Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Kompresorové stanice a pneumatické systémy, projekce, dodávka, montáž a servis
Kompletní projekt kompresorových a dusíkatých stanic Vám zajistí firma PNEUKOM, spol. s r.o. z Ostravy. Vyprojektujeme a dodáme Vám potřebné zařízení na výrobu a využití stlačeného vzduchu.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Prodej, servis a půjčovna spolehlivých pojízdných kompresorů Atlas Copco
Prodejem, servisem a půjčovnou pojízdných kompresorů Atlas Copco, které jsou pro svou kvalitu a spolehlivost oblíbené u zákazníků, se zabývá společnost UNICON v okolí Ostravy a Opavy.
Zubové a vakuové vývěvy a kompresory pro vytváření stlačeného vzduchu
Společnost Busch Vacuum and Systems je jednou z největších výrobců zubových a vakuových vývěvů a kompresorů pro účinné a spolehlivé vytváření podtlakového a stlačeného vzduchu.
Prodej repasovaných, použitých vakuových pump a systémů
Prodej repasovaných, použitých vakuových pump a systémů, otestované a vybavené novými náhradními díly Busch nabízí firma Busch Vakuum s.r.o. v Brně.
Prodej a autorizovaný servis pro vývěvy, dmychadla, kompresory, vakuové pumpy a systémy
Prodej a autorizovaný servis pro vývěvy, dmychadla, kompresory, vakuové pumpy a systémy jedině od firmy Busch Vakuum s.r.o. Brno v rámci celé České republiky.
Prodej a servis ruční bourací technika Jablonec nad Nisou - benzinová, pneumatická, hydraulická kladiva
Nabízíme kompletní servisní služby veškeré ruční bourací techniky, prodej ruční bourací techniky - Acstroje, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Tepelná čerpadla, ekologický a úsporný systém vytápění, výhodná investice s možností dotace
Kvalitní zemní i vzduchová tepelná čerpadla včetně odborné montáže a servisu Vám poskytne dynamická společnost Tepelná čerpadla Miloslav Janata z Mříčné v okrese Semily.
Instalace, montáž tepelných čerpadel a další topenářské práce
Společnost Vodo topo plyn Chrastina zajistí topenářské práce v lokalitě Zlín, Vsetín. Provádí instalace, montáž tepelných čerpadel ve spojitosti s dotacemi Zelená úsporám.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push pro účinné odvápnění potrubí a nádrží
Zavápněných trubek a nádrží bojlerů, průtokových ohřívačů nebo topných a chladicích zařízení Vás zbaví účinné elektrické odvápňovací čerpadlo REMS Calc-Push od společnosti REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Tepelná čerpadla Vaillant vzduch-voda, země-voda, montáž a servis, topenářské práce
Konečné řešení Vašeho topení a vodoinstalace Vám pomůže nalézt firma Zdeněk Kulhánek z Všestar u Hradce Králové. Zajistíme a zrealizujeme Vám kvalitní tepelná čerpadla včetně ZTI.
Řada čerpadel HiMulti 3, prodej Praha – úsporné a efektivní nejen pro domácí vodárny
Zásobování vodou pomocí domácích vodáren efektivně a energeticky úsporně zajistí vylepšená řada čerpadel HiMulti 3, která prodává společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Servis vzduchotechniky, montáž klimatizace, údržba tepelných čerpadel
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna se specializuje na servis, montáž a údržbu vzduchotechniky, klimatizace i tepelných čerpadel. Své zakázky realizuje v rámci celé Moravy.
Čerpadla a čerpací technika nebo filtrační vložky pro úpravu pitné vody - čistá voda bez závad
Firma VODASERVIS s.r.o. zajistí pro obce, města, průmyslové podniky nebo rodinné domy filtry, filtrační vložky nebo čerpadla k čištění pitné vody. Dopřejte si čistou vodu bez závad.
Stříkací zařízení a technika pro aplikaci barev a nanášení nátěrových hmot, prodej barev
PEŠEK technology spol. s.r.o. je společnost zabývající se poradenstvím a prodejem stříkacího zařízení pro aplikaci barev a nátěrových ploch. Jsme zkušená firma z Plzně s dvacetiletou praxí v oboru.
Tepelné čerpadla – kvalitní montáž a servis od odborníků
Chcete-li ušetřit za energie obzvláště v zimním období, pořiďte si tepelné čerpadlo od brněnské firmy Energy Control s.r.o., která Vám ho nejen dodá, ale také zajistí jeho montáž.
Dotace na tepelná čerpadla Plzeň - Kotlíkové dotace
Společnost Enerfin plus s.r.o. z Plzně je registrovaným dodavatelem v projektu Nová Zelená Úsporám a nabízí pomoc a poradenství zájemcům o kotlíkové dotace na tepelná čerpadla.
Půjčovna - Kompresory a technika stlačeného vzduchu TECHNO-AIR
Nabízíme možnost zapůjčení pístových a šroubových kompresorů, vč. dalšího zařízení pro úpravu stlačeného vzduchu - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Osazování studní a jímek čerpadly Praha – dlouhá životnost a bezporuchovost
Pokud jste šťastní majitelé studní, jistě oceníte služby osazování studní a jímek čerpadly. Tuto službu nabízí společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Náhradní díly na šroubové kompresory – Techair
Nabízíme prodej náhradních dílů z našeho Eshopu, náhradní díly, filtrační vložky, alternativní elementy - Techair, spol. s r.o. Česká Třebová
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Tepelná čerpadla vzduch-voda Plzeň – nízké provozní náklady, snadná instalace
Pokud hledáte ekonomicky výhodnou a snadnou variantu sezonního vytápění bazénů nebo menších domků, můžete důvěřovat tepelným čerpadlům se systémem vzduch-voda od firmy Enerfin plus s.r.o. z Plzně.
Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Tepelná čerpadla vzduch-voda Acond, Toshiba pro úsporu energie
Tepelná čerpadla vzduch-voda nabízí monžost úspory energie. Firma Fresh Air nabízí montáže čerpadel zn. Acond, Toshiba v regionu Zlín, Hodonín, Veselí nad Moravou, Kyjov.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.