Prodej, servis a půjčovna rotačních zubových nebo odstředivých čerpadel, pístových, šroubových, rychlostních neboli aerodynamických kompresorů a vysokotlaké techniky pro dopravu kapalin a plynů k využití jako kalová nebo tepelní motorová či elektrická čerpadla, čističe bazénů či jako součást vzduchotechniky.

Tepelná čerpadla mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, opravuje a vyrábí tepelná čerpadla v okolí Opavy do bytů, domů i kanceláří, která jsou mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody.
Úsporné topení pro rodinný dům - šetrné k životnímu prostředí
Úsporné topení pro rodinný dům realizuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o., působící v okresech Ostrava, Frýdek Místek i Karviná. Zaměřujeme se na vytápění šetrné k životnímu prostředí.
Ponorná čerpadla, oprava a servis čerpadel všech značek Vysočina
Ponorná čerpadla, prodej, opravy a servis čerpací techniky všech značek provádí specialista v oboru, firma ANTLIA Chvalovice.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Úprava stlačeného vzduchu FUTURA - čistý a suchý vzduch
Zařízení FUTURA zajistí kvalitní stlačený vzduch, který je čistý, suchý a bez jakýchkoliv částí.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Tepelná čerpadla vám pomohou ušetřit - Hradec Králové
K čemu je dobré takové tepelné čerpadlo? O tom, že náklady na vytápění domu jsou drahé a je potřeba šetřit, mluví snad každý. Málokdo ale udělá něco skutečně efektivního a dál platí drahý plyn či uhlí po celou sezónu. Řešení je při tom tak jednoduché. Úspory na vytápění i ohřev vody vám nabízí tepelná čerpadla, která seženete ve společnosti All ...
Tepelná čerpadla Daikin - pro vytápění vašeho domova - Praha
Více než tři čtvrtiny tepla můžete mít při vytápění vašeho domu zdarma. Nevěříte? Tak to jste ještě neslyšeli o tepelných čerpadlech od firmy Daikin.
Tepelná čerpadla Daikin Altherma - řešení pro vytápění, chlazení a ohřev teplé vody
Tepelná čerpadla v zimě ohřejí, v létě zchladí. Říká se, že při pořizování tepelného čerpadla byste neměli šetřit. To je omyl!
Dodávka, instalace, sušiče tlakového vzduchu, kondenzační, adsorpční
Zajišťujeme dodávky, instalace a opravy kondenzačních a adsorpčních sušičů tlakového vzduchu, které eliminují vzdušnou vlhkost a kondenzaci.
Domácí vodárny Grundfos MQ
Pokud hledáte domácí vodárnu pro čerpání vody ze studní nebo pro zvyšování tlaku v domácnostech, pak je pro vás domácí vodárna MQ od firmy Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. ta pravá.
Ekologické vytápění rodinného domu – tepelná čerpadla s kompletní dodávkou
Díky tepelným čerpadlům, které společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě zajišťuje s kompletní dodávkou, můžete ekologicky vytápět Váš rodinný dům a ušetřit náklady za vytápění.
Tepelná čerpadla Plzeň - vzduch-voda, země-voda, voda-voda, průmyslová čerpadla
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o je společnost zabývající tepelnými čerpadly: vzduch-voda, země-voda, voda-voda. Carrier nabízí tepelná čerpadla pro rodinné domy, menší průmyslové budovy.
Tepelná čerpadla pro pasivní domy - vyšší úspora snadno a bez starostí
S výběrem tepelných čerpadel pro pasivní domy se můžete obrátit na společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě, která se na ně specializuje a zajistí vám tak vyšší úsporu bez starostí.
Levné vytápění pomocí tepelného čerpadla HASKO | Jičín
Pořiďte si levné vytápění pomocí tepelného čerpadla. Levné vytápění pomocí zařízení, které čerpá teplo z okolního prostředí.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Kvalitní ponorná, oběhová, kalová čerpadla a jejich příslušenství
Chcete-li si pořídit čerpadlo, ale nevíte pro jaké se rozhodnout, tak je zde pro vás firma Grundfos Sales Czechia and Slovakia, která vyrábí širokou škálu ponorných, oběhových i kalových čerpadel.
Tepelná čerpadla NORDline - alternativní zdroj energie, pro vytápění a ohřev vody
Tepelná čerpadla NORDline nabízí nejen v Ostravě, ale i po celé ČR, naše společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. Jedná se o alternativní zdroj energie a slouží k vytápění interiérů a pro ohřev vody.
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Ponorná čerpadla Gardena pro čerpání vody - vodo topo elektro prodejna
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna voda - elektro - topení, v našem nabízeném sortimentu jsou také ponorná čerpadla Gardena nejen pro rychlé čerpání vody ze studny.
GAVENDA s.r.o. Prodejna Vodo-Topo-Elektro Opava
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Oběhové úsporné čerpadlo ALPHA2
Chcete-li oběhové čerpadlo, které budete využívat pro menší soustavy vytápění a klimatizace, pak jsou pro vás oběhová čerpadla ALPHA2 od firmy Grundfos Sales Czechia and Slovakia výhrou.
Kompresory Orlík - autorizovaný prodej, servis
Plánujete koupi kompresoru? Chcete mít spolehlivý kompresor s dlouhou životností? Obraťte se na AIRtech Lysák v Prostějově, který se zabývá prodejem a kompletním servisem a poradí vám s výběrem.
Výroba a dodávky ocelových i membránových plynojemů
Ocelové a membránové plynojemy včetně příslušenství a dalších zařízení dodává a montuje společnost KK projekční kancelář s.r.o. z Mikulