Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Měření radonu Jihočeský kraj, Středočeský kraj a Praha
Nabízím měření radonu v interiérech objektů, stanovení radonového indexu pozemku. Dále nabízím prodej sportovních potřeb.
Požární signalizace, detekce plynu okres České Budějovice
Nabízíme montáž, servis, revize elektrické požární signalizace, detekci plynu, kontrolu požárních klapek.
Elektroinstalace, slaboproudé systémy České Budějovice
Nabízíme elektroprojekty, projektování slaboproudých systémů, měření a analýzu kvality elektrické energie, elektroinstalace, montáže, servis a revize zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, požární signalizace.
Služby
Nabízíme údržbu, montáž, opravy, prodej Gastrozařízení, elektroinstalací, slaboproudů, EZS, EPS,CCTV, STA, docházkové, lklíčové a jiné systémy dle www.umopcb.cz.
Rozbory vody, půd, krmiv, hnojiv Jindřichův Hradec.
Diagnostická a produkční laboratoř. Akreditovaná laboratoř pro rozbory vody, rozbory půd, rozbory krmiv, rozbory hnojiv. Výroba jogurtů ve skle. Příprava živných půd pro mikrobiologii.
Technické zabezpečení majetku Jindřichův Hradec
Společnost AGENTURA PANCÉŘ s.r.o. nabízí technické zabezpečení ochrany majetku a osob. Zabezpečení se provádí technickými prostředky a zajišťuje se vždy s vyhodnocením bezpečnostních rizik chráněného objektu. Montáž a servis: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární signalizace (EPS). Mezi ostatní služby patří ...