Pro údržbu chodníků, silnic a trávníků si můžete vybírat z pestré nabídky osvědčených strojů z kategorie komunální techniky. Patří sem multifunkční svozová vozidla, vyklápěče, zametače, sypače, radlice, sněhové frézy a také příslušenství jako odpadkové koše, popelnice a kontejnery. Kvalitní údržba veřejných prostranství.

Samosběrné zametače Brock Dvůr Králové nad Labem
Kompaktní samosběrný zametač SL 110 slouží k čištění a úklidu městských i mimoměstských vozovek, pěších zón, průmyslových areálů a ostatních komunikací.
Frézy na pařezy - výroba a prodej - odfrézování nadzemní i podzemní části pařezu
Frézy na pařezy, které jsou určeny k frézování dřevěných pařezů, vyrábí a prodává společnost LASKI s.r.o. Frézy na dřevěné pařezy slouží k odfrézování nadzemní a podzemní části.
LASKI, s. r. o.
Nástavby na vozy určené pro svoz komunálního odpadu
Kontejnerové nástavby na svoz tříděného odpadu, SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem dodavatel silniční techniky
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Technické služby občanům, firmám a obcím Kutná Hora
Poskytujeme služby městu Kutná Hora, okolním obcím, firmám a občanům.
Čištění kanalizace Brno a okolí, spolehlivé revize kanalizace kamerou, moderní technologie
Spolehlivé vyčištění kanalizace zajišťuje společnost Kanalizace Kukačka sídlící v Brně v části Staré Brno. Čištění odpadů provádíme tlakovým vozem i frézovací technikou.
Zimní údržba komunikací a veřejných ploch, Hradec Králové
Zimní údržba komunikací, zajištění sjízdnosti a schůdnosti cest a parkovišť, odstranění sněhu na veřejných plochách realizuje společnost ADOZ, spol. s r.o., Hradec Králové.
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Napuštění bazénu čistou a kvalitní vodou - Praha a okolí
Užijte si horké léto s vlastním bazénem, který Vám napustí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
FREKO a.s. - ocenění CZECH STABILITY AWARD 2019
Společnost FREKO a.s., Praha získala díky spolehlivému plnění svých závazků vůči zadavatelům a své ekonomické stabilitě ocenění CZECH STABILITY AWARD 2019.
Zimní i letní údržba, čištění komunikací Valašské Meziříčí
Technické služby ve Valašském Meziříčí zajistí zimní i letní údržbu místních komunikací a cest včetně jejich čištění. Údržba a čištění místních komunikací je upravována dle vyhlášky města nebo obce a plánem údržby. Údržba komunikací se dělí na tyto fáze: - úklid po zimě - jarní a podzimní blokové čištění - průběžné čištění komunikací a ...
Plnění bazénů a studní – dovoz vody do druhého dne
Dovoz pitné vody v cisternách k plnění bazénů a studní již do druhého dne Vám zajistí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Komunální zametače Chrudim - Čistota a bezpečnost na komunikacích
Naší hlavní činností jsou komunální stroje odolných konstrukcí pro letní a zimní údržbu vozovek a místních komunikací, které lze připojit k různým strojům s pohonem - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Kropící rameno kropiče vozovek Brno Praha Ostrava Plzeň Olomouc
Doplňky cisternových nástaveb pro různé typy prací a využití jako jsou různá provedení mycích lišt, roztahovací mycí lišty MLS, kropící ramena KRS - SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Údržba místních komunikací – lezní i zimní práce
Služby letní, zimní i celoroční údržby místních komunikací na celém území české republiky nabízí společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy.
Zimní údržba komunikací II. a III. tříd – plužení, posyp, úklid
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. z Prahy provádí zimní údržbové práce na komunikacích II. a III. tříd pro udržení jejich bezpečnosti a sjízdnosti.
Výroba a prodej sněhových fréz Chrudim – snadné odstranění sněhu a ledu ze silnic a chodníků
Zabýváme se výrobou a prodejem veškeré komunální techniky včetně sněhových fréz s příslušenstvím - AGROMETALL s. r. o. Chrudim
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Vývoz septiků, likvidace znečištěné splaškové vody na ČOV
Vývoz septiků a jímek fekálním vozem na Nymbursku, likvidaci znečištěné splaškové vody a odpadních vod na ČOV realizuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.
Lopaty na sníh, radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika  Brno
Lopaty, hrabla na sníh, radlice, sypače, shrnovací radlice i rozmetadla v prodeji, komunální technika a další příslušenství od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost Brno
Zimní komunální technika - aneb sníh na silnicích je minulost, prodej lopat, sněhové radlice a sněhové frézy od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Provozování sběrných dvorů - sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky
Provozování sběrných dvorů, sběrných míst odpadu v Praze a na celém území České republiky zajišťuje společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.