazící zařízení - prodej, servis
Pokud hledáte firmu, která vybaví Vaši prodejnu chladícím a mrazícím nábytkem a zařízením, obraťte se na ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí servis, montáž a prodej chladírenské techniky.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Acond, Toshiba pro úsporu energie
Tepelná čerpadla vzduch-voda nabízí monžost úspory energie. Firma Fresh Air nabízí montáže čerpadel zn. Acond, Toshiba v regionu Zlín, Hodonín, Veselí nad Moravou, Kyjov.
Chladírenské technologie, průmyslové chlazení, výroba, velkoobchod
Chladírenské technologie v průmyslu, chlazení hal či potravin, kompresory, kondenzátory, ventilátory vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Vodou chlazené chladicí jednotky pro průmysl Praha - univerzální použití
Kvalitní komponenty vhodné pro průmysl vám dodá společnost Daikin. Naše vodou chlazené chladicí jednotky jsou velice účinné a vhodné pro kritické průmyslové aplikace.
Chladicí zařízení, klimatizace, tepelná čerpadla, montáž, servis
Dodání, montáž a servis chladicí a klimatizační techniky, chladicích a mrazírenských boxů, autoklimatizací i tepelných čerpadel Vám zajistí firma Vlastimil Peterka z Týnu nad Vltavou.
Pronájem chladících jednotek vyřeší problémy s chlazením Praha
Stojíte nad problémem, jak ideálně vyřešit otázku klimatizace či chlazení? Pak se obraťte na společnost TRANE ČR, skutečné specialisty v oboru.
Chladící jednotky prodej Praha - jednotky fan coil a vzduchotechnické jednotky
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r.o. nabízí prodej chladící jednotek.
Profesionální chladničky značky Electrolux prodej Praha  - garance příznivé ceny
Prodej gastronomického a chladírenského zařízení včetně montáže a servisu nabízí společnost GASTROART CZ, spol. s.r.o. v Praze.
Prodej a servis chladičů průmyslových kapalin, kompresory
Servis a prodej chladící techniky jako jsou kompresory pro chlazení průmyslových kapalin zajistí k prodeji na Vysočině firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Opravy a servis chladících kompresorů a průmyslového chlazení
Prodej a servis kompresorů, průmyslové chlazení, dodávka pístových i šroubových kompresorů, klimatizace osobních automobilů zajistí v oblasti Prahy Servis chlazení Matějíček s.r.o
Opravy kompresorů, potravinářské chlazení Vysočina, servis, montáž
průmyslové potravinářské chlazení, opravy kompresorů, klimatizace, Dorin, Copeland, Daikin, Trane, autoklimatizace, šroubové kompresory
Chladící jednotky pro obchody a komerční projekty - prodej Praha
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r. o. nabízí výrobu a prodej chladících jednotek.
Dodávka a montáž chlazení-chladící boxy, mobilní klimatizace
čištění výměníků tepla, mobilní chladící boxy, klimatizace, chlazení, velké průmyslové klimatizační jednotky, montáž, servis, vzduchotechnika