Zefektivněte a zrychlete dopravu zboží a materiálu pomocí vhodných dopravních a manipulačních zařízení, jakými jsou paletové vozíky, zdvihací i skládací plošiny, jeřáby, dopravníkové pásy, řetězové systémy a další manipulační technika a mechanické, elektrické, vakuové, pneumatické i automatické manipulátory.

Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Kvalitní přívěsný dvouosý vozík značky Hochlader, dodáme levně po celé České republice
Firma Kvalitní přívěsy Vám dodají levně po celé České republice dvouosý přívěs české výroby značky Hochlader, který má masivní rám, silné, profilované plechy. Vyniká kvalitou a spolehlivostí.
Kvalitní přívěsy
Výroba, sestavení montážních celků - strojní celky, dopravníky, manipulátory
Firma ZAKO Turčín Zlín-Březnice se mimo jiné zaměřuje na výrobu, sestavení montážních celků. Dodá strojní celky, dopravníky, manipulátory apod. Působí nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Manipulační technika, vozíky a rudly - výroba a prodej
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou, mezi výrobky naleznete také manipulační techniku, vozíky a rudly.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Nosné vidlice, vidle na vysokozdvižné vozíky - přídavná zařízení pro VZV
Nosné vidlice, vidle zajišťují všechny základní skladovací a manipulační vlastnosti vysokozdvižného vozíku. Přídavná zařízení pro VZV dodává společnost Moravia Manipul spol. s r.o. ze Zbýšova u Brna.
Moravia Manipul, s.r.o.
Technické kontroly, servis, generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů
Technické kontroly, servis a generální opravy vysokozdvižných vozíků všech značek a typů zajišťují zkušení a proškolení mechanici z firmy Moravia Manipul spol.s r.o v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Dodávka pásových a kolečkových schodolezů, které usnadní překonávání schodišť všech typů
Na zakázkovou výrobu bezbariérových řešení se zaměřuje profesionální firma MANUS Prostějov, spol. s.r.o., jejíž pobočku najdete v Trenčíně. Dodává pásové a kolečkové schodolezy pro překonání schodišť.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Drátěné pásy pro urychlení dopravy a manipulace s výrobky - kvalitní dodávka strojních komponentů
Společnost Transportní technika Tůma se zabývá dodávkami strojních komponentů. Firma zajišťuje pásy a jinou dopravní techniku se specializací na drátěné pásy sloužící k urychlení a usnadnění práce.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Pronájem a půjčovna C-háku k zavěšení na jeřáb pro manipulaci se svitku i trubkami
Pronájem a zapůjčení C-háku na jeřáb Vám zajistí společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se specializuje na zasílatelství, balení a vykládky i nakládky zboží.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej vysokozdvižných vozíků - retrak, čtyřcestné, regálové VZV pro manipulaci s materiálem
Čtyřcestné i regálové VZV, vysokozdvižné vozíky retraky a další skladovou techniku pro každou manipulaci s materiálem pořídíte u DAMATECH, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích u Znojma.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Těsnící límce pro nákladové rampy, vyrovnávací můstky a nákladové plošiny – vše pro jednoduchou nakládku a vykládku
Vyrovnávací můstky, nákladové plošiny a těsnící límce pro nákladové rampy pro snadnou nakládku a vykládku má ve svém bohatém sortimentu společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky, opravy a servis této techniky nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Pojízdné mobilní schůdky do firem, skladů i archivů - malé i velké až po 2,5 m s dopravou zdarma
Společnost Kovo Praktik s.r.o. působící v Ostravě Vám pro usnadnění dostupností do vyšších ploch či regálu nabízí pojízdné mobilní schůdky s okamžitou expedicí a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Speciální ocelová lana Teufelberger pro jeřáby a vrtné soupravy - dodavatel v ČR
Společnost Lano Moravia Prostějov se zabývá prodejem ocelových lan a vázacích prostředků. Má výhradní zastoupení firmy Teufelberger pro ČR - dodáváme speciální ocelová lana pro jeřáby, vrtné soupravy.
Lano Moravia, s.r.o.
Unikátní dopravníkový systém využívající prostor mezaninu v distribučním centru
Právě jsme dokončili dodávku unikátního dopravníkového systému pro největšího českého distributora zboží a služeb v oblasti výpočetní techniky a telekomunikací.
Manipulační technika - prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků a další skladové techniky v Brně spolehlivě zajišťuje firma Moravia Manipul spol.s r.o, která působí v oblasti manipulační techniky.
Moravia Manipul, s.r.o.
Záruční i pozáruční servis a opravy vysokozdvižných vozíků Linde, Desta a dalších značek
Firma VZV DESTA SERVIS působící v okolí Olomouce a Přerova se specializuje na provádění záručního a pozáručního servisu včetně oprav u vysokozdvižných vozíků značek Linde, Desta, Balkancar a dalších.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
Rotační podavače lehké a střední řady pro dopravu sypkých, nelepivých a nehořlavých práškových materiálů
Firma EKOMETAL - E spol. s r.o. Dodává rotační podavače lehké a střední řady, které slouží pro dopravu nelepivých, nehořlavých a sypkých materiálů z výsypek odlučovačů a filtrů.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Vertikální zvedací plošina na vyvýšená podlaží - kompletní dodávka na klíč
Snadným řešením bariér pro imobilní osoby na vyvýšená podlaží jsou vertikální zvedací plošiny, které vám kompletně dodá na klíč společnost MANUS Prostějov.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) pro nábytkářský, automobilový průmysl - prodej
Kvalitní plynové vzpěry (pružiny) dodává pro Ostravu a Olomouc firma Transportní technika Tůma s.r.o.. Prodáváme tlačné, napínací a jiné druhy pružin pro nábytkářský, automobilový průmysl.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Stavební výtahy a zdvihadla – prodej přes e-shop, pronájem
Stavební výtahy a zdvihadla pro dopravu materiálu do výšky zakoupíte na e-shopu firmy HROMEK s.r.o. Zajišťujeme také pronájem stavebních zdvihadel a výtahů.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Zvedáky pro kolejové vozidla, vlaky, metro, tramvaje, prodej, montáž i servis
Zvedáky pro kolejové vozidla a to mobilní zvedací sloupy vyřeší údržbu vozidel ve všech provozech. Firma MITERAL Brno poskytne kompletní řešení pro vaše vozy.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Prodej textilních vazáků, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů na E-shopu
Výběr textilních vazáků různé nosnosti, upínacích pásů, závěsných i nekonečných popruhů a komponentů textilních vazáků naleznete na E-shopu firmy Pavlínek s.r.o. Ostrava.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Plošiny pro vozíčkáře umožní bezbariérový přístup do objektu
Specialista na řešení bezbariérových přístupů je společnost MANUS Prostějov. Do bytových i nebytových prostor vyrábíme plošiny pro vozíčkáře a to na míru od prvotního návrhu až po montáž plošiny.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.