Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Elektroservis a opravy čerpadel, převíjení elektromotorů
Převíjení elektromotorů, servis a opravy čerpadel, revize elektromotorů a čerpadel i ručního nářadí, dopravu do 24 hodin zajistí v Brně firma Elmot
Stříkací zařízení pro průmysl, stavebnictví, malířské práce
Profesionální stříkací zařízení, čerpadla, pistole pro aplikaci nátěrových hmot, které jsou vhodné pro průmysl, stavebnictví a malířské práce dodává PEŠEK technology spol. s r.o.
Průmyslová dmychadla, ventilátory a vakuové systémy s technologií pro BPS, dodávka i montáž
Průmyslová dmychadla od předních výrobců a dle technologických postupů Vám navrhne, dodá a nainstaluje společnost B & SPOL. s.r.o. z Pelhřimova. Kompletní technologie pro český i slovenský trh.
Kondenzační technika pro separaci oleje a vody
Naším hlavním oborem je výroba a úprava techniky stlačeného vzduchu - Kondenzační technika pro separaci oleje a vody - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Záruční a pozáruční servis kompresorů ORLÍK a ATMOS
Poskytujeme záruční a pozáruční servis kompresorů ORLÍK a ATMOS. V případě potřeby nabízíme zapůjčení pístových, šroubových kompresorů - Techair, spol. s r.o. Česká Třebová
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Čerpací technika a vodní čerpadla - montáž, servis a kompletní vystrojení vrtu
Montáž, servis i kompletní vystrojení vrtu u čerpací techniky a vodních čerpadel zajišťuje společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která působí v okolí Ostravy.
Tepelná čerpadla s možností dotace, prodej, montáž, nastavení, servis
Tepelná čerpadla s možností dotace a sníženým tarifem za elektřinu, prodej, montáž, servis, opravy tepelných čerpadel značky NIBE zajišťuje společnost Miloslava Janaty z okresu Semily.
Zahradní čerpadla pro domácnost, domácí vodárny - prodej, servis
Máte zahrádku či chatu a zvažujete koupi čerpadla, které bude vašim pomocníkem, tak se obraťte na firmu AQ PUMPY z Hranic, která se zaměřuje na prodej a servis zahradních čerpadel a domácích vodáren.
AQ PUMPY, s.r.o.
Kvalitní tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky
Dodáváme kompresory a techniku stlačeného vzduchu, špičkové tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače za akční ceny
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače prodává společnost Forsch s.r.o. ze Zlína.
Automatické tlakové stanice ATS – výroba, prodej
V oblasti průmyslových čerpadel se společnost AQ PUMPY zabývá výrobou a prodejem vodáren, agregátů a ATS. Jedná se o zakázkovou, kusovou výrobu přesně dle požadavků konkrétních zákazníků.
AQ PUMPY, s.r.o.
Švédská tepelná čerpadla NIBE vysoké kvality, dodávky a montáž všech systémů čerpadel
Tepelná čerpadla vysoké kvality a dlouhé životnosti Vám poskytne energická společnost GEOHEAT s.r.o. se sídlem v Brně Bosonohy. Zajistíme Vám kompletní služby návrhem počínaje a montáží konče.
Ponorné čerpadlo do studní a nádrží, do vrtů, na čistou vodu - e-shop, prodej
Pokud sháníte na zahradu do studny, vrtu či nádrže ponorné čerpadlo na čistou vodu, navštivte e-shop společnosti CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., kde prodávají široký sortiment čerpadel.
Tepelná čerpadla pro chlazení i vytápění, dodávka, instalace, servis
Ekologická tepelná čerpadla pro účinné chlazení i vytápění, domů, bytů a hal, dodávku, montáž, záruční i pozáruční servis zajišťuje společnost TRINOM, spol. s r.o.
Spolehlivá tepelná čerpadla Jičín - vytápění a ohřev vody
Nabízíme tepelná čerpadla, která umí získat teplo z nízkopotencionálního zdroje. Špičková kvalita za rozumnou cenu, to jsou tepelná čerpadla od firmy Pavel Kozák Hasko Jičín.
Široká nabídka čerpadel Jičín - bazénová, kalová, ponorná, oběhová, odstředivá...
Všem svým zákazníkům zajišťujeme prodej, servis, opravy všech druhů čerpadel od vodních, ponorných, průmyslových až po domácí čerpadla - Repas Robousy s.r.o Jičín
Tepelná čerpadla, kotle Hradec Králové – montáže a servis malých i velkých zakázek
Nabízíme kompletní servis v oblasti tepelných čerpadel a závěsných plynových kotlů, montáž a servis v regionu Středních a Východních Čech - Zdeněk Kulhánek tepelná čerpadla Hradec Králové
Nerezová odstředivá čerpadla - vertikální, horizontální, ponorná
Nerezová odstředivá čerpadla jsou vhodná nejen pro dodávku vody, úpravu nebo zavlažování - pokud si chcete tato čerpadla pořídit, pak si ve firmě AQ PUMPY vyberete vertikální, horizontální i ponorná.
AQ PUMPY, s.r.o.
Designová, tichá tepelná čerpadla Octopus - úsporné řešení vytápění, dotace z programu Zelená úsporám
Společnost Active elements s.r.o. z regionu Zlín se zaměřuje na úsporné řešení vytápění. Dodává designová tichá tepelná čerpadla Octopus, na která je možné získat dotaci z programu Zelená úsporám.
Dávkovací stanice chemikálií Praha – uzpůsobena charakteru provozu
Společnost AQUA Cleer s.r.o. sídlící v Praze nabízí dávkovací stanice, které jsou bezporuchové a jejichž dodávka je zcela uzpůsobena zadání a charakteru jejich provozu.
Čerpadlo ponorné, kalové, povrchové - prodej, servis, montáž, opravy
Prodej, servis, montáž a opravy čerpadel ponorných, kalových i povrchových zajišťuje firma CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. z Ostravy, která poskytuje komplexní služby v oblasti čerpací techniky.
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výkonná tepelná čerpadla - komfortní dodávka, montáž i servis
Odbornou dodávku, montáž i servis tepelných čerpadel Vám poskytuje firma Jan Carbol, a to téměř v celém Moravskoslezském kraji, především v regionech Frýdek Místek, Třinec, Nový Jičín a Karviná.