Hasící a požární technika patří k důležitému vybavení nejen samotných požárníků, ale také budov, staveb a aut. Ze širokého sortimentu si můžete vybrat kvalitní a ověřené hasící přístroje vodní, práškové, pěnové, sněhové i speciální, skříňky na hasící přístroje, hydrantové systémy, hlásiče a čidla a další.

Přenosný hasicí práškový přístroj | Kolín
Práškový hasicí přístroj - 6 kg je nejprodávanější typ hasicího přístroje vůbec, mnohostranný pomocník prakticky kdekoliv.
Odborné školení v BOZP, požární ochrany - pro firmy a zaměstnance
Pokud potřebujete proškolit zaměstnance z požární ochrany nebo v BOZP obraťte se na firmu SAFETY PRO s.r.o. v Olomouci, která patří mezi uznávané odborníky.
Hasící přístroje, hydranty, protipožární zařízení
HASEO, v.o.s. se sídlem v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova prodává, opravuje a provádí revize protipožárního zařízení.
Prodej, revize hasicích přístrojů, Náchod, Trutnov, Hradec, Opočno
Prodej a revize hasicích přístrojů je naší hlavní činností. Provádíme revize těchto přístrojů - hasicí přístroje, hasičáky - požární dveře - hydranty - požární klapky Naleznete u nás rovněž široký sortiment různých hasicích přístrojů, různé velikosti, provedení i náplň. Chcete se cítit bezpečně? Kupte si od nás hasicí přístroj nebo ...
Hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí - účinný hasicí prostředek
Hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí je účinným hasicím prostředkem. Že nevíte kde hydrantový systém získat? Obraťte se na nás. Rádi Vám pomůžeme. Požární hydrantový systém je hasicí prostředek se stálou dodávkou vody jehož výhodou je okamžitá dosažitelnost a obslužnost i jednou osobou. Hydrantový systém se skládá z samotné skříně ...
Hydrantové systémy Pardubice - skříně i kompletní systémy z nerezu, zapuštěné nebo nástěnné
Hydrantové systémy, skříně a další doplňky koupíte v kamenném či internetovém obchodě u společnosti Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. v Pardubicích.
Požární hadice Pardubice - výroba, prodej, e-shop požárních hadic a příslušenství
Společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. z okr. Pardubice se zabývá výrobou a prodejem požární hadic a další techniky – hydrantové systémy, požární armatury a příslušenství požárních vodovodů.
Vybavení pro požární sport Pardubice - certifikované hadice, nádrže, proudnice pro hasiče
Provozujete požární sport a potřebujete kompletní vybavení od českých výrobců? Navštivte internetový obchod nebo kamennou prodejnu v okresu Pardubice.
Záchranářské nastavovací žebříky | Jilemnice, žebříky s atestem
Záchranářské nastavovací žebříky jsou vhodné nejen pro profesionální hasiče, ale i pro dobrovolné hasiče a v neposlední řadě i pro zásahovou a záchranářskou činnost.
Hadice pro hasiče na našem e-shopu - sportovní, zásahové, požární
Společnost EuroFire, spol. s r.o. je výrobní a obchodní firma, která se zaměřuje také na hadice pro hasiče. Na svém e-shopu nabízíme sportovní, zásahové i požární hadice.
Prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové, CO2, membránový manometr
Zajišťujeme prodej ručních hasicích přístrojů s certifikátem, práškové jsou osazeny kvalitním membránovým manometrem, CO2 s přetlakovou pojistkou.
Servis vnitřních a vnějších požárních hydrantů Náchod
Servis vnitřních a vnějších požárních hydrantů provádíme jako profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Jste z okolí Náchoda nebo odkudkoliv z republiky, rádi pomůžeme se servisem požárních hydrantů i Vám. Součástí servisu vnitřních a vnějších požárních hydrantů je i kontrola a zkouška hydraulických hadic. Zajistíme tak, že je vše v pořádku v ...
