Hasící a požární technika patří k důležitému vybavení nejen samotných požárníků, ale také budov, staveb a aut. Ze širokého sortimentu si můžete vybrat kvalitní a ověřené hasící přístroje vodní, práškové, pěnové, sněhové i speciální, skříňky na hasící přístroje, hydrantové systémy, hlásiče a čidla a další.

Požární ochrana Liberec - ochrání váš majetek a zaměstnance před ničivým požárem
Víte jak se vy nebo vaši zaměstnanci máte chovat v případě nebezpečí požáru? Ochraňte sebe a své blízké a absolvujte školení o požární ochraně.
Požární ochrana, okres Opava, revize a prodej hasících přístrojů, prodej hasičského vybavení, plnění CO2
Firma Jindřich Kroker poskytuje veškeré služby v oblasti požární ochrany. Nabízíme revize a prodej hasících přístrojů, požárních hydrantů a příslušenství PO a také prodej hasičského vybavení.
Elektroinstalace a bezpečnostní zařízení Jihomoravský kraj
Potkali jste se s otázkou zajištění elektroinstalace pro obytnou jednotku nebo pro průmyslovou stavbu? Chcete efektivně provozovat elektrické hospodářství u vás doma nebo ve firmě?
Výdejní místo hasících přístrojů, práškových, CO2 i pěnových – stačí objednat a vyzvednout
Objednávejte hasící přístroje u společnosti HTB – Požární ochrana a.s. s možností vyzvednutí osobně na pobočce v Praze. K dostání jsou práškové, CO2 i pěnové hasící přístroje.
HTB - Požární ochrana a.s.
Hasič - Servis, Luboš Pultar - Mezouň
Firma Hasič - Servis, Luboš pultar poskytuje komplexní služby v oblasti hasicích přístrojů.
Revize, prodej, servis a montáž hasicích přístrojů
Revize, servis a montáž hasících přístrojů svěřte do rukou firmy Antipyr servis s.r.o. z Břeclavi. Prodáváme také nové práškové, pěnové i vodní. hasící přístroje.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci a požární ochrana okres Cheb
Mám dlouholeté zkušenosti v oblasti BOZP a PO - jeho organizaci ve firmě, vedení dokumentace a školení zaměstnanců.
Služby v oboru požární ochrany Kladno, hasicí přístroje, vypracování dokumentace požární ochrany
Společnost PKP-Servis z Kladna poskytuje svým zákazníkům služby v oboru požární ochrany, vypracování dokumentace požární ochrany, poradenství a opravy hasicích přístrojů.
Náhradní díly pro hasičské stříkačky PPS 12 - k objednání z e-shopu
Firma Hasičské stříkačky PPS 12 - Ing. Pavlištík Josef vám zajistí dodávku náhradních dílů pro hasičské stříkačky - stačí si vybrat z katalogu a jednoduše zakoupit v e-shopu.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Služby v oblasti požární ochrany a BOZP Ústí nad Orlicí, kontroly hasících přístrojů, hydrantů
Nabízíme služby v oboru požární ochrany a BOZP, pro firmy zajišťujeme bezpečnost práce a ochranu zdraví při práci, kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Český Krumlov
Nabízíme služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, zpracování dokumentace, školení a odborná příprava osob v oblasti PO, značení únikových cest.
Prodej hasicích přístrojů Středočeský kraj
Prodáváme ruční hasicí přístroje TPCE 2, TPCE 6 a TCACE 5 vhodné pro domácnosti i kanceláře.
Vše potřebné pro požární ochranu – detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s příslušenstvím
Sortiment potřebný pro požární ochranu dodává společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně. Na eshopu firmy najdete detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s potřebným příslušenstvím.
Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Revize hasicích přístrojů a dalšího zařízení Kolín, revize hydrantů, zkoušky hasicích přístrojů
Revize hasicích přístrojů a dalšího zařízení Kolín, revize hydrantů, zkoušky hasicích přístrojů i tlakových nádob, revize požárních klapek, požárních suchovodů.
Výroba plášťů, statorů čerpadel pro motory s vyšším obsahem - na sportovní účely
Různé díly pro hasičské stříkačky PPS 12 dodává firma Ing. Pavlištík Josef ze Vsetína. Vyrábíme pláště, statory čerpadel pro motory s vyšším obsahem, které jsou určeny převážně pro sportovní účely.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, hasící zařízení
Požárně bezpečnostní řešení staveb Znojmo, elektrická požární signalizace EPS, stabilní hasící zařízení, školení PO a BOZP.
Elektrická požární signalizace Praha – varuje při riziku požáru
Varování elektrické požární signalizace dodané firmou AKI PRO spol. s r.o. z Prahy zachrání Vaše životy a majetek při vznikajícím požáru.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců
Bezpečnost staveb, BOZP a PO Cheb, zpracování a vedení dokumentace PO, školení zaměstnanců, autorizace požární bezpečnosti staveb.
Vybavení pro hasiče, oděvy, obuv, ochranné prostředky, hadice, výstroj a více najdete na eshopu
Veškeré vybavení pro hasiče dodává a prodává na eshopu společnost Jaroslav Žalčík – hasící technika a hasičská výzbroj se sídlem v Šumperku. Oděvy, obuv, výstroj, ochranné prostředky, hadice atd.
Požární ochrana staveb Poděbrady, požární ucpávky, těsnění, protipožární stěny, stropy, okna, dveře
Požární ochrana staveb Poděbrady, požární ucpávky, těsnění, protipožární skleněné stěny, stropy, okna a dveře, zakázková výroba speciálních dřevěných oken a dveří.
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop a kamenná prodejna, hasicí přístroje práškové, vodní, pěnové, sněhové/CO2, plynové, pojízdné.
Sylva Vystavělová - Bimbohas prostředky požární ochrany
Plnění i výměna lahví CO2 či hasících přístrojů, u kterých lze provést i potřebné opravy
O plnění i výměnu lahví CO2 a hasících přístrojů se postará společnost Středisko požární ochrany František Fousek, která sídlí ve Znojmě-Přímětice. Zajistí i servis, opravy, prodej a montáž.
Středisko požární ochrany František Fousek
Prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče a poskytnutí služeb požární ochrany
Na prodej profi hasící techniky a zařízení pro hasiče se specializují ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Dále poskytují veškeré služby požární ochrany.