Zefektivněte a zrychlete dopravu zboží a materiálu pomocí vhodných dopravních a manipulačních zařízení, jakými jsou paletové vozíky, zdvihací i skládací plošiny, jeřáby, dopravníkové pásy, řetězové systémy a další manipulační technika a mechanické, elektrické, vakuové, pneumatické i automatické manipulátory.

Jeřábové automatické robotické háky s dálkovým ovládáním Elebia
Prodej jeřábových automatických robotických háků s dálkovým ovládáním Elebia realizuje společnost PAVLÍNEK s.r.o., působící v tomto oboru jako jediná certifikovaná firma v České i Slovenské republice!
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Permanentní zvedací magnety, elektromagnety pro snadnou a bezpečnou manipulaci
Díky společnosti Pavlínek s.r.o., která sídlí v Ostravě můžete nyní pro snadnou a bezpečnou manipulaci s těžkými předměty využít permanentní zvedací magnety a elektromagnety.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Dopravní pásy, drátěné pásy a další transportní technika
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. dodává komponenty pro pohony, dopravní techniku a pneumatické rozvody v Ostravě a okolí.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Zvedací zařízení - řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano
Zvedací zařízení jako jsou řetězové kočky, zvedáky a kladkostroje Brano nabízí společnost BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí poblíž Opavy.
Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Prodej, montáž a servis jednoramenných nosičů kontejnerů a jejich náhradních dílů
Jednoramenný nosič kontejnerů od firmy CHARVÁT CTS, která se specializuje na výrobu nástaveb na užitkové a nákladní vozy. O jejich prodej, montáž a servis se postará společnost Unicon Ostrava s.r.o.
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Stroje a zařízení ke zpracování trubek a tyčí
Jednoúčelové stroje na zpracování trubek v ocelářském a zpracovatelském průmyslu, dopravníky, automatizace, výrobní linky sestrojuje Prestar, s. r. o., Opava.
Hydraulická zařízení, montáž a servis, odborné opravy paletových vozíků a multikár, Havířov
Profesionální servis motorů, válců i čerpadel u hydraulických systémů poskytuje společnost HZ mont, s.r.o. Havířova Dolní Suchá. Opravíme a seřídíme veškeré hydraulické pohony, stroje i zařízení.
Čelisti na role, svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky
Čelisti na role či svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky Vám nabízí naše firma ČEMAT trading, spol. s r.o., která je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků různých značek – Hyundai, Toyota
Prodejem nových vysokozdvižných vozíků, především značek Hyundai a Toyota, dále pak použitých VZV i jiných značek, dle aktuální nabídky, se zabývá společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. Ostrava.
Nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky - vysoká pevnost a životnost.
Pořiďte si nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky s vysokou pevností, které Vám usnadní manipulaci s břemeny. Nakupujte u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o. s působností po Ostravě i Opavě.
Zavírače dveří BRANO - hydraulické, pastorkové a podlahové zavírače.
Hydraulické, pastorkové a podlahové zavírače dveří Vám nabídne společnost BRANOMARKET, s.r.o., která sídlí v blízkosti Opavy v Hradci nad Moravicí a nabízí široký sortiment zavíračů dveří Brano.
Pákové (řehtačkové) zvedáky Brano, hupcuk - skvělý pomocník při zvedání a vlečení břemene
Pákové (řehtačkové) zvedáky, neboli hupcuky seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí u Opavy. Tyto zvedáky oceníte při zvedání a vlečení břemene.
Hever, hřebenový zvedák s nosností 2,5, 5 a 10 tun
Hever neboli hřebenový zvedák nakoupíte v našem BRANOMARKETU v Hradci nad Moravicí. Hever nabízíme s nosností 2,5, 5 a 10 tun. Máme blízko k zákazníkům z Opavy i Ostravy.
Mechanická přídavná zařízení – masivní lopaty pro snadnější manipulaci s nákladem
Mechanická přídavná zařízení, která Vám ulehčí manipulaci Vám zajistí společnost ČEMAT trading, spol. s r. o. Sortiment jako mechanické nebo hydraulické lopaty na nosné vidlice nebo na nosnou desku.
Čelisti na balíky, přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky
ČEMAT trading, spol. s r. o., je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku, který nabízí Čelisti na balíky a další přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky.
Kola, kladky, kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku i průmysl
ČEMAT trading, spol. s r. o., Vám nabízí kvalitní průmyslové kola, kladky a kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku příslušenství pro manipulační a stavební techniku v České a Slovenské republice.
Automatizace pásových dopravníků pro přepravu hmot, snímače a spínače
Komplexní řešení pro automatizaci pásových dopravníků pro přepravu sypkých hmot, výrobu spínačů a snímačů pásu, provozních hodnot zajišťuje ZAM - SERVIS s.r.o.
Drátěné pásy – spolehlivá přeprava potravin i dalších výrobků
Drátěné pásy, které Vám zajistí spolehlivou přepravu potravin i dalších výrobků nabízí společnost Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Sněhová radlice jako přídavné zařízení na vysokozdvižné vozíky
Sněhové radlice na vysokozdvižné vozíky z masivní svařované konstrukce s dlouhou životností seženete u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., která působí v Ostravě, Bohumíně a okolí.
Prodej nových vysokozdvižných vozíků, opravy, repasování VZV
Nové a repasované vysokozdvižné vozíky, aktuální nabídka na webu, opravy, servis, diagnostika a technické prohlídky VZV zajišťuje Zdislav Taňcula – HURT, okres Karviná.
Řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. Vám nabízí celou řadu pohonů, jako jsou řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Drátěné dopravní pásy pro potravinářský i chemický průmysl
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami drátěných pásů pro potravinářský průmysl po celém Moravském kraji, zejména pak také v okolí Olomouce a Brna.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Výroba a repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení
Společnost OHS Hydraulika z Opavy se zaměřuje na výrobu a repasi hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení.