Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Filtry na vodu, úprava vody Kolín, Lysá nad Labem, vodní filtry.
Naše firma působí jako výhradní distributor vodních filtů české značky FONTANUS. Výhody a přednosti těchto filtrů: 1.Odstraňuje škodliviny v nejširším známém spektru při zachování minerální hodnoty vody. Vše pro organismus potřebné ve vodě zůstává. 2.Odstraňuje i těžko odstranitelné látky jako jsou např.dusičňany, aniž by do vody vpravoval ...
Bezpečnostní dveře
Nabízíme montáž bezpečnostních protipožárních dveří vč.likvidace starých demontovaných dveří. Dveře s certifikací osadíme dveřním příslušenstvím v příslušné bezpečnostní třídě.Vyměření a porada ZDARMA.
Termosnímek objektu
Termodiagnostika objektů: Chcete znát úniky tepla Vašeho domu? Využíjte levné a efektivní metody, měření úniku tepla pomocí termokamery. Více inforamcí na www.syban.cz
Průmyslová automatizace, kamerové systémy, průmyslové roboty.
Kompletní dodávky zařízení pro průmyslovou automatizaci - projekty, realizace, montáže, servis, opravy: -jednoúčelové stroje -technologické linky -průmyslové roboty -kamerové systémy -řídící systémy -ovládací panely Vývoj a výroba zakázkové elektroniky. Vývoj zakázkového software pro PC, PLC i jednočipové procesory.