Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

3D měření na ručním měřícím přístroji – kvalita díky zařízení Mitutoyo CRYSTA-Plus M574
Na výrobu technologií dle představ zákazníků s využitím 3D měření na ručním měřícím přístroji Mitutoyo CRYSTA-Plus M574 se zaměřuje společnost CAZER s.r.o. působící v okolí Olomouce.
CAZER s.r.o. Cílená automatizace Olomouc
Měření a regulace budov vám zajistí kontrolu teploty a také výdajů
Zpříjemněte návštěvníkům či pracovníkům pobyt v budově a využijte systémů měření a regulace. Společnost ELMAR group se zaměřuje na jejich dodávku pro technologie vytápění, chlazení i vzduchotechniky.
ELMAR group spol. s r.o.
Inovativní regulátory od UNIREG spol.  - klíč k efektivnímu průmyslu
Objevte širokou škálu regulátorů od Unireg, včetně otáčkových, synchronizačních proudových a napěťových regulátorů, které posouvají hranice výkonu a efektivity ve vašich průmyslových procesech.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Spolehlivé průmyslové váhy české výroby - plošinové, můstkové váhy na zakázku
Společnost Selva - váhy s.r.o. ze Zlínského kraje dodává průmyslové váhy české výroby. Plošinové, můstkové váhy vyrábíme sériové i na zakázku. Prodejna v Hulíně.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Špičková váhová řešení pro přední prodejny potravin
Pro prodej potravin je nezbytnou výbavou i kvalitní váha. Investujte do správného přístroje, který vám vydrží mnoho let a bude spolehlivým pomocníkem.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Speciální analýza - znečištění ovzduší, plynných a prachových škodlivin v pracovním prostředí
Speciální analýzu znečištění ovzduší a měření hlučnosti v pracovním prostředí provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Analýza spočívá především ve stanovení plynných a prachových škodlivin.
Detekta s.r.o.
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Pronájem závěsné jeřábové váhy KOCS10T, která zaručí přesné a stabilní vážení do 10000 kg
Jeřábovou, závěsnou váhu KOCS10T s váživosti do 10000 kg poskytuje k pronájmu společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. ve Frýdku-Místku, v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Odtrhoměr – odtrhový digitální přístroj s pamětí až na 1000 zkoušek
Kompaktní odtrhový digitální přístroj s přesnou měřící elektronikou a s pamětí až na 1000 zkoušek vyrábí a dodává společnost BRIO Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Automobilová váha MAV2550RJL do 10t, vážení menších nákladních aut a dodávek
Firma LESAK s.r.o., z Brna Vám doporučuje automobilovou váhu MAV2550RJL, která má nosnost do 10 tun, a rozměr 2500x5000mm - je vhodná pro vážení menších nákladních aut a dodávek.
LESAK s.r.o.
Průmyslové tlakoměry, manometry, teploměry – kalibrace, servis i prodej
Kalibraci, servis i prodej průmyslových tlakoměrů, manometrů a teploměrů provádí společnost TERTEC s.r.o., která je specialistou s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Silniční váhy na auta a kamiony - autováhy na nejvyšší úrovni
Silniční váhy, autováhy, váhy na auta a kamiony realizuje TENZONA s.r.o., která se specializuje na realizaci průmyslových vah na nejvyšší úrovni. Díky nim budete mít svůj zisk vždy pod kontrolou!
TENZONA s.r.o.
Kalibrace a servis průtokoměrů Praha – rychle a odborně
Pracujete s přístroji, jako jsou vlhkostní čidla, elektronik analyzátory nebo průtokoměry? Pak se neobejdete bez kalibrace, kterou společně se servisem nabízí společnost PANAMETRIA CZ s.r.o. z Prahy.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Digitální Tenzometry, snímače PDX - realizace silničních a kolejových vah na klíč
Digitální Tenzometry a snímače PDX zajišťuje společnost TENZONA s.r.o., specializující se na realizaci silničních a kolejových vah na klíč.
TENZONA s.r.o.
Kalibrace, údržba a školení od expertů Hanna Instruments Czech s.r.o.
Hanna Instruments Czech s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti kalibrace, údržby a technické podpory pro širokou škálu měřicích přístrojů.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.
Produkty z oblasti nedestruktivního testování prodej Praha
Přístroje na nedestruktivní testování výrobků, videoskopy, magnetizační přístroje či ultrazvukové systémy Vám dodá společnost PANAMETRIA CZ s.r.o., Praha.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Moderní měřáky na vodu a teplo -  Maddeo CZ s.r.o. v Praze přináší novou éru v oblasti měření spotřeby
Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé měřáky tepla a vody, neváhejte se obrátit na nás. Nabízíme široký výběr měřáků, které Vám pomohou ušetřit na nákladech za energie.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry a měřiče tepla
Modernizace silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® – tenzometry pro přesné vážení
Modernizaci silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® Vám zrealizuje společnost TENZONA s.r.o. po celé ČR. Tenzometry Vám ušetří peníze a zajistí přesné a spolehlivé vážení.
TENZONA s.r.o.
Měření akustiky Hodonín, protihlukové úpravy, akustika pracovního prostředí, snižování hluku.
Měření akustiky v pracovním prostředí, snižování hluku vzuchotechnickými systémy a protihlukové úpravy od firmy Klimatechnik s.r.o. v Jihomoravském kraji v okrese- kvalitní akustické měření.
KlimaTechnik s.r.o.