Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, akreditované odběry vzorků, atesty
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, atesty, akreditované odběry vzorků, měření emisí, rozbory odpadních materiálů, měření v pracovním prostředí.
Ekologická laboratoř PEAL s.r.o.
Nový systém automatizace inteligentních budov - Modulo 6
Dálkové řízení, regulace a automatizace vytápění, větrání či osvětlení v inteligentních budovách a domácnostech za pomoci systému Modulo 6 od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Plnička velkoobjemových pytlů - plnicí průmyslové váhy pro plnění BIG BAGů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost, která se specializuje na váhy a vážicí systémy v Praze, Brně a okolí. Zaměřujeme se hlavně na prodej průmyslových vah pro plnění BIG BAgů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Ultrazvukové zkoušky pro průmyslové využití - UT metoda - největší dosah se všech NDT metod
Jste firma zabývající se nedestruktivním testováním? My jsme Ti praví pro Vás!
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Vybavení pro průmysl a výrobu Pardubice, antistatika, ruční nářadí, pájecí technika, pracovní stoly
Vybavení pro průmysl a výrobu Pardubice, antistatika, ruční nářadí, pájecí technika, měřící přístroje, pracovní stoly, opravárenská pracoviště, výrobní materiály.
Široký výběr snímačů, vážní zesilovače i příslušenství pro vážní systémy
Přesné a rychlé vážení i spolehlivé výsledky měření. Snímače sil i pro nejvyšší zatížení a rozměrné vážící plošiny od firmy HBP měřicí technika s.r.o. se sídlem v Praze a provozovnou v Brně.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Vakuové systémy, vakuové generátory, ejektory, senzory, přísavky. Kompletní zakázka
Vakuové systémy firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. prodává i montuje kompletní zakázky. Vakuové generátory, ejektory, senzory, tlakové spínače přetlaku, přísavky.
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Analyzační technika Kralupy nad Vltavou – řešení na míru pro potřeby průmyslového provozu
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou je prvotřídním dodavatelem analyzační techniky a chromatografů do průmyslového provozu, včetně míst s nebezpečím výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Enviromentální a bezpečnostní technologie Praha, screening osob, nákladu,  sledování kvality ovzduší
Enviromentální a bezpečnostní technologie Praha, screening osob, nákladu, výbušnin, sledování kvality ovzduší, analyzátory aerosolů, plynů, prachu, monitoring kvality ovzduší.
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 barů a 1000 barů pro různá zařízení
Firma AQ Pumpy, s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby a vývoje čerpadel a rovněž si u ní můžete zapůjčit testovací zařízení pro tlakové zkoušky do 250 a 1000 barů.
AQ PUMPY, s.r.o.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Regulační měřící technika Praha - pro kontrolu síly a momentu - komponenty pro automatizaci
Regulační měřící techniku pro kontrolu síly a momentu pro Vás v naší pražské firmě vyrábíme přes padesát let.
Přesné měření v akreditované kalibrační laboratoři - kalibrace měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. se sídlem ve Zlíne vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje kalibraci měřidel délky, tlaku a rovinného úhlu.
Měřicí přístroje pro měření extrémních teplot - Termosondy Kladno
Termosondy Kladno, spol. s.r.o. se zabývají výrobou měřících přístrojů pro měření extrémních teplot. Nabízíme kalibraci a validaci teploty, tlaku i elektrických veličin v akreditované laboratoři.
Vodoměry a měřiče tepla i chladu, topení i klimatizace pro domácnosti, montáž a servis
Ideální energetická řešení pro vytápění i chlazení různých objektů realizuje společnost ENBRA, a.s. z Popůvek. Provádíme návrhy, projekce a realizace pro nemocnice, továrny, školy i domácnosti.
Paletové váhy, elektrický paletový vozík s váhou pro vážení rozměrného zboží
Profesionál v oboru vah, to je KADLEC, spol. s r.o.! Jsme specialisté na vážicí systémy a působíme v Opavě i Ostravě. Nabízíme paletové váhy a paletové vozíky s váhou pro vážení rozměrného zboží
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Včasná výměna flexibilních kabelů díky senzorům bez rizika odstávky provozu
Predikce a včasná výměna flexibilních kabelů díky chytrým senzorům, které společnost HENNLICH s.r.o. z Litoměřic využívá, zamezí odstávce provozu a výroby.
Pytlovací váhy jsou skvělé řešení pro plnění pytlů Pardubice
Naše firma se zabývá vývojem a výrobou vážících elektronických systémů pro chemický a potravinářský průmysl - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Nářadí, brusné nástroje, měřidla i vrtáky pro maloobchod i velkoobchod, prodej, e-shop
Profesionální nářadí pro řemeslníky zajišťuje neustále se rozrůstající společnost BOS HK a.s. z obce Proboštov v okresu Teplice. Bohatý sortiment vrtáků, svěráků a fréz pro široký okruh zákazníků.
Detekce bublin v potrubích hadičkách, průtokoměry tlakového vzduchu
Specifická řešení pro detekci bublin v kapalině dopravované hadičkou / hadicí pomocí ultrazvukové měřící technologie, bezkontaktně a neinvazivně naleznete u společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Elektroinstalace, silnoproud, slaboproud, MaR
Realizace a dodávky silnoproudu, slaboproudu, měření a regulace včetně technické přípravy poskytuje společnost ELMIS CZ, s.r.o. Nabízíme také servisní práce v oboru elektroinstalací.