Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Servis a diagnostika polohermetických kompresorů – značky Bitzer, Copeland, Frascold a mnoho dalších
Servis a diagnostiku polohermetických kompresorů kvalitních značek Bitzer, Copeland, Frascold a dalších provádí v Jihlavě a na Vysočině společnost Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Návrh, diagnostika, opravy a servis chladících zařízení – komplexní služby prováděné specialisty
Komplexní služby jako je návrh, diagnostika, opravy a servis průmyslových chladících zařízení poskytují odborníci společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Olejové i bezolejové kompresory Scheppach - prodej, servis za příznivé ceny
Olejové i bezolejové kompresory Scheppach pro profesionály i domácí kutily si vyberete ve firmě Řemeslo a zahrada - Vítězslav Šoustal - v oblasti prodeje a servisu máme již dlouholeté zkušenosti.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
Pístové, šroubové a rotační kompresory – diagnostika, servis a opravy prováděné specialisty
Kvalitní a rychlou diagnostiku, servis a opravy pístových, šroubových a rotačních kompresorů provádí odborníci ze společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Kompresory, klimatizace, tepelná čerpadla – opravy a servis
Pravidelný servis, údržba, opravy a repase chladících zařízeních, průmyslových kompresorů, klimatizací v obchodech, zimních stadionech či mlékárnách realizuje Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Odborná montáž, servisní a pozáruční servis klimatizací, AirCool s.r.o.
Společnost AirCool s.r.o. poskytuje odbornou montáž, servisní a pozáruční servis klimatizací, tepelných čerpadel, rekuperačních jednotek a vzduchotechniky po celé České republice.
Bezolejové kompresory Orlík Česká Třebová - pro použití v oborech s vysokými nároky
V našem Eshopu nakoupíte rozsáhlý sortiment bezolejových kompresorů Orlík, garantujeme záruku 3 roky na kompresor, zajišťujeme servis kompresorů po celé ČR.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Pronájem kompresorů Česká Třebová – pronajměte si kompresor na 5 let
Již nemusíte dávat nemalé peníze za koupi kompresoru, u nás si můžete výhodně zajistit pronájem kompresoru na 5 let, dlouhodobý pronájem a jeho splácení pomocí měsíčních splátek.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Chytrá tlaková kanalizace – dálkové řízení tlakové kanalizace pomocí systému ALFEUS
Pořiďte si chytrou tlakovou kanalizaci od společnosti PRESSKAN system, a.s. Systém ALFEUS umožňuje jednoduché dálkové řízení tlakových čerpadel i kanalizační sítě a informuje Vás o aktuálním stavu.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel Grundfos a Sigma včetně zajištění nejrůznějších oprav
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel značek Grundfos a Sigma provádí společnost Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren, která se postará i o jejich opravy v okolí Brna a Vyškova.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
E-shop s produkty stříkací techniky -  expedice do 24 hodin, doprava ZDARMA nad 3000 Kč
V naší nabídce najdete produkty stříkací techniky, stříkací pistole a zařízení trvale skladem, skladové zboží expedice do 24 hodin, doprava ZDARMA nad 3000 Kč.
Prodej a servis čerpadel, moderní čerpadla špičkové kvality
Společnost S & R servis s.r.o. se zabývá prodejem a servisem čerpadel. Nabízí kvalitní čerpadla s nejmodernější konstrukcí.
Prodej, oprava, servis čerpadel, ruční, zahradní, hydraulická, ponorná čerpadla, dodávka čerpací techniky
Čerpadla Korčáková nabízí široký sortiment čerpací techniky od známých a spolehlivých výrobců. Poskytujeme také opravy a servis čerpadel.
Domácí vodárny Grundfos a Sigma – opravy a servis prováděný specialisty s širokou působností
Opravy a servis domácích vodáren Grundfos a Sigma provádí v širokém okolí nejen Šumperku a Jeseníku odborníci ze společnosti Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Opravy a montáže čerpadel a příslušenství Vrchlabí
Zajišťujeme opravy a montáže čerpadel a příslušenství ve městech Vrchlabí a Mladá Boleslav - ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Aplikační technologie pro lakování v provedeních pro manuální nebo robotizovaná pracoviště
Media CZ a Media SK patří v Čechách a na Slovensku mezi nejvýznamnější dodavatele kompletních aplikačních systémů dvoukomponentních barev.
Kompresory, vzduchové nářadí a profesionální nářadí od HARO spol. s.r.o.
Společnost HARO spol. s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej, montáž a servis kompresorů a vzduchového nářadí a poskytuje i poradenství.
Šroubové kompresory - prodej, záruční i pozáruční servis od odborníků
Potřebujete šroubový kompresor a nevíte si rady s výběrem? Navštivte odborníky ve firmě OSPOL TECH, která se zaměřuje na prodej včetně servisu. Vybrat si můžete i v našem e-shopu.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Tepelná čerpadla na klíč - návrh, dodávka, montáž
Společnost Evžen Helinger zajišťuje tepelná čerpadla na klíč. Nabízí kompletní návrh, dodávku a montáž tepelných čerpadel.
Prodej a servis elektrických, pojízdných a šroubových kompresorů včetně náhradních dílů
Na prodej, montáž i servis pojízdných, elektrických a šroubových kompresorů od renomovaných výrobců se zaměřuje společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, včetně náhradních dílů.
Pístové kompresory ABAC Česká Třebová, kompresory pro řemeslníky a domácí kutily
Naše firma Techair, spol. s r.o. z České Třebové zajišťuje odborné poradenství v oblasti stlačeného vzduchu, filtrace, úpravy vzduchu a kondenzátu.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Prodej a profesionální montáž tepelných čerpadel na klíč Ostrava
Prodejem a profesionální montáží tepelných čerpadel jakékoliv konfigurace se v Ostravě a v okolí se zabývá společnost Pavel Šomek - Instalservis.
Tepelná čerpadla do bytů a rodinných domů - dodávka, servis
Společnost bbklima99, s.r.o. ze Znojma se zabývá prodejem, montáží a servisem tepelných čerpadel na bázi vzduch-voda, které vám ušetří náklady za vytápění.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.