CH + S SERVIS, s.r.o.

Zefektivněte a zrychlete dopravu zboží a materiálu pomocí vhodných dopravních a manipulačních zařízení, jakými jsou paletové vozíky, zdvihací i skládací plošiny, jeřáby, dopravníkové pásy, řetězové systémy a další manipulační technika a mechanické, elektrické, vakuové, pneumatické i automatické manipulátory.

Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Dveřní zavírače BRANO - pastorkové, hydraulické, podlahové, stavěče dveří
Zavírače seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o., která se zabývá jejich výrobou a prodejem. Nabízíme pastorkové, hydraulické, podlahové dveřní zavírače a stavěče dveří pro všechny z Opavy i Ostravy.
Systém závěsné dopravy v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy
Systém závěsné dopravy pro přepravu materiálu a osob v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy, kontejnery, kabiny, manipulátory vyrábí a prodává společnost FERRIT s.r.o.
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky, prodej, opravy a servis nových a repasovaných strojů zajišťuje společnost HURT - Zdislav Taňcula.
Vakuové manipulátory samonasávací, samopřísavné s dlouhou životností
Samonasávací vakuové maipulátory, které se pyšní dlouhou životností a dokáží se podtlakem sami přisát, vyrábí a dodává společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. v okolí Ostravy.
Oprava, servis vysokozdvižných a paletových vozíků Linde, Jungheinrich, Toyota
Porouchal se vám váš vysokozdvižný či paletový vozík? Odbornou opravu a servis provádí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Opavy, Frýdku-Místku a okolí.
Servis, oprava nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků BT, Caterpillar, Huster
Kvalitní servis a opravu paletových, nízkozdvižných i vysokozdvižných vozíků Vám zajistí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Havířova, Karviné, Třince, Frýdku-Místku a okolí.
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla - pohodlné a bezpečné nakládání
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla můžete zakoupit u společnosti Hapur s.r.o. a tím zajistíte pohodlné a bezpečné nakládání. Kromě okolí Ostravy působíme v Olomouci, Brně i Zlíně.
Vícepaletové manipulátory - hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami
Hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami Vám nabízí spolehlivá společnost ČEMAT trading, spol. s r. o.
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Automotive a manipulační technika na míru - výroba na zakázku
Komponenty pro automotive a manipulační techniku dodává společnost ISMM se sídlem v Ostravě, která je subdodavatelem významných Evropských firem.
Dopravní drátěné pásy pro bezpečnou přepravu a manipulaci předmětů
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkou drátěných dopravních pásů pro bezpečnou přepravu a manipulaci předmětů. Nabízíme spolehlivé produkty té nejvyšší kvality.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků VZV - náhradní díly i příslušenství
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků (VZV) zajišťuje firma J & R servis Jana Macháčka, který dodává také náhradní díly, příslušenství a působí v okolí Ostravy i Havířova.
Servis, repase, opravy vysokozdvižných vozíků - kvalitní servisní služby
Servis, repase a opravy vysokozdvižných vozíků vám zajistí společnost J & R servis z Havířova, která zajišťuje prodej a servis VZV. Kvalitní servisní služby poskytujeme už více než 20 let.
CAMSO - nový název na trhu s manipulační technikou
CAMSO je nový název na trhu s manipulační technikou, kterou naleznete v naší firmě ČEMAT trading, spol. s r. o., která je hlavním dodavatelem manipulační a stavební techniky v ČR a na Slovensku.
Mechanismy pro zvedání a manipulaci - hřebenový zvedák Brano
Mechanismy pro zvedání a manipulaci nabízí BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí v okrese Opava. V nabídce naleznete hřebenový zvedák Brano.
Vysokozdvižné vozíky, manipulační technika Ostrava - prodej, servis
Nezbytný pomocník pro snadnou manipulaci s materiálem je vysokozdvižný vozík. Pokud potřebujete manipulační techniku, která vám usnadní přesun materiálu a zboží, obraťte se na firmu Hurt – Zdislav Taňcula, kde se zabýváme prodejem, servisem i repasí vysokozdvižných vozíků. U nás také seženete náhradní díly a vaši stávající techniku můžete vyměnit ...
Montáž, výroba nakládací systémy, vyrovnávací můstky
Společnost HAPUR spol. s r.o. se v oblasti výroby a montáže nakládacích systémů a vyrovnávacích můstků pohybuje na předních pozicích v rámci českého, slovenského, ale i polského trhu.
Technické kontroly vysokozdvižných vozíků Ostrava
Bezpečnost a spolehlivost manipulační techniky vám zajistí řádná a pravidelná technická kontrola. Ve společnosti Zdislav Taňcula – Hurt se zabýváme prodejem a servisem vysokozdvižných vozíků. Také provádíme technické kontroly vysokozdvižných vozíků všech výrobců. Naše firma Hurt je členem Sdružení pro manipulační techniku s certifikátem na ...
Prodej, montáž, servis, revize hydraulické jeřáby HMF
Prodej, montáž, servis i revizi hydraulických jeřábů HMF v Ostravě realizuje společnost UNICON Ostrava, s.r.o., která je specialistou v této oblasti.
Repase, opravy vysokozdvižných vozíků Havířov
Potřebujete opravit vysokozdvižný vozík? Obraťte se na firmu Jana Macháčka J&R servis, která má 20-leté zkušenosti v oboru manipulační techniky. Náhradní díly dodáváme do 24 hodin. Opravy provedeme přímo u zákazníka. Zároveň provádíme repase vysokozdvižných vozíků a generální opravy. Zajistíme proškolení a řidičský průkaz pro obsluhu ...
Prodej vysokozdvižných vozíků nových i repasovaných, trakční baterie Ostrava
Jsme specializovaná firma s dlouholetými zkušenostmi v prodeji a servise vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky. Firma HURT z Dolní Lutyně prodává vysokozdvižné vozíky, trakční baterie a malou paletizační techniku. - vysokozdvižné vozíky KOMATSU - repasované vysokozdvižné vozíky všech typů a značek - trakční baterie - nabíjecí ...
Výrobní dokumentace technologických zařízení Ostrava
Sháníte firmu, která Vám vyhotoví výrobní dokumentaci technologického zařízení? RPS Ostrava a.s. Vám vyhotoví výrobní dokumentaci technologických zařízení určených pro manipulaci se sýpkými materiály a ocelovými konstrukcemi. Jedná se o tyto zařízení: - statické výpočty + dokumentace ocelových konstrukcí - nádrže - provozní zásobníky - ...
Prodej, servis, repase vysokozdvižné vozíky Havířov
Potřebujete opravit vysokozdvižný, nízkozdvižný nebo plošinový vozík? Kontaktujte firmu Jan Macháček J & R servis v Havířově, která nabízí prodej, servis, repase vysokozdvižných vozíků, nízkozdvižných a plošinových vozíků, dodáme náhradní díly pro manipulační techniku do 24 hodin, provedeme technické kontroly i revizi plynu, provádíme školení a ...