Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Spolehlivé senzory pro průmyslová odvětví a aplikace Tachov, snímače tlaku, teploty, hustoty plynu
Zaměřujeme se na přesné mechanické a elektrické přístroje pro regulaci a měření tlaku a mechanické a elektronické přístroje pro regulaci a měření teploty.
Přístroj na měření, analýzy elektrické energie a stlačeného vzduchu - pro úsporu nákladů ve výrobě
Přístroj Energy Monitor SME od firmy EMS elektro Zlín je řešením, které kombinuje měření a analýzy elektrické energie a průtoku stlačeného vzduchu. Získaná data využijete pro úsporu nákladů ve výrobě.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Přístroje pro analýzu mléka, masa, vína a dalších potravin zakoupíte na eshopu
Vysoce přesné a citlivé přístroje amerického výrobce Hanna Instruments vyvinuté pro přesnou analýzu mléka, masa, vín, sýrů a dalších potravin zakoupíte také na eshopu.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Technologické řešení výrobních procesů Praha
Technologické procesní firemní řešení, měření a zlepšování výrobních technologických procesů v průmyslových oblastech, programování a instalace panelů, technických zařízení, nabídka montáží a servisu.
Diagnostika stavebních konstrukcí - měření vzduchotěsnosti budov pomocí termokamery
Diagnostiku stavebních konstrukcí zajišťuje firma Intezo Ing. Petra Kazického z Ostravy, která s pomocí termokamery zjistí, odkud z objektu uniká teplo nebo stanoví homogenitu tepelně izolační vrstvy.
Ing. Petr Kazický Intezo
Přístroje pro nedestruktivní testování materiálu v průmyslu
Přístroje pro nedestruktivní testování materiálu v průmyslovém odvětví, videskopy, rentgeny, ultrazvuky, magnety, penetrační linky, UV lampy prodává společnost PAPco, s.r.o..
Výroba měřicích zařízení, měření teplot termosondami Kladno, stanovení fyzikálních veličin a tlaku
Společnost TERMOSONDY Kladno, spol. s r.o. zajišťuje výrobu měřicích zařízení a dodávky služeb v oblasti měření extrémních teplot pro hutní a slévárenské provozy.
Přenosné i online analytické přístroje pro měření vody v bazénech a koupalištích
Přístroje pro analýzu vody v bazénech i na koupalištích nabízí společnost Hanna Instruments Czech s.r.o. Analytické přístroje pro měření pH, tvrdosti, zákalu i obsahu desinfekčních prostředků.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Digitální vlhkoměr obilnin pro zemědělce Agricomputer - špičkový víceúčelový přístroj
Společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy zajišťuje dodávku a servis digitálního vlhkoměru Agricomputer, což je přístroj pro zemědělce, měřící hodnotu vlhkosti obilnin.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Zkušební trhací stroje a lisy Testometric pro měření tlaku, tvrdosti
Společnost Labormachine, s.r.o. se sídlem v Opavě je distributorem zkušebních trhacích strojů a lisů společnosti TESTOMETRIC Co. z Velké Británie pro Českou a Slovenskou republiku.
Odporový snímač teploty, teploměr pro průmyslové použití Pt100, Ni1000
Společnost TRESTON spol. s r.o., která je výrobce a prodejce prvků pro měření a regulaci má v sortimentu i odporový snímač teploty, teploměr Pt100, Ni1000 a další teploměry pro průmyslové použití.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Chromatografie a zařízení pro úpravu vzorků
Analyzační technika pro průmyslový odvětví. Návrh, dodávku a instalaci chromatografů a zařízení pro úpravu vzorků zajišťuje ELMEP s.r.o., Kralupy nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Plnící váhy - dávkovací váha s plněním přednastavené dávky do pytlů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost z Opavy, která Vám dodá kvalitní váhy a vážicí systémy. V sortimentu nabízíme také plnící a dávkovací váhy s plněním přednastavené dávky do pytlů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení, řídících a monitorovacích systémů, systémů měření a regulace.
Dodavatel vysoce kvalitních průmyslových zesilovačů ClipX - BM40
Přesné a vysoce kvalitní průmyslové zesilovače ClipX s možností dálkového ovládání a jiné měřící systémy a zesilovače vyrábí a dodává společnost HBP měřicí technika s.r.o.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Řízení budov a automatizace místností – projekty a produkty
Komfortní bydlení s odkazem na ochranu životního prostředí představují projekty a produkty pro řízení budov a automatizace místností od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí
Průmyslové nástroje Praha, plynové chromatografy pro měření vzduchu, kontrola emisí, bezpečnost pracovníků, ochrana životního prostředí.
Elektroměrové rozvaděče zejména pro distributory elektřiny
Rozvaděče elektrické energie, dodávka elektroměrů nízkého napětí pro průmyslové a energetické společnosti s kompletním servisem a zárukou bezpečnosti to je AROVA SERVIS s.r.o.
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Vývoj a výroba elektrických a elektronických systémů Liberec, kompletace včetně funkčních testů
Vývoj a výroba elektrických a elektronických systémů Liberec, kompletace včetně funkčních testů, elektronická zařízení, elektronika, systémy pro přenos dat.
ELITRONIC production s.r.o. Elektrické, elektronické systémy Liberec
Prodej laboratorní techniky a přístrojů pro soukromé a státní laboratoře
Široký sortiment laboratorní techniky a přístrojů vhodných pro soukromé i státní laboratoře zakoupíte u firmy ILABO. Prodáváme laboratorní mlýny, váhy, ultrazvuky, přístroje pro destilace a další.