Hasící přístroj pěnový - 9kg Náchod
Hasící přístroj pěnový - 9kg je přesně to co potřebujete jako první pomoc k uhašení pevných organických látek nebo kapalných látek jako jsou například dřevo, uhlí, papír, sláma, benzin, nafta, olej, alkohol, éter, tuky aj. Vybavení prostor hasicími přístroji je určeno požárně bezpečnostním řešením stavby nebo další dokumentací, která jsou ...
Požární ochrana – kontrola pracovišť, dokumentace a školení zaměstnanců
O požární ochranu na pracovištích se postará firma ELZET consulting s.r.o., Ústí nad Orlicí. Provádíme kontroly pracovišť, vypracování dokumentace požární ochrany i školení zaměstnanců.
BOZP - komplexní služby i s poradenstvím pro dokonalou ochranu a bezpečí při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP včetně poradenství zajišťuje společnost Pelan Účto s.r.o., která působí ve Frýdku Místku a snaží se dosáhnout dokonalé ochrany a bezpečí při práci pro zaměstnance.
Prodej hasičské požární techniky e-shop - požární hadice, čerpadla, hydrantové systémy
Hasičská technika je velmi důležitá, a to samozřejmě především pro hasiče. Požární technika by však měla být minimálně v základní podobě hasicího přístroje také součástí každé domácnosti.
Hydrantové systémy a skříně Pardubice - z nerezu i plechu, zajišťují požární bezpečnost
Interiérové hydrantové systémy a skříně pro zajištění požární bezpečnosti vyrábí a dodává firma Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Naše výrobky vyhovují normě ČSN EN ISO 9001.
Prodej a výroba požární a hasičské techniky Chvaletice - vše co potřebujete k hašení
Prodej požární a hasičské techniky v okolí Pardubic zajišťuje společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. Techniku nejen prodává, ale i vyrábí.
Prodej požárních čerpadel Chvaletice - plovoucí i kalová k dopravě velkého množství vody
Nabízíme Vám přenosná plovoucí a kalová čerpadla vhodná k dopravě velkého množství vody, k doplnění cisteren z přírodních zdrojů a odčerpání vody ze zatopených prostor.
Hasičská výstroj a zásahové obleky pro profesionální i dobrovolné hasiče
Výstroj, obleky a doplňky pro profesionální i dobrovolné hasiče najdete v sortimentu firmy Jan Benda – požární služby. Bohatý výběr zásahové výstroje, stejnokrojů, přileb a doplňků.
Kontroly a montáž požárních dveří a uzávěrů Hasič servis | Kolín
Pro bezpečnost objektů a staveb zajišťujeme kompletní služby v požární ochraně a bezpečnosti práce, kontrola zabezpečení dveří a uzávěrů.
Hasicí přenosný přístroj CO2 - sněhový | Kolín
Velmi vhodný pro hašení požárů polárních i nepolárních hořlavých kapalin.
BOZP a požární ochrana Luděk Zeman | Česká Třebová
Kontroly BOZP a požární ochrany provádíme přesně podle právních předpisů. Kontroly pracovišť nejen po České Třebové zajišťuje Luděk Zeman. Specialista na bezpečnost práce a požární ochranu v České Třebové a Ústí nad Orlicí. Mějte ten nejlepší dohled při BOZP či požární ochraně. Firma Luděk Zeman je nápomocná při všech činnostech v oblasti ...
Požární ochrana UHAS. S námi se nespálíte
Kromě kompletní opravy hasicích přístrojů a hydrantů, zařídíme i jejich odbornou montáž a drobné instalatérské práce.
Systém Automist - aktivní automatické protipožární zařízení
Systém Automist je nízkonákladové aktivní automatické mlhové protipožární zařízení, které vám zajistí bezpečí v bytech, hotelích i domovech pro seniory. Společnost TechniFog s.r.o. nabízí kompletní služby v případě protipožárních zařízení. Zajišťuje dodávku zařízení včetně montáže a záručního i pozáručního servisu. Systém Automist: - ...