Pro údržbu chodníků, silnic a trávníků si můžete vybírat z pestré nabídky osvědčených strojů z kategorie komunální techniky. Patří sem multifunkční svozová vozidla, vyklápěče, zametače, sypače, radlice, sněhové frézy a také příslušenství jako odpadkové koše, popelnice a kontejnery. Kvalitní údržba veřejných prostranství.

Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.
Zimní údržba komunikací a přístupových cest, technické služby v okrese Jeseník
Celoroční údržbu Vašich komunikací a přístupových cest tak, abyste se za každých okolností vždy dostali ke svému domovu, Vám zajistí společnost Kamil Kowařowsky ze Supíkovic u Jeseníku.
Požární a bezpečnostní ochrana Praha -  jsme profesionálové v bezpečnosti práce a požární ochraně
Chcete zabezpečit sebe i svůj majetek? Agentura Hřivna Barrandov se zabývá zabezpečením a to v podobě připojení na pult centrální ochrany.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Odvoz fekálií, čerpání septiků, jímek, žump u rodinných domů a staveb, nákladní autodoprava
Čerpání a vývoz Vašich odpadních jímek, septiků i žump u domů a průmyslových staveb Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Tomáš Chmelíř z Ledce u Plzně.
Multifunkční nakladač a nosič nářadí Dapper 5000 - pomocník pro všechny práce
Pokud hledáte univerzální a výkonný stroj pro práce ve stavebnictví, zemědělství nebo pro zahradnické práce, tak je pro vás ideální multifunkční nakladač a nosič nářadí Dapper 5000 od firmy VOP!
Odklízení, úklid sněhu z chodníků, komunikací, střech, Železný Brod
Odklízení sněhu a náledí z chodníků, komunikací, odstranění rampouchů a sněžných převisů ze střech provádí firma Miroslav Blažek sídlící v okrese Jablonec nad Nisou.
Zemědělská a komunální technika, prodej, servis, půjčovna, okres Kutná Hora
Zemědělská a komunální technika, traktory, nakladače, postřikovače, sekačky prodává, servisuje i půjčuje společnost VOBOSYSTÉM s.r.o., která sídlí v okrese Kutná Hora.
Prodej, servis, export zemědělské a komunální techniky, okres Ústí nad Orlicí
Prodej, servis, export zemědělské a komunální techniky, sypačů, rozmetadel, fréz, radlic, sekaček, secích strojů a traktorů Vám zajistí společnost Bárny agro s.r.o., okres Ústí nad Orlicí.
Komunální a úklidová technika, sněhové frézy, radlice, zametače a sypače
Komunální a úklidovou techniku, sněhové frézy, radlice, zametače a sypače komunikací, zahradní a zemědělské stroje Vám zajistí společnost Agrometall s.r.o.
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Výstavba silnic a komunikací Benešov – kvalitní práce a včasné dokončení
Česká společnost BES s.r.o. se sídlem v Benešově a mnohaletými zkušenostmi se zabývá výstavbou silnic, pozemních komunikací a zimní i letní údržbou silnic.
Zimní údržba komunikací a chodníků, odklízení sněhu, úklid areálu, okres Most
Celoroční servis, zimní a letní údržba komunikací, chodníků a prostranství, odklízení sněhu, úklid a čištění areálu Vám provede společnost Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce
Provoz půjčovny s možností pronájmů stavebních strojů na zemní a výkopové práce, stroje k sečení trávy a další nabízí firma Tesma stavitelství v Jaroměřicích nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Úklid veřejných prostranství pravidelný i jednorázový na území celé ČR
Pokud potřebujete zajistit rychlý a dobře odvedený úklid veřejného prostranství například po veřejné akci kdekoliv na území České republiky, kontaktujte firmu AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Komunální a úklidové služby, údržba zeleně, Praha a okolí
V oblasti letní i zimní udržby komunikací, úklidu chodníků, sečení trávy, kácení stromů i úklidových prací v domácnosti i veřejných prostorách Vám své služby nabízí společnost PROSTOR a.s.
Oprava a údržba vozovek, silnic a chodníků Praha - výsprava děr a výtluků
Opravu silnic a údržbu vozovek včetně chodníků, výspravu děr a výtluků provádíme po celé Praze a přilehlém okolí.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Silniční zametač typ MZS pro zimní i letní úklid vozovek
Správná vizitka města – uklizené chodníky a komunikace. Silniční zametač typ MZS je určen jak pro zimní, tak i pro letní údržbu vozovek a chodníků
Kompaktní samosběrný zametač Brock SL 110
K čištění a úklidu městských i mimoměstských vozovek výborně poslouží samosběrný zametač Brock SL 110 od firmy SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Záruční i pozáručná servis a prodej zahradní a komunální techniky
Prodej kvalitní zahradní a komunální techniky různých značek a následně záruční i pozáruční servis zajistí na Znojemsku firma Agroservis Holý
Silniční zametače, agresivní kartáč, pro města pěší zóny, chodníky
Vyrábíme silniční zametače, agresivní kartáče pro města, pěší zóny i chodníky. Silniční zametač typ MZS můžete využíj, jak pro zimní, tak i pro letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků nebo pěších zón. V zimním období ho můžete využít k odstraňování čerstvě napadlého sněhu do výše sněhové vrstvy 5 cm. V letním období můžete náš ...
Nástavby na čištění kanalizací a fekální nástavby, sací-fekální nástavby
Vyrábíme a prodáváme komunální techniku jako jsou nástavby na čištění kanalizací a fekální nástavby, různé sací-fekální nástavby a čističe kanálových vpustí aj.
Prodej zahradních strojů, komunální, lesní techniky a záruční, pozáruční servis
Firma Zdeněk Omelka poskytuje záruční i pozáruční servis zahradních strojů, komunální a lesní techniky v regionu Zlín. Prodejna zahradní techniky je v obci Napajedla.
Výroba sněhových bubnových fréz, metačů, odřezavačů, radlic
Zabýváme se výrobou strojů pro údržbu vozovek, jako jsou sněhové frézy, metače, odřezavače, radlice a mnoho dalších.
Strojní úklid sněhu, odstranění námrazy z chodníků, posyp vozovky
Efektivní řešení, jak mít zajištěnu zimní údržbu, je oslovit firmu Bednář UH Uherské Hradiště. Zajistíme strojní úklid sněhu, posyp chodníků, vozovky i ostranění námrazy z chodníků.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Silniční technika RASCO - údržba silnic v zimě bude hračka
Údržba silnic v zimě bude snazší díky silniční technice značky RASCO. Robustní silniční technika této značky totiž nabízí všestranné profesionální výrobky, které jsou vhodné pro agragaci na automobilové, traktorové i speciální nosiče. To vše v té nejvyšší kvalitě a za příznivou cenu. Pokud i vy, chcete, aby pro vás údržba silnic byla hračka, ...