Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Nedestruktivní chemická analýza, ověřování jakostí spektrometrem Nová Paka
Naše firma ZPA Nová Paka, a.s. nabízí službu – práci se spektrometrem, které spolehlivě určí jakost materiálů se zohledněním stopových prvků, pozitivní identifikace materiálů, analýzy.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.
Převodníky, snímače tlaku WIKA, prodej, servis i kalibrace
Převodníky, snímače tlaku WIKA - prodej, servis i kalibraci provádí společnost TERTEC, spol. s r.o. jako obchodní zástupce firem WIKA-Messgerätevertrieb Ursula Wiegand GmbH & Co KG a PREMATLAK, a.s.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Multifunkční pedometr eCorazon+ - změřte si kolik denně spálíte kalorií
Firma UTILCELL s.r.o. z okolí Brna nabízí profesionální snímače sil a vážící elektrické zařízeni, k nimž patří i moderní pedometr eCorazon+, který Vám změří počet ušlých kroků či spálených kalorií.
Odečítání vodoměrů bez vstupu do bytu Praha, neovlivnitelný vodoměr Maddeo verze SMARTm D
Neovlivnitelný velice přesný vodoměr Maddeo, verze SMARTm D provádí jednoduše odečty bez vstupu do bytu, rychlé rozúčtování konečným spotřebitelům.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Měření hluku z dopravy v denní i noční dobu
Měření hluku z dopravy v denních i nočních hodinách a následné vyhodnocení získaných údajů spolehlivě provede společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Kvalitní tlakové spínače od společnosti Trafag, spol. s r.o.
Společnost Trafag, spol. s r.o. se zabývá výrobou a vývojem kvalitních tlakových spínačů. Vyrábí a vyvíjí i další přístroje a senzory pro měření a kontrolu tlaku, teploty a hustoty plynů.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.
Silniční váhy, autováhy Praha, Středočeský kraj
Na dodávku a realizaci silničních vah, autovah na klíč se specializuje společnost TENZONA s.r.o. působící v Praze a v celém Středočeském kraji.
TENZONA s.r.o.
Konfigurátor silničních vah - nastavení vážního systému podle vašich představ
Konfigurátor silničních vah můžete využít u společnosti Tenzona s.r.o., která váš vážní systém dokáže nastavit podle vašich představ tak, aby odpovídal přesně vašim potřebám.
TENZONA s.r.o.
Odhlučnění pracovišť, provozů a celých průmyslových areálů
Protihluková řešení pro vysoce hlučné výrobní prostředí, odhlučnění průmyslových areálů, měření a snížení hluku na míru od společnosti Greif-akustika, s.r.o.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Výroba a montáž vah a vážících systémů, rekonstrukce vah, váhy na míru, záruční a pozáruční servis
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodáváním, výrobou, montáží a servisem vah a vážících systémů. Současně provádíme také rekonstrukce jakýchkoli vah, např. automobilových, kolejových aj.
Mostové silniční váhy na kamiony Hradec Králové, Pardubice
Nejspolehlivější vážení vozidel zajišťují mostové silniční váhy na kamiony od společnosti TENZONA s.r.o. díky špičkovým technologiím. Působí v Hradci Králové a Pardubicích.
TENZONA s.r.o.
Termovize a posuzování plášťů budov – správná funkce Vaší stavby
Potřebujete posoudit, zda Vaše stavba plní správnou funkci? Předejdete tak riziku plísní na vnitřních stěnách a Vaše konstrukce bude stabilní a odolná.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Servisní služby pro fungování úsporných budov
O bezproblémový chod všech funkcí úsporných budov se postará společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy a její oddělení servisních služeb.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Měření pH - profesionální pH metry v eshopu amerického výrobce Hanna Instruments
Profesionální přístroje pro měření pH (pH metry) můžete snadno objednat v e-shopu Hanna Instruments. Exkluzivně najdete v nabídce také přístroj pro bezdrátové měření pH.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Mostní digitální váhy Brno, pro vážení silničních vozidel
U společnosti Tenzona s.r.o. naleznete velký výběr nejspolehlivějších mostních digitálních vah pro vážení silničních vozidel v Brně a okolí.
TENZONA s.r.o.
Systém řízení technologických procesů a elektro - návrh, dodávka i servis
Pro řízení kompletních provozů se společnost PROSPECT s.r.o. zabývá návrhem, dodávkou a servisem komponentů automatizační techniky, řídící techniky, systémů, mechanizmů i jednotlivých strojů.
PROSPECT spol. s r.o.
Systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Novinka naší společnosti jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Vhodným doplněním technologie čerpací stanice PHM jsou systémy pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích. Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem řídicí jednotky hladinoměrů PLM609 s dotykovým displejem. K jednotce ...
Výroba cubingu, kontrolních přípravků pro kontrolu montážních dílů
Chropyňská strojírna a.s. z regionu Zlínský kraj patří mezi přední české výrobce cubingu a kontrolních přípravků pro kontrolu montážních dílů. Postaráme se o návrh, výrobu dle zadání zákazníka.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Řídicí jednotka PLM609 - kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích
Řídicí jednotka PLM609 pro kontinuální měření stavu PHM ve skladovacích nádržích prodává firma UNIDATAZ s.r.o. ze Znojma.
Novinka – DSE-HIE: Zesilovač kompatibilní s budoucími standardy, vyhovující EHEDG
Již 70 let se zaměřujeme na snímaní síly či jiných fyzikálních veličin, digitální vyhodnocovací zařízení či fóliové tenzometry a jejich příslušenství. Jsme výhradním zástupcem společnosti HBK GmbH.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha