Zefektivněte a zrychlete dopravu zboží a materiálu pomocí vhodných dopravních a manipulačních zařízení, jakými jsou paletové vozíky, zdvihací i skládací plošiny, jeřáby, dopravníkové pásy, řetězové systémy a další manipulační technika a mechanické, elektrické, vakuové, pneumatické i automatické manipulátory.

Výroba, montáž regálové zakladače, zdvihací zařízení, jeřáby | Chrudim
Naše firma ZETA CHRUDIM s.r.o. se zabývá komplexním servisem regálových zakladačů, pohyblivých pracovních plošin, jeřábů, zdvihací techniky a skladovací techniky. Naším heslem je spokojený zákazník a proto jsou naše služby v oblasti servisu, oprav, montáže i výroby opravdu rozsáhlé. V první řadě se řídíme přáním a požadavky ...
Čelní vysokozdvižné vozíky - nové řady, prodej Litoměřice - vysoký výkon a malá spotřeba paliva
Představujeme Vám nové řady (řada 2E, řada Z) čelních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné k přesunu materiálu či zboží.
Stohovací nízkozdvižné vozíky prodej Litoměřice -   s jednoduchou údržbou a snadným servisem
Kvalitní výkonné stohovací vozíky s rychlou a obratnou technikou pro stohování materiálu nabízí ke koupi společnost BALKANCAR CZ.
Dopravníkové linky od výrobce s tradicí – T M T
Vlastní zázemí výroby s nejmodernějším vybavením naši firmu T M T a.s. Chrudim řadí mezi přední dodavatele dopravníkových linek. Více informací načerpejte na našich stránkách.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Dopravníkové linky pro distribuční centra T M T | Chrudim
Dopravníkové linky pro distribuční centra jsou obohaceny o rozřazovací modul.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
K energetickému zpracování biomasy slouží šrotovníky
Tradiční výrobce ryze českých technologií pro zpracování biomasy – kvalitní šrotovníky k hrubému i jemnému drcení biomasy – nabídka kusových strojů či linek - TAURUS Chrudim
Prodej a servis vysokozdvižných vozíků Mladá Boleslav
Společnost Dobiáš spol.s r.o. prodává a opravuje manipulační techniku.
Doprava sypkých materiálů pomocí řetězových dopravníků – redlerů
Řetězové dopravníky krmných směsí – redlery - stroje určené pro přípravu krmných směsí nebo průmyslových provozů ve vodorovném směru - T A U R U S, s.r.o., Chrudim
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků VZV - náhradní díly i příslušenství
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků (VZV) zajišťuje firma J & R servis Jana Macháčka, který dodává také náhradní díly, příslušenství a působí v okolí Ostravy i Havířova.
Výtahy, osobní, nákladní, Hradec Pardubice Náchod Trutnov Rychnov
Výtahy dodáváme a montujeme osobní, nákladní, pro všechny z Hradce Králové, Pardubic, Náchoda, Trutnova, Rychnova a pro každého z ČR. Dodávky a montáže: - osobní výtahy - nákladní výtahy - malé nákladní výtahy - lanové - trakční - bubnové - hydraulické - plošiny pro imobilní občany (pro osoby s omezenou pohyblivostí) - šikmé a ...
Servis, repase, opravy vysokozdvižných vozíků - kvalitní servisní služby
Servis, repase a opravy vysokozdvižných vozíků vám zajistí společnost J & R servis z Havířova, která zajišťuje prodej a servis VZV. Kvalitní servisní služby poskytujeme už více než 20 let.
Válečkové dopravníky – TMT
Válečkové dopravníky jsou důmyslná zařízení pro kusovou dopravu. Pořiďte si od firmy T M T a.s. Chrudim spolehlivý a výkonný dopravní systém - Válečkové dopravníky.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Kotevní technika, navijáky, kladky velkoobchodní prodej Brno
ocelové řetězy, kotevní technika, kladky, navijáky, textilní lana, svařované řetězy, vázací prostředky, drátěné šrouboviny, závěsová technika
CAMSO - nový název na trhu s manipulační technikou
CAMSO je nový název na trhu s manipulační technikou, kterou naleznete v naší firmě ČEMAT trading, spol. s r. o., která je hlavním dodavatelem manipulační a stavební techniky v ČR a na Slovensku.
Vysokozdvižné motorové vozíky řada 2E prodej Litoměřice -  bezpečnější výhled z místa řidiče
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se sídlem v Litoměřicích představuje novou řadu vysokozdvižných motorových vozíků řady 2E.
Plošinové akumulátorové vozíky s mezinabíjením při krátkodobé odstávce prodej Litoměřice
Plošinové akumulátorové vozíky s mezinabíjením při krátkodobé odstávce, které mají největší zastoupení v potravinářském průmyslu nabízí k prodeji společnost BALKANCAR CZ s.r.o.,
Mechanismy pro zvedání a manipulaci - hřebenový zvedák Brano
Mechanismy pro zvedání a manipulaci nabízí BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí v okrese Opava. V nabídce naleznete hřebenový zvedák Brano.
Pronájem, půjčovna manipulační a vysokozdvižné techniky Litoměřice -   S námi ušetříte!
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se zabývá krátkodobým a dlouhodobým pronájmem a půjčovnou manipulační a vysokozdvižné techniky.
Terénní vysokozdvižné vozíky prodej Litoměřice - pro provoz na nezpevněném povrchu a v těžkém terénu
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. nabízí prodej terénních vysokozdvižných vozíků, které jsou vhodné do provozu s nezpevněným povrchem a do těžkého terénu.
Vysokozdvižný vozík na CNG prodej Litoměřice - vozíky na stlačený zemní plyn
Pokud chcete ušetřit energii, peníze a ulehčit životnímu prostředí,pak je tu pro vás vysokozdvižný vozík na CNG (stlačený zemní plyn) od firmy BALKANCAR CZ
Čelní vysokozdvižné vozíky prodej Litoměřice - pro přesun materiálu či zboží
Naše čelní vysokozdvižné vozíky díky svému velkému výkonu a snadnému ovládání jsou oblíbeným pomocníkem při skladování u nás, ale i ve světě.
Ručně vedené vozíky prodej Litoměřice - vhodné i do těch nejnáročnějších provozů
Techniku pro ruční vedení, ručně vedené vozíky, které jsou vhodné do nejnáročnějších provozů a jsou určeny pro přímou náhradu za vysokozdvižné vozíky. nabízí ke koupi společnost BALKANCAR CZ.
Vysokozdvižné vozíky pro úzké uličky prodej Litoměřice - Atlet Tergo Forte URF
Do malých prostorů a chodbiček ve skladištích bezpečně vjedou a pracují naše stohovací vysokozdvižné vozíky Atlet Tergo Forte URF a ERGO ESP.
Osobní výkoné retraky - nová generace retraků s ergonomií na světové úrovni
Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. představuje novou generaci vysoce výkonných retraků, které Vám zvýší efektivitu vašeho skladového hospodářství.