Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Konfigurátor silničních vah - nastavení vážního systému podle vašich představ
Konfigurátor silničních vah můžete využít u společnosti Tenzona s.r.o., která váš vážní systém dokáže nastavit podle vašich představ tak, aby odpovídal přesně vašim potřebám.
TENZONA s.r.o.
Systém řízení technologických procesů a elektro - návrh, dodávka i servis
Pro řízení kompletních provozů se společnost PROSPECT s.r.o. zabývá návrhem, dodávkou a servisem komponentů automatizační techniky, řídící techniky, systémů, mechanizmů i jednotlivých strojů.
PROSPECT spol. s r.o.
Oprava, servis, ověřování, kalibrace silniční váhy, autováhy
Opravu, servis, ověřování i kalibraci silničních vah a autovah Vám poskytne společnost TENZONA s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na průmyslové váhy.
TENZONA s.r.o.
Diferenční manometry pro HVAC - větrání, vytápění, klimatizaci
Diferenční manometry pro HVAC, tedy větrání, vytápění i klimatizaci zajišťuje společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je pro vás dodá v co nejkratším možném čase.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Přístroje na měření prodyšnosti obličejových masek a roušek - výroba dle norem
Společnost Labormachine s.r.o. z Otic na Opavsku nově dodává přístroje na měření prodyšnosti zdravotnických obličejových masek a roušek. Vše vyrábíme podle přísných stanovených norem.
Prodej a pronájem jeřábových a závěsných vah pro úřední vážení, slévárny
Vyberte si váhu podle vlastních potřeb od firmy KADLEC, spol. s r.o. z Opavy. Skladem máme jeřábové, závěsné váhy pro slévárny, úřední vážení, které prodáváme i pronajímáme.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Diagnostika stavebních konstrukcí - měření vzduchotěsnosti budov pomocí termokamery
Diagnostiku stavebních konstrukcí zajišťuje firma Intezo Ing. Petra Kazického z Ostravy, která s pomocí termokamery zjistí, odkud z objektu uniká teplo nebo stanoví homogenitu tepelně izolační vrstvy.
Ing. Petr Kazický Intezo
Digitální vlhkoměr obilnin pro zemědělce Agricomputer - špičkový víceúčelový přístroj
Společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy zajišťuje dodávku a servis digitálního vlhkoměru Agricomputer, což je přístroj pro zemědělce, měřící hodnotu vlhkosti obilnin.
Zkušební trhací stroje a lisy Testometric pro měření tlaku, tvrdosti
Společnost Labormachine, s.r.o. se sídlem v Opavě je distributorem zkušebních trhacích strojů a lisů společnosti TESTOMETRIC Co. z Velké Británie pro Českou a Slovenskou republiku.
Plnící váhy - dávkovací váha s plněním přednastavené dávky do pytlů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost z Opavy, která Vám dodá kvalitní váhy a vážicí systémy. V sortimentu nabízíme také plnící a dávkovací váhy s plněním přednastavené dávky do pytlů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Výroba, montáž, prodej průmyslové, silniční, kolejové váhy - výroba na klíč
ýrobu, montáž i prodej průmyslových, silničních a kolejových váh Vám zajistí společnost TENZONA s.r.o., která je specialistou v oboru průmyslových vah "na klíč".
TENZONA s.r.o.
Přesné pytlovací dávkovací váhy - plnění přesné dávky do pytlů
Pořiďte si i vy přesné dávkovací váhy od spolehlivé společnosti KADLEC, spol. s r.o., která dodává kvalitní váhy po celé ČR a to včetně Brna a Olomouce.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Plnička velkoobjemových pytlů - plnicí průmyslové váhy pro plnění BIG BAGů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost, která se specializuje na váhy a vážicí systémy v Praze, Brně a okolí. Zaměřujeme se hlavně na prodej průmyslových vah pro plnění BIG BAgů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Paletové váhy, elektrický paletový vozík s váhou pro vážení rozměrného zboží
Profesionál v oboru vah, to je KADLEC, spol. s r.o.! Jsme specialisté na vážicí systémy a působíme v Opavě i Ostravě. Nabízíme paletové váhy a paletové vozíky s váhou pro vážení rozměrného zboží
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Zásobníkové váhy pro sila, nádrže a zásobníky – široké zkušenosti a spolehlivost naší firmy
KADLEC, spol. s r.o. Vám zajistí a zrealizuje zásobníkové váhové systémy určené pro vážení materiálu v zásobnících, silech či nádržích. Individuální přístup, odbornost a 25 let zkušeností v oboru.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Automobilové váhy pro vážení silničních vozidel
Nejen automobilové váhy pro vážení silničních i jiných vozidel pořídíte naleznete u profesionální firmy KADLEC spol s.r.o.. Své služby realizuje pro město Opava a její blízké okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava