Pro údržbu chodníků, silnic a trávníků si můžete vybírat z pestré nabídky osvědčených strojů z kategorie komunální techniky. Patří sem multifunkční svozová vozidla, vyklápěče, zametače, sypače, radlice, sněhové frézy a také příslušenství jako odpadkové koše, popelnice a kontejnery. Kvalitní údržba veřejných prostranství.

Komunální technika  – kvalitní vysavače, kartáče, mechanické zametače, zametací stroje
Komunální techniku najdete u nás ve společnosti B ARGO Březová, a to jak v naší pobočce, tak i na e-shopu. Vybírat můžete kvalitní komunální vysavače, kartáče, mechanické zametače a zametací stroje.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Zajištění technických služeb, údržba zeleně ve městě Jaroměřice
Technické služby, práce se stavebními mechanismy, úpravy prostranství i provoz koupaliště zajišťuje společnost TESMA Jaroměřice s.r.o. ve městě Jaroměřice nad Rokytnou.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Vypuštění bazénu a koupališť na zimu Praha - rychle a odborně
Máte doma na zahradě bazén? Pak jistě víte, že každý bazén je nutné pravidelně čistit, ale hlavně na konci sezóny či v případě potřeby z bazénu vodu vypustit.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Zahradnické práce ve městech, sečení trávy, výsadba zeleně
Profesionální údržba zeleně a komunikací ve městech Pardubice, Chrudim a Přelouč. Nejvyšší kvalita služeb za příznivé ceny. Komplexní servis pro firmy, obce i města.
Vodní cisterny Trutnov - mycí agregáty, vysokotlaké vodní cisterny
Nabízíme kvalitní cisternové nástavby určených k mytí vozovek, snižování prašnosti, zálivce zeleně apod. - SIMED s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
Malotraktory, traktorové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby
Kvalitní malotraktory, trávové sekačky Kubota pro zahradnictví, zemědělství a komunální služby prodává firma Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Spokojené zákazníky máme v Olomouci i Zlíně.
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků a zeleně, čištění komunikací komunální technikou.
Pořiďte si zahradní či profesionální komunální ridery na sekání trávy
Zahradní nebo profesionální komunální ridery na sekání trávy zakoupíte v okolí Jemnice a Slavonic v prodejně Václav Fučík Zahradní technika v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Silniční zametače s výkonným kartáčem k dočištění chodníků a vozovek Dvůr Králové nad Labem
Silniční zametače s výkonným kartáčem k dočištění chodníků a vozovek Dvůr Králové nad Labem, účinné odmetání nečistot díky výkonným kartáčům.
Prodej spolehlivé zahradní a komunální techniky Stiga, Echo, Honda, Vari
Prodejem spolehlivé zahradní a komunální techniky renomovaných značek Stiga, Echo, Honda, Vari se zabývá Václav Fučík - Zahradní technika Jemnice.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Údržba silnic Pardubického kraje, správa a oprava komunikací
Jste vlastníkem komunikace na území Pardubického kraje a sháníte profesionální servis v oblasti údržby a rozvoje? Máte jako řidič podněty ke zlepšení stavu našich silnic?
Správa a údržba silnic Pardubického kraje
Pomoc při zimní údržbě – uklízeče, odhrnovače sněhu chodníků a zpevněných ploch
Jednoznačnou pomoc při zimní údržbě vám poskytne firma Chlebiš s.r.o. z Hlučína. Zprostředkujeme potřebný sortiment jako jsou uklízeče a odhrnovače sněhu pro chodníky i jiné zpevněné plochy.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace
Technické služby Kutná Hora, přistavení velkoobjemových kontejnerů, odvoz odpadků, likvidace černých skládek, odvoz tříděného odpadu.
Technické služby pro občany a firmy města Mělník
Údržbu zeleně, sekání trávy, stavění a pronájem stánků, čištění komunikací, správu a údržbu budov a osvětlení zajišťují Technické služby města Mělníka pro občany, firmy a úřad města.
Technické služby města Mělníka, příspěvková organizace
Technické služby města Poděbrad, údržba a úklid komunikací a zeleně, svoz odpadu, správa hřišť
Technické služby města Poděbrad, údržba a úklid komunikací a zeleně, svoz odpadu, správa dětských hřišť, zimní údržba silnic a chodníků, údržba veřejného osvětlení, výškové práce.
Technické služby města Poděbrad s.r.o.
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, sportoviště
Služby města Náměště nad Oslavou, venkovní služby, ekonomické a technické služby, provoz sportoviště, údržba zeleně, chodníků, mobilní svoz odpadu, nové lavičky, údržba osvětlení, dopravní značení.
Technické služby, svoz a likvidace odpadu, údržba zeleně, opravy místních komunikací
Spolehlivé služby v oblasti odpadů, osvětlení i komunikací zajišťují Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace. Staráme se o kompletní údržbu veřejného prostranství.
Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace
Technické služby města Most, správa a údržba veřejných prostor
Správa a údržba města Most, údržba veřejných prostor, komunikací, sportovišť, hřbitova realizuje firma Technické služby města Mostu, a.s, pod zřizovatelem Statutárního města Most.
Výroba strojů - cisternové nástavby, vodní cisterny NCS, příslušenství k cisternám
Vyrábíme stroje pro údržbu komunikaci, jako jsou cisternová nástavby, vodní cisterny NCS i příslušenství k vodním cisternám, sypače, zametače, agresivní kartáče a jiné.
Dovoz pitné a užitkové vody, plnění bazénů, zalévání parků a kropení silnic
Kropení silnic proti prašnosti, čištění parkovišť a cest, zalévání zelení, dovoz pitné vody od Vysloužil služby s.r.o. z Náměšti na Hané.
Provoz a údržba veřejných prostor, technické služby, opravy a montáže
Městské služby Rousínov - provádí služby pro občany, starají se o správný a bezpečný chod města, technické služby, opravy a údržbu majetku.
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Lesní a zahradní technika, motorové pily v prodeji za skvělé ceny
Prodej motorových pil, zahradní, lesní i komunální techniky za skvělé ceny najdete v Moravském Krumlově jedině u firmy Agroservis Holý
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.