Vedete lékařskou praxi a hledáte potřebné vybavení vhodné do zdravotnického zařízení? Ať už se jedná o ambulance, lékařské služby první pomoci, nemocnice, porodnice, polikliniky, laboratoře, lékárny či další zdravotnická zařízení ani jedno z nich se neobejde bez kvalitního vybavení od nábytku přes zdravotnické pomůcky až po nástroje a přístroje.

Špičkové lékařské přístroje pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP
Unikátní lékařské přístroje a zdravotnický materiál pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP, ultrazvuky, monitory, prsní implantáty dodává společnost ALMEDA - Ing. Aleš Závorka.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Diagnostické soupravy pro zdravotnictví, indikátory sterilizace
Diagnostické soupravy pro indikaci sterilizace zdravotnických nástrojů a pomůcek, indikátory na chemické či biologické bázi, testy pro čistotu nástrojů dodává BAG Health Care GmbH.
Servis zdravotnické a laboratorní techniky Hradec Králové - vypracování revizních zpráv
Oddělení servisu se zabývá vypracováním revizních zpráv na přístrojích a zařízeních, kvalitní servis revizním technikem - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné si můžete zapůjčit nebo pronajmout od firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.
Pevné zástěny pro trvalejší zastínění Praha – snadná změna proporcí místností
Pevné zástěny pro trvalejší zastínění a snadnou změnu proporcí místností bez nutnosti stavět či bourat příčky nabízí česká společnost LABO-MS se sídlem v Praze.
Produkty pro urologii Praha – včetně kompletního servisu přístrojů
Urologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty pro urologii, přístroje a vybavení včetně kompletního servisu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Lékařské moderní vybavení a zdravotnické potřeby pro obory urologie a gastroenterologie
Moderní přístroje pro urologii nebo gastroenterologii Vám zajistí a dodá společnost Advamed s.r.o. Poskytujeme i veškerý servis na naše přístroje.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Kompletní vybavení pro rehabilitační ústavy, lázně a speciální léčebné zařízení
Ostravská společnost INDICO s.r.o. Vám dodá rehabilitace všeho druhu - vytipuje objekt, postará se o stavební úpravy, kolaudaci a následnou dodávku veškerého zdravotnického nábytku a vybavení.
Produkce, zásobování a instalace lékařskými technologiemi, systémy Praha
Produkci, zásobování a instalaci různých lékařských systémů dodává firma Lab&Pharma spol. s r. o.
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Zdravotnický nábytek, zařízení, vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny
Zdravotnický nábytek a další zařízení a vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny zajišťuje společnost Indico s.r.o., která je specialistou na modernizaci těchto prostorů.
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Mobilní skládací zástěny Silentia Praha – rychlá a jednoduchá manipulace, variabilní využití
Skládací mobilní zástěny Silentia od firmy LABO-MS spol. s r.o. z Prahy jsou praktické, využívané především ve zdravotnictví i v jiných oborech, kde je potřeba rychle zajistit klientům soukromí.
Skládací zástěny Silentia Praha od výrobce zdravotnického a laboratorního vybavení
Skládací Silentia v mnoha provedeních a velikostech, určené primárně pro zdravotnické vybavení, naleznete v nabídce ryze české společnosti LABO-MS se sídlem v Praze.
Zdravotnická a laboratorní technika, zdravotní potřeby, prodej a servis
Zdravotnickou a laboratorní techniku, přístroje, zdravotní potřeby a nábytek prodává, opravuje a servisuje společnost Bičels Servise s.r.o. v Hradci Králové.
Chirurgie, interna, jehly, drenážní sety-zdravotnický materiál, dovoz, distribuce
Dodavatel, distributor zdravotnického materiálu pro nemocnice a soukromé lékaře, chirurgie, interna - jehly, drenážní sety, kanyly dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Vybavení pro zdravotnické zařízení, lékárny, ambulance na klíč
Zdravotnické zařízení a vybavení včetně nábytku pro ordinaci, kliniku, lékárnu zajistí společnost INDICO s.r.o., která je specialistou na modernizaci zdravotnických prostor.
PÁKISTÁN; Diagnostické testovací systémy a bio paliva
Global Gene Tech. (Pvt.) Ltd. je pakistánská molekulární a biologická společnost, která se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu moderních lékařských diagnostických testovacích systémů a bio paliva. Jsme pátou firmou ve světě a první v Asii, která připravuje diagnostický set na tyfus. Naše výrobky: 1. Widal Kit (diagnostické sety na tyfus) 2. ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Zdravotnický materiál, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextraktor
Zdravotnický materiál do nemocnic, lékařům, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextrátor - distribuce a dovoz od firmy S.A.B. Impex, s.r.o. v Brně.