Mettler - Toledo, s.r.o.

Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Detekce bublin v potrubích hadičkách, průtokoměry tlakového vzduchu
Specifická řešení pro detekci bublin v kapalině dopravované hadičkou / hadicí pomocí ultrazvukové měřící technologie, bezkontaktně a neinvazivně naleznete u společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Řešení pro úspory energií, automatizace budov, měření a regulace
Inteligentní budovy, automatizace budov pro snížení energetické náročnosti, návrh řešení, opatření, konzultace v oblasti úspory energie realizuje BUILDSYS, a.s., Brno.
Laserové skenování v dalších odvětvích - pro automobilový a letecký průmysl nebo zdravotnictví
Firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v odvětví laserového skenování budov a fasád, a také laserové skenovaní v dalších odvětvích, jako je automobilový či letecký průmysl.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Přístrojové transformátory nízkého napětí
Přístrojové transformátory nízkého napětí vyrábí a prodává firma KPB INTRA s.r.o. Nejvyšší napětí soustavy 0.72 kV. Hodnota sekundárního proudu je 5 A nebo 1 A.
Testování alkoholu v krvi kvalitními alkohol testery
Kolik procent alkoholu máte v krvi Vám pomůžou zjistit kvalitní alkohol testery firmy Altest s.r.o. z Brna. Provádíme rovněž servis, kalibraci a poradenství při výběru vhodného typu alcotestu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Servis, oprava či kalibrace alkohol testrů včetně vystavení kalibračního protokolu
Servis, opravu a kalibrace alkohol testerů včetně vystavení kalibračního protokolu provádí firma Altest s.r.o. Brno. Doporučujeme provádět kalibraci jednou za 6 měsíců nebo minimálně jedenkrát za rok.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Kalibrace a ověřování měřidel, metrologické ověřování a měření
Kalibrace a ověřování měřidel, metrologické ověřování a měření, schvalování typu měřidel to vše zajistí Český metrologický institut v Liberci
Prodej a servis alkohol testerů ve specializované kamenné prodejně
Alkohol testery pro firmy i jednotlivce prodává ve své kamenné prodejně firma Altest s.r.o. Alkohol testery je možné si objednat i přes e-shop. zajistíme servis i kalibraci alkoholtesterů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren Vám vyřeší firma zkušená firma S.G. CZ, spol. s r.o. GSM komunikační systém pro elektrárny s kompletní dodávkou.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Alkohol testery DRAGER, Alcotest Drager pro nejpřesnější měření alkoholu v dechu
Vysoce kvalitní alkohol testery DRAGER vyměřující procento alkoholu v krvi prodává na svém e-shopu a také kamenné prodejně brněnská firma Altest s.r.o.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Kalibrace pracovních měřidel - posouzení shody u plynoměrů, vodoměrů a váh
Český metrologický institut se sídlem v Brně Vám poskytne služby v oblasti kalibrace nebo-li posouzení shody pro plynoměry, vodoměry a váhy.
Ověřování měřidel a metrologická služba - profesionální kalibrace v okolí Kroměříže
Firma Český metrologický institut se zabývá kalibrací, schválením a ověřováním měřidel pro vědecké, technické nebo hospodářské činnosti. Profesionální služby v oblasti metrologie.
Vážení sypkých materiálů a směsí – průmyslové váhy, navažovací systémy na míru
O správný výběr nejvhodnější průmyslové váhy se postará firma Amteco s.r.o., která zajišťuje dodávky technologií pro vážení sypkých materiálů a směsí.
Mezilaboratorní porovnání zkoušek tachografů - ověřování tachografů
Český metrologický institut v Brně provádí služby v oblasti mezilaboratorního porovnání a zkoušek tachografů. Ověřování pro tachografy.
Servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek
Profesionální servis a montáž tepelných čerpadel a klimatizačních jednotek i opravy vzduchotechniky v oblasti Jihlavy a Vysočiny zajistí společnost Energy Control s.r.o.
Prodej alkohol testerů a detektorů alkoholu - testy na alkohol
Prodej alkoholtesterů a detektorů alkoholu nebo příslušenství k detektorům alkoholu jako detekční trubičky a další pořídíte v e-shopu firmy Altest s.r.o., která sídlí v Brně.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Prodej přes e-hop vysoce kvalitních testů na alkohol - alkohol testery
Prodej přes e-hop vysoce kvalitních testů na alkohol. Kvalitní alkohol testery a drogové testery a další příslušenství jako detekční trubičky, analyzátory od firmy Altest s.r.o.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Výroba, prodej, regulátor tlakové diference PV, řízení a regulace
Regulátory tlakové diference PV, ventily zajišťující udržování konstantní tlakové diference mezi přívodním a zpětným potrubím dodává firma Hydronické Systémy s.r.o., z Brna.
Alkohol tester - prodej digitálních detektorů k měření alkoholu v dechu
Prodej digitálních detektorů k měření alkoholu v dechu a předzáruční i pozáruční servis zajistí firma Altest s.r.o., která je prodejce kvalitních alkohol testerů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Vysoce přesný číslicový programovatelný multimetr k měření napětí, proudu, odporu M1T 380
Prodej, dodávka - velmi přesný číslicový programovatelný multimetr M1T 380, měření napětí, proudu a odporu v širokém rozsahu hodnot od firmy Weigel nůžky, nože Brno.
Poskytování metrologických služeb a kalibrace a ověřování měřidel
Poskytování metrologických služeb a kalibrace a ověřování měřidel, technické i hospodářské činnosti, státní metrologický dozor zajistí Český metrologický institut v Brně
Metrologický dozor a schvalování typu měřidel - ověřování a kalibrace v okolí Českých Budějovic
Český metrologický institut poskytuje služby v oblasti kalibrace etalony, státní metrologického dozoru, schvalování typu měřidel, výkon metrologického dozoru, kalibrace a ověřování měřidel.
Akustika, akustické panely Akustik, zpracování akustických studií
Akustika, akustické panely Akustik, zpracování akustických studií, kompaktní kovový sendvičový panel od firmy KlimaTechnik s.r.o. Strážnice, Hodonín
KlimaTechnik s.r.o.
TPMS senzory Brno, systém měření tlaku v pneumatikách vozidel, nové senzory VDO REDI
Brněnská pobočka společnosti Mechanika Teplice nabízí nový systém sezorů TPMS, který Vám měří tlaku v pneumatikách vozidel. TPMS senzory VDO REDI jsou jednoduché na montáž.
Digitální tachograf VDO 1381 Brno - upgrade, prodej, demontáž, výměna, školení
Výměnu, demontáž nebo prodej digitálních tachografů VDO v Brně zajišťuje pobočka společnosti Mechanika Teplice. Pro tachograf VDO 1381 a Stoneridge SE5000 provádíme atesty.