Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Bazénová čerpadla BADU Spack, montáž, prodej náhradních dílů
Bazénová čerpadla BADU Spack, jednofázová, třífázová, solar/battery, pro privátní a veřejné bazény, montáž, prodej i náhradních dílů zajistí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4 – Nusle.
Pravidelný servis a údržba bazénových technologií, čerpadel
Pravidelný, jednorázový servis, opravy, údržbu, kontrolu bazénových technologií, čerpadel, filtračních stanic, výměníků tepla provádí společnost OK POOL CZ s.r.o., Praha 4.
Výroba kondenzační technika, odváděče, separáty kondenzátu
Zajišťujeme výrobu a úpravy kondenzační techniky jako jsou odvaděče a separáty kondenzátu a komplexní služby v oboru techniky stlačeného vzduchu.
Tepelná čerpadla do studny zajistí maximální využití energie
Naše firma provádí kompletní dodávky a montáže primárních okruhů pro tepelná čerpadla - POŽI s.r.o. Náchod
Tepelná čerpadla Plzeň – nižší provozní náklady na vytápění domu
Pokud zvažujete investici do vytápění, která se Vám navrátí, kontaktujte firmu Enerfin plus s.r.o. z Plzně, která dodává tepelná čerpadla, které sníží provozní náklady na vytápění Vašeho domova.
Tepelné čerpadlo LWZ 304/404 sol-kompletní vytápěcí, větrací systém pro pasivní domy
Firma IMONT s.r.o. Zlín dodává kompletní vytápěcí, větrací systémy pro pasivní domy. Doporučuje tepelné čerpadlo LWZ 304/404 SOL s funkcí centrální ventilace, topení, chlazení, příprava teplé vody.
Sušiče zbaví vzduch přebytečné vlhkosti
Sušiče od společnosti TECHNO-AIR jsou navíc ekologické, velmi účinné a nehlučné. Také jejich montáž a ovládání jsou velmi snadné.
Dodávka, montáž tepelných čerpadel vzduch-voda - úsporné a ekologické vytápění
Topte teplem přírody! Úsporné a ekologické vytápění v podobě tepelných čerpadel vzduch-voda Vám dodá a namontuje firma FRESH AIR, která působí v regionu Zlín.
Kalová čerpadla Honda, čerpadla Weda elektrická
Profesionální kalové čerpadlo Honda WT 30 X K 3 slouží k čerpání vody i značně znečištěné, například vyčerpávání zatopených výkopů, jímek, šachet a podobně - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Krátkodobý či dlouhodobý pronájem kompresorů
Nabízíme krátkodobý či dlouhodobý pronájem zařízení pro výrobu stlačeného vzduchu - Dost s.r.o. Vrchlabí
Prodej servis vodní čerpadla závlahový systém hadice Jičín
Zajišťujeme prodej a kompletní servis veškerých typů vodních čerpadel všech značek
Turbodmychadla, turbokompresory - Schenck, TB comfort, TB sonio, repase, vyvažování
Geometrie, vyvažování, repase turbodmychadel a turbokompresorů všech značek otryskávací stroje Schenck, vyvažovací stroj TB sonio, vyvažování na TB COMFORT.
Úprava stlačeného vzduchu – Techair Česká Třebová
Firma Techair z České Třebové nabízí odborné poradenství v oblasti stlačeného vzduchu, filtrace, úpravy vzduchu a kondenzátu.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Výroba, prodej, servis, instalace vakuových pump, systémů, autorizovaný servis
Prodej, servis, instalace vakuových pump, vakuových systémů. Autorizovaný servis pro celou ČR provádí specialista v oboru firma Busch Vakuum s.r.o., z Brna.
Vakuová technika, vakuum, vakuové komory, kompresory, komplexní řešení
Vakuová technika, prodej servis, poradenství, instalace vakuové kompresory, vakuum, vakuové komory, vakuové systémy a další zajišťuje firma Activair s.r.o.
Čerpací zařízení, ponorná čerpadla prodej-zaruční, pozáruční servis
Prodej, opravy čerpacích zařízení, záruční a pozáruční servis ponorných čerpadel a zařízení, HIDROSTAL, SLOVPUMP, NETZSCH, PEDROLLO od firmy Antila.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Montáže závlahových systémů a čerpadel Praha – malá spotřeba vody a zahrada snů
Sníte o krásném a zeleném trávníku a nedaří se proměnit sen v realitu? K vysněnému trávníku Vám pomůže montáží závlahového systému a čerpadla společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Pravidelný servis kompresorů a techniky stlačeného vzduchu pro lepší chod zařízení
Nabízíme kompletní řešení v této oblasti od zdroje tlaku (kompresory), přes rozvody stlačeného vzduchu až po pneumatické nářadí - Dost s.r.o. Vrchlabí
Dodávky, prodej, servis vakuové a tlakové techniky, filtrů, kompresorů, filtračních systémů
Komplexní dodávku vakuové a tlakové techniky, servis a prodej vakuové a tlakové techniky, prodej filtrů, kompresorů, dmychadel, chladičů zajistí firma Activair s.r.o. v Opavě.
Dost s.r.o. Vrchlabí nabízí Kondenzační sušičky DSI
Kondenzační sušičky DSI je vhodná i do menších podniků až po středně velké výroby - Dost s.r.o. Vrchlabí
Tepelná čerpadla vzduch-voda značky Toshiba Praha šetří Vaše výdaje za teplo
Tepelná čerpadla vzduch-voda značky Toshiba ve své nabídce nabízí společnost Klima-Classic Praha. Jedná se o systém vytápění, který je šetrný k životnímu prostředí a jeho uživateli ušetří náklady.
Tepelná čerpadla AEG i Master Therm - Náchod
Chcete využívat obnovitelné zdroje či snížit energetickou náročnost při vytápění objektů? Tepelná čerpadla mohou být to pravé řešení. Kompletní instalaci systémové techniky provede společnost Poži z obce Spy (okres Nové Město nad Metují). Než pro vás tepelná čerpadla zavedeme, zajistíme před zahájeném prací veškerou potřebnou dokumentaci, ...
Dopravní nerezová zubová čerpadla Hradec Králové výroba s elektromotorem nebo variátorem
Vyrábíme dopravní nerezová zubová čerpadla s elektromotorem nebo variátorem, pro plynulou regulaci výkonu vhodná především pro potravinářský průmysl.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Filtry tlakového vzduchu vám ušetří náklady a zvýší kvalitu výroby
Nabízíme filtry tlakového vzduchu v několika variantách i praktické příslušenství. Pořiďte si i vy filtry tlakového vzduchu od společnosti TECHNO-AIR, ušetříte životní prostředí i svoji peněženku.