Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Komponenty pro detekci eshop-indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové spínače
Komponenty pro detekci zakoupíte v eshopu firmy KONEL Zlín - indukční, fotoelektrická čidla, snímače, koncové, polohové spínače a další.
Měřič tepla a chladu, vyhodnocovací jednotka průtoku plynu INMAT
Náš obor je měřící a regulační technika, najdete u nás přístroje pro měření množství tepla a průtoku tekutin, důležitým pomocníkem je měřič tepla a chladu - vyhodnocovací jednotka průtoku plynu INMAT.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Automatizační technika pro firmy|Kralupy nad Vltavou
Automatizační techniku firmám dodáme, nainstalujeme do provozu a poté regulujeme a provádíme odborný servis. Produkty dodáváme do těžkého i lehkého průmyslu, farmacie, energetiky, vodohospodářství a automobilového, kosmetického a potravinářského průmyslu. Nabízíme Vám analyzační techniku, bezpečnostní, hasicí, řídicí, informační a databázové ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Měření a regulace Kralupy nad Vltavou – meteorologie, vážní systémy aj.
Společnost Elmep nabízí systémová řešení pro společnosti zabývající se průmyslem. Jednou z jejich činností je i měření a regulace. Soustřeďují se na průmyslovou automatizaci a přizpůsobují se požadavkům klienta. Jsou flexibilní a přizpůsobí se neobvyklým zakázkám. Důležitá je oblast měření fyzikálních veličin, jejich ovlivňování a ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Prodej a záruční i pozáruční servis testerů na alkohol a drogy
Servis, prodej a kalibrace alkohol testerů nebo testerů na drogy přes e-shop pro Vás zajistí brněnská firma Altest s.r.o. Navštívit můžete rovněž i kamennou prodejnu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Meteorologická stanice, domácí meteostanice pro inteligentní domácnost
Ovládejte svůj dům pomocí meteorologické stanice. Chytré domácí meteostanice pro inteligentní domácnost dodává společnost WANET s.r.o. z Valašského Meziříčí.
Automatizační technika Kralupy nad Vltavou - kompletní služby a dodávky pro firmy
Kralupská společnost ELMEP s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby a dodávky automatizační techniky. V tomto oboru u nás pracují pouze specialisté s mnohaletou praxí.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Údržba a servis měřícího zařízení v lehkém i těžkém průmyslu Kralupy nad Vltavou
Potřebujete pravidelný servis zařízení měření a regulace automatizační techniky? Společnost Elmep Vám tyto služby nabízí.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Analyzátory plynů, plynový chromatograf, stacionární procesní analyzéry
Měřící a regulační technika od firmy ZPA Nová Paka, a.s. je jedničkou na trhu a přivádí na trh novinku - analyzátory plynů.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Regulační systémy  pro bytové i průmyslové stavby Elklima | Pardubice
Elklima Pardubice zajišťuje regulační systémy pro bytové i průmyslové stavby. Regulační systémy se spolehlivě starají o bezpečnostní a provozní funkce zařízení. Elklima Pardubice pracuje pro zákazníky z celé republiky. Kvalifikovaní projektanti vám podle vašich představ navrhnou téměř jakýkoliv regulační systém. Vaše zpětná odezva nás nutí ...
Tlakoměrové kondenzační smyčky a nástavce, prodej | Nová Paka
Prodej kvalitní podlahové krytiny jako jsou laminátové plovoucí podlahy, je součástí naší dlouholeté činnosti. Tlakoměrové kondenzační smyčky a nástavce, vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme přímo v Nové Pace. Jsme firma s dlouholetou tradicí v oboru měřící a regulační techniky a proto dobře víme, co děláme a plně tomu rozumíme. Tlakoměrové ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Automatizační technika Kralupy nad Vltavou - kompletní služby a dodávky
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na komplexní služby a dodávky v oblasti automatizační techniky. Společnost je na trhu již řadu let a proto má obrovské zkušenosti.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Měřicí přístroj Serviceman Plus
Měřicí přístroj Serviceman Plus velký pomocník při měření hydraulických systémů. Měřicí přístroj Serviceman Plus slouží velmi dobře i v nepříznivých podmínkách. Potřebujete mít i v terénu přehled o tlaku v hydraulických zařízeních? Měřicí přístroj Serviceman Plus vám k těmto účelům poslouží dokonale. K měření hydrauliky si vyberte mobilní ...
