Strojírenský a další průmysl vyžaduje nejen kvalitní výrobu, ale i kvalitní komponenty pro podporu výroby a činnosti strojů a další technologie. Patří sem také ložiska, řetězy a výkovky. Můžete si tak pořídit ložiska kuličková, válečková, kuželíková, soudečková, jehlová, řetězy pilové, převodové, hnací, čepové, zubové, výkovky zápustkové a další.

Ložiska všech typů, gumové těsnění, hadice a řetězy pro průmyslovou výrobu a strojní zařízení
Pestrý sortiment ložisek a dalších výrobních komponentů představuje společnost DS ložiska, s.r.o. z Kopřivnice. Prodáváme nářadí, řetězy i těsnění od významných českých i světových výrobců.
Mostní ložiska na uložení nosných konstrukcí mostů, elastomerová
Dodávku mostních ložisek, elastomerových i hrncových, včetně dopravy a zákaznického servisu nabízí společnost Jana Vladaře – HELMOS v Olomouci.
Kvalitní a spolehlivá lineární technika a vedení
Nabízíme sortiment lineární techniky a lineárního vedení včetně obchodního a technického servisu - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Velkoobchod maloobchod prodej ložiska řemeny plastické mazivo
Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek a příslušenství, zásilková služba do 24 hodin.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Prodej ložisek všech typů od tuzemských a zahraničních dodavatelů Pardubice
Maloobchodní i velkoobchodní prodej ložisek, gufer, těsnění, o-kroužků, ozubených a řetězových kol, hřídelí, maziv a olejů AGIP, výrobků Loctite - MATERIA s.r.o. Pardubice
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Prodej řemeny klínové, průmyslové, levné ložiska, gufera pro vaše stroje a zařízení
Pro Vaše stroje a mechanické zařízení dodává společnost TOBA Plus, s.r.o. řemeny (např. klínové, průmyslové), ložiska, či dokonce gufera, které vyrábějí firmy Řetězy Vamberk, NKE, AKE nebo Řetězárny.
Lineární vedení pomocí špičkové lineární techniky
Distribuujeme ložiska, kuličkové šrouby a lineární vedení - zastupujeme na českém a slovenském trhu firmy NSK, IKO, NTN-SNR, BEGA, APB, MIKI PULLEY - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Prodej nadnormativních zásob všech druhů ložisek, motoložiska
Společnost MATERIA se sídlem v Pardubicích nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek. Dodáváme všechny typy ložisek od tuzemských i zahraničních výrobců.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Prodej ložiska do mechanických zařízení - velkoobchodní prodej
TOBA Plus, s.r.o. ze Zlína dodává ložiska do mechanických zařízení od renomovaných výrobců. Specializuje se na velkoobchodní prodej širokého sortimentu i osobní odběr v prodejně ve Vizovicích.
Lineární technika, kuličkové šrouby, vodící tyče, ložiska
Lineární technika s příslušenstvím, lineární vedení, kuličkové šrouby, pouzdra, vodící tyče, ložiska, hřebeny pro jednoúčelové stroje či CNC zařízení dodává HIWIN s.r.o., Brno.
Výroba převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí
Sériovou výrobou převodů, ozubených kol pro převodovky, věnců, hřídelí a dalších součástí se zabývá společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně.
Výroba průmyslových, motocyklových a dopravních řetězů Praha
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. od roku 1992 poskytuje komplexní služby v oboru převodové techniky se specializací na řetězové převody.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Dodávky valivých segmentů - válečky, kuličky, jehličky
Nabízíme ložiska, valivé segmenty, řetězy, řetězová kola, klínové řemeny, silentbloky a gufera - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Řetězy pro dopravníky
Výrobu a prodej kvalitních řetězů pro dopravníky s dlouhou životností a variabilitou použití zajistí společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Prodej transportních dopravních řetězů
Prodejem kvalitních transportních řetězů, které naleznou své uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu, se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Výroba vysoce kvalitních dopravníkových řetězů
Výrobou a prodejem vysoce kvalitních dopravníkových řetězů s širokým využitím nejen v automobilovém průmyslu a strojírenství se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. okres Domažlice.
Prodej ložisek velkoobchod Hronov – distribuce ložisek, lineární techniky a strojírenských komponentů
Naše společnost COROLL s.r.o. Hronov je největším distributorem ložisek, lineární techniky a dalších strojírenských komponentů. Náš sortiment ložisek neustále dle požadavků zákazníků rozšiřujeme.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Nová generace bezúdržbového řetězu LAMBDA od TSUBAKI  - novinka
CONTRA Praha s.r.o., zástupce značky TSUBAKI, představuje novinku ve své nabídce – novou generaci (již šestou v řadě) bezúdržbového řetězu LAMBDA splňující požadavky na nulovou kontaminaci mazivem.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Třískové obrábění plastů, výroba kluzných ložisek a vedení z bezúdržbového materiálu ZEDEX®
Precizní CNC soustružení, frézování a dokončovací práce Vám zajistí společnost WOLKO-PLAST, S.R.O. z Valašského Meziříčí. Poradíme si s obráběním veškerých dostupných plastů na trhu.
Řetězy série NEPTUNE ideální do extrémních podmínek
Pokud Vaše výroby probíhá v extrémním teplotním nebo vlhkém prostředí či vyžaduje zdravotně nezávadné prostředí, oceníte nové řetězy série NEPTUNE z nabídky firmy CONTRA Praha s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Velkoobchodní prodej automobilových, zemědělských a speciálních ložisek včetně příslušenství
Naše firma má pro vás připravený kompletní sortiment ložisek včetně automobilových, zemědělských a speciálních, olejů, mazacích tuků nebo klínových řetězů - MATERIA s.r.o. Pardubice
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Snadný nákup kvalitních ložisek Hronov - všech tvarů a rozměrů v českém velkoobchodě
Velkoobchod s ložisky COROLL – kvalita od začátku až do konce, Jsme výhradním distributorem ložisek NKS, IKO a SNR do České republiky. Nabízíme speciální ložiska pro různé provozy.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Unikátní ložiska NSK pro všestranné využití od známého českého dodavatele
Společnost Coroll dodává svým českým zákazníkům opravdovou kvalitu co se ložisek týče. U nás dobře nakoupíte a nemusíte mít obavy, že by Vám ložisko nevydrželo pracovní zatížení.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Prodej valivá válečková jehlová kuličková ložiska Lanškroun
Velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek od renomovaných firem - Exvalos spol.s r.o. Lanškroun
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Kompletní sortiment moto ložisek do motoru KOYO, NSK, NTN
Velkoobchodní a maloobchodní prodej valivých ložisek všech tipů a rozměrů od tuzemských a zahraničních výrobců, včetně automobilových, motoložiska, zemědělských a speciálních MATERIA s.r.o. Pardubice
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice