Měřící a regulační technika zajišťuje v různých odvětvích průmyslu efektivní chod technologií a optimalizaci výroby i zajištění bezpečnosti. Využívají je kotelny, výměníkové stanice, tepelná čerpadla, solární a chladící zařízení, klimatizace atd. Patří sem regulátory, ventily, armatury, snímače, detektory, frekvenční měniče a další.

Lineární a rotační snímače, měřící sondy a číslicové indikace
Výrobky určené k přesnému měření malých i velkých vzdáleností, k převodu rotačních pohybů na pulsy a zpracování naměřených dat zhotovuje ESSA s.r.o., Praha.
Lankové snímače pro měření polohy v průmyslovém odvětví
Lankové snímače s velkým měřícím rozsahem, vysokou provozní spolehlivostí a dlouhou životností, které jsou ideální pro výtahy a automotive, vyrábí Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Měřič tepla a chladu, vyhodnocovací jednotka průtoku plynu - INMAT 59 Nová Paka
Náš výrobní program zahrnuje měřicí a regulační techniku včetně vývoje, výroby, montáže a poradenství po celé ČR i v zahraničí - ZPA Nová Paka, a.s.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Mikrováhy a ultramikrováhy prodej Praha – maximální přesnost s minimálními vzorky
Pracujete se vzácnými látkami, kde se analyzuje kvůli úsporám jen nezbytně malé množství? Pak potřebujete mikrováhy a ultramikrováhy, které prodává firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Kompaktní Chytrý senzor CSS 014 prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. dodává kompaktní Chytrý senzor CSS 014, který může být použit i v prostředí se složitými podmínkami. STEGO Czech s.r.o. najdete na Přípotoční 1519/10b v Praze.
Automatizace pro řídicí a bezpečnostní systémy, technologie v oboru měření a řízení
Měřící technologie pro optimalizaci provozu firem dodává společnost Emerson Automation Solutions s.r.o. z Prahy 3. Nacházíme ideální řešení v oblasti automatizace podnikových systémů.
Tenzometry Praha – přesné a citlivé snímače síly a zatížení
Přesné a citlivé tenzometry od společnosti MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze se postarají o měření síly tahu i tlaku.
Řešení pro úspory energií, automatizace budov, měření a regulace
Inteligentní budovy, automatizace budov pro snížení energetické náročnosti, návrh řešení, opatření, konzultace v oblasti úspory energie realizuje BUILDSYS, a.s., Brno.
Rheonik – unikátní patentovaný tvar senzoru a průtokoměru pro největší rozsah - prodej Praha
Společnost se sídlem v Praze nabízí a prodává unikátní senzoru hmotnostního coriolisova průtokoměru Rheonic, který díky svému patentovanému tvaru zajišťují největší možný rozsah průtoků.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Speciální elektroměry pro měření el. energie – eshop s širokou nabídkou
Široký sortiment elektroměrů pro měření el. energie, včetně těch speciálních, nabízí zákazníkům eshop provozovaný sdružením KRALgroup v Praze.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Váhy, pokladní systémy, EET pokladny, vybavení pro masný průmysl, supermarkety, prodejny
Pokladny a váhy pro malé i největší obchodní řetězce zajišťuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl z obce Lom u Tábora. Disponujeme bohatým sortimentem včetně odborného poradenství.
Analyzátory elektrických sítí prodej Praha – pro střídavý i stejnosměrný proud
Sháníte kvalitní analyzátory elektrických sítí střídavého i stejnosměrného napětí? Široký sortiment prodává firma KRALgoup z Prahy, kde Vám také ochotně poradí s výběrem.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Zařízení pro maríny a kempy prodej Praha – elektroměry pro příležitostnou fakturaci
Potřebujete zajistit krátkodobé nebo příležitostné měření spotřeby proudu například v kempech nebo marínách? Veškeré potřebné vybavení pro dočasnou fakturaci prodává firma KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Měření a kalibrace Hradec Králové - Specializované pracoviště na opravy a kalibraci měřidel
Specializované pracoviště – metrologické středisko ZVU Servis Hradec Králové se soustřeďuje na provádění oprav a kalibraci měřidel.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Převodníky elektrických veličin splňující bezpečnostní normy
Převodníky elektrických veličin odpovídající platným bezpečnostním normám zakoupíte v e-shopu společnosti KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Akustické studie Praha - včetně zpracování návrhů úprav
Akustické studie včetně zpracování návrhů úprav pro občanskou i komerční výstavbu nabízí odborný tým společnosti Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Senzory, snímače síly a kroutícího momentu
Jsme předními distributory senzorů firmy OptoForce, senzory OptoForce výrazně zlepšují již tak unikátní vlastnosti robotů UR - EXACTEC Liberec
Prodej momentové klíče - digitální, mechanické, s prokluzem, s bezdrátovým přenosem, značkovací, analogové měřidlo momentu
Firma NATIS s.r.o. Kroměříž je dodavatelem měřící techniky, v sortimentu jsou i momentové klíče - digitální, mechanické, s prokluzem, s bezdrátovým přenosem, značkovací, analogové měřidlo momentu.
Zásobníkové váhy pro sila, nádrže a zásobníky – široké zkušenosti a spolehlivost naší firmy
KADLEC, spol. s r.o. Vám zajistí a zrealizuje zásobníkové váhové systémy určené pro vážení materiálu v zásobnících, silech či nádržích. Individuální přístup, odbornost a 25 let zkušeností v oboru.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Dohled nad měřidly energií, elektronické elektroměry, software
ReadEn, komplexní dohled nad měřidly energií, sledování spotřeby, výroba elektronických elektroměrů, vývoj a dodávku software zajišťuje společnost ZPA Smart Energy a.s., Trutnov.
Výroba elektrotechniky a elektroinstalačního materiálu pro firmy a malé odběratele
Jsme prvotřídním výrobcem elektroinstalačního materiálu pro velkoobchodní i maloobchodní odběratele - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Centrální řídící a monitorovací systém budov - regulace
Zpracování projektové dokumentace pro oblast centrální řídící a monitorovací systém inteligentních budov nabízí firma AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Laserové snímače vzdálenosti a polohy řady optoNCDT 1320/1420 – laserové měření
Novinku mezi laserovými snímači - inteligentní laserový triangulační snímač polohy a vzdálenosti řady optoNCDT 1320/1420 Vám představuje Micro-Epson Czech Republic.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch. Kontroly pro emisní stanice. Lokalita Vysočina.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch zajišťuje firma Autodiagnostika Václav Krejčí z Telče. Kontroly spolehlivosti pro emisní stanice.