Měření a regulace, elektro Kralupy nad Vltavou
Firma ELMEP s.r.o. se zabývá měřením a regulací ve městě Kralupy nad Vltavou. Oblastí průmyslové automatizace je měření fyzikálních veličin, jejich ovlivňování a řízení za pomoci akčních členů.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Měření a regulace plynové kotelny Praha, Brno, Ostrava, Hradec
Provádíme měření, regulace a řízení technologických procesů po celé ČR - zajedeme za Vám do Prahy, Brna, Ostravy i Hradce Králové nebo kam si budete přát. Zaměřujeme se na regulace kotelen, výměníkových stanic Rovněž provádíme měření a regulace plynových kotelen. Změříme Vám spotřebu tepla a pomůžeme s klimatizací budov. Ať už jste ...
Ultrazvuková, kapacitní, indukční, fotoelektrická čidla-eshop
Komponenty pro detekci najdete v eshopu firmy KONEL Zlín - na prodej indukční fotoelektrická, ultrazvuková a kapacitní čidla i snímače, spínače a další prvky.
Bimetalový otočný teploměr pro chemický průmysl | Nová Paka
Bimetalový teploměr s otočným a výkyvným krytem je určen především pro chemický průmysl. Pomáhá měřit agresivní látky v chemii, petrochemii a v různých zpracovatelských technologiích. Svoje uplatnění najde také ve výrobě přístrojů pro potravinářský průmysl. Protože jsou teploměry extrémně namáhány, splňují nejvyšší požadavky kvality na ...
ZPA Nová Paka,  a.s.
Měřící a detekční technika, analyzátory spalin-technika na měření
inspekční kamery, detekční a měřící technika, kominické kartáče a potřeby, analyzátory spalin, technika na měření, vývoj, výroba, prodej
Frekvenční měniče pro výrobní stroje, dopravníky, regulace otáček-eshop
Společnost KONEL Zlín je prodejce prvků pro automatizaci, regulaci, řízení. V eshopu můžete zakoupit frekvenční měniče pro dopravníky, výrobní stroje, regulace otáček.
Regulace vytápění na míru firmám i rodinným domům
Pokud chcete ušetřit náklady na energie za vytápění, obraťte se na společnost Largo Kab v Olomouci - zajistí na míru regulace vytápění pro malé i velké firmy a rodinné domy.
Automobilové mostní váhy od odborníka - Svitavy
Hledáte firmu, kde vahám skutečně rozumí a vyrobí vám na míru i velké automobilové váhy? Pak už nehledejte a obraťte se na firmu VÁHA – JAS ze Svitav. Již od roku 1990 totiž vyrábíme, prodáváme a opravujeme automobilové mostní váhy všeho druhu. Automobilové mostní váhy, které vám nabízíme, využijete ve stavebnictví, průmyslu i v těch ...
Regulace vytápění, instalace rozvodů - ušetřete náklady na energie za vytápění
Chcete-li ušetřit náklady na energie za vytápění objektu a nevíte si rady, tak se neváhejte obrátit na firmu Largo Kab, která vám zajistí instalaci rozvodů a zařízení pro měření a regulaci.
Měření hluku a vibrací Plzeň - návrh opatření pro snížení vibrací a hluku
Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. se zabývá měřením hluků a vibrací. Zaměříme a identifikujeme zdroj hluku nebo vibrací.
Měření hluku a vibrací Praha - směrnice 2000/14/ES ( NV č. 9/2002 Sb.)
Pro měření hluku a vibrací určitých zařízení je zde Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Průmyslové váhy se přizpůsobí i těm nejtěžším podmínkám (Svitavy)
Co spojuje obchod s potravinami a velkou průmyslovou továrnu? Ano, všechny typy průmyslových provozoven potřebují kvalitní a spolehlivé váhy. A ty vám přináší firma VÁHY – JAS ze Svitav. V naší nabídce najdete průmyslové váhy nejrůznějších druhů i parametrů. Na své si tak přijde soukromý podnikatel, i velkovýrobna s náročnými podmínkami. Každý ...