Mettler - Toledo, s.r.o.

Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.
Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Výroba a montáž vah a vážících systémů, rekonstrukce vah, váhy na míru, záruční a pozáruční servis
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodáváním, výrobou, montáží a servisem vah a vážících systémů. Současně provádíme také rekonstrukce jakýchkoli vah, např. automobilových, kolejových aj.
Systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Novinka naší společnosti jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Vhodným doplněním technologie čerpací stanice PHM jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem řídicí jednotky hladinoměrů PLM609 s dotykovým displejem. K jednotce ...
Řídicí jednotka PLM609 - kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Řídicí jednotka PLM609 pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích prodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, plynné emise na všech tepelných zdrojích určuje a provádí Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Akreditovaná, autorizovaná laboratoř, měření emisí, stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, akreditovaná laboratoř měření emisí, stanovení plynných emisí na všech druzích tepelných zdrojů provádí firma Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
Průmyslové váhy a váhové systémy pro obchody
Sortiment kvalitních a prověřených průmyslových vah a váhových systémů dodává společnost UNIPROX s.r.o., spolehlivý prodejce vybavení pro obchody a potravinářský průmysl.
Systém pro měření, monitoring stavu a úniku pohonných hmot v čerpacích stanicích
Dodavatelem spolehlivých systémů pro měření a monitoring stavu a úniku pohonných hmot ve skladovacích a výdejních technologií čerpacích stanic PHM je firma UNIDATAZ.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Výroba jednoúčelových strojů Brno, výroba technologických zařízení dle specifikací zákazníka
Firma MEA systems s.r.o. z Brna je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků.
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.
Detekování úniku, průtokoměry vzduchu a technických plynů
Detekce úniku průtokoměry vzduchu a technických plynů, monitorovací systémy, vysoce kvalitní a přesné zařízení seženete u firmy SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Detekční technika, detektory netěsností vzduchového potrubí
Vývojem, výrobou a dodávkami diagnostické a detekční techniky, jako jsou například detektory netěsností v rozvodech stlačeného vzduchu, se zabývá společnost SONOTEC od prvopočátku své existence.
SONOTEC s.r.o.
Zařízení pro měření a detekci radiace – výroba a dodávka
Monitorování, likvidace ionizačního záření, služby pro jaderné elektrárny, detektory zjišťující kontaminaci, vypracování auditů a projektů monitorovacích systémů, servis a instalace.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Specialista v oboru měřicího vybavení z Jihomoravského kraje
Automatické montážní linky, instalace a zprovoznění měřících systémů, instalace a servis automatických linek návrh a konstrukce realizuje MEA systems, s.r.o.
Vakuové systémy, vakuové generátory, ejektory, senzory, přísavky. Kompletní zakázka
Vakuové systémy firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. prodává i montuje kompletní zakázky. Vakuové generátory, ejektory, senzory, tlakové spínače přetlaku, přísavky.
Vodoměry a měřiče tepla i chladu, topení i klimatizace pro domácnosti, montáž a servis
Ideální energetická řešení pro vytápění i chlazení různých objektů realizuje společnost ENBRA, a.s. z Popůvek. Provádíme návrhy, projekce a realizace pro nemocnice, továrny, školy i domácnosti.