Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Oprava, servis, ověřování, kalibrace silniční váhy, autováhy
Opravu, servis, ověřování i kalibraci silničních vah a autovah Vám poskytne společnost TENZONA s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na průmyslové váhy.
TENZONA s.r.o.
Diferenční manometry pro HVAC - větrání, vytápění, klimatizaci
Diferenční manometry pro HVAC, tedy větrání, vytápění i klimatizaci zajišťuje společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je pro vás dodá v co nejkratším možném čase.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Měření hluku ve venkovních i vnitřních prostorech nebo vlivů na životní prostředí
Společnost EKOLA group, spol. s.r.o. se zaměřuje na měření hluku ve vnitřních i venkovních prostorech a protihluková opatření, stejně jako na ochranu životního prostředí.
Provádění termodiagnostiky elektrických zařízení - termovize
Termovize za pomoci kvalitních termokamer. Termodiagnostiku větších či menších elektrických zařízení, motorů i rozvoden realizuje společnost ELMEP s.r.o.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů
Pan Martin Mikulaj se sídlem ve Vsetíně ve Zlínském kraji nabízí prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů.
RFspin s. r. o., Praha
Firma RFspin s. r. o. je specialista na vývoj a výrobu vysokofrekvenčních antén.
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, plynné emise na všech tepelných zdrojích určuje a provádí Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Systémová řešení pro průmyslové podniky
Systémová řešení pro průmyslové podniky – analyzátory, průmyslová automatizace, projektování, inženýring, měření a regulace v Kralupech nad Vltavou realizuje společnost ELMEP s.r.o.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Akreditovaná, autorizovaná laboratoř, měření emisí, stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, akreditovaná laboratoř měření emisí, stanovení plynných emisí na všech druzích tepelných zdrojů provádí firma Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Průmyslové váhy a váhové systémy pro obchody
Sortiment kvalitních a prověřených průmyslových vah a váhových systémů dodává společnost UNIPROX s.r.o., spolehlivý prodejce vybavení pro obchody a potravinářský průmysl.
Ultrazvukové průtokoměry Praha – vysoké spolehlivost měření
Ultrazvukové průtokoměry s vysokou spolehlivostí měření v přenosném a lehkém provedení nabízí zákazníkům PANAMETRIA CZ s.r.o. z Prahy, distributor měřící techniky.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Odborníci na senzoriku – polohová senzorika, procesní senzorika, senzory pro kontrolu pohybu
Pohybujete se v branži, kde automatizace a technologie zítřka hrají důležitou roli? Chcete se opřít o jedničku technologického trhu na poli senzorického měření?
ifm electronic, spol. s r.o.
Titrátory e-shop - široký výběr přístrojů pro titraci od výrobce
Přístroje pro titraci - titrátory, minititrátory, autosamplery a veškeré příslušenství můžete snadno a výhodně zakoupit v e-shopu amerického výrobce Hanna Instruments.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Digitální panelové měřící přístroje Praha, vývoj a výroba měřících přístrojů pro automatizace
Společnost ORBIT MERRET, s.r.o. z Prahy se zabývá vývojem a výrobou měřících přístrojů pro průmyslové automatizace zejména pro jaderné elektrárny.
ORBIT MERRET, spol. s r.o. měřící přístroje
Přístroje na měření prodyšnosti obličejových masek a roušek - výroba dle norem
Společnost Labormachine s.r.o. z Otic na Opavsku nově dodává přístroje na měření prodyšnosti zdravotnických obličejových masek a roušek. Vše vyrábíme podle přísných stanovených norem.
Systém pro měření, monitoring stavu a úniku pohonných hmot v čerpacích stanicích
Dodavatelem spolehlivých systémů pro měření a monitoring stavu a úniku pohonných hmot ve skladovacích a výdejních technologií čerpacích stanic PHM je firma UNIDATAZ.
Vysoce přesné 3D měření nové generace SurfaceCONTROL 3D 3500
Vysoce přesný senzor surfaceCONTROL 3D 3500 tvoří 3D snímek za pomoci světelných pruhů. Je vhodný pro automatizovanou inline kontrolu geometrie a tvaru na difúzně reflexních površích.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Prodej a pronájem jeřábových a závěsných vah pro úřední vážení, slévárny
Vyberte si váhu podle vlastních potřeb od firmy KADLEC, spol. s r.o. z Opavy. Skladem máme jeřábové, závěsné váhy pro slévárny, úřední vážení, které prodáváme i pronajímáme.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Výroba jednoúčelových strojů Brno, výroba technologických zařízení dle specifikací zákazníka
Firma MEA systems s.r.o. z Brna je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků.
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Inteligentní řídící systémy Sauter pro OEM řešení – splní nejvyšší standardy kvality
Inteligentní řídící systémy nabízené společností SAUTER Automation, spol.s r.o. určené pro OEM řešení splňují veškeré nejpřísnější standardy kvality.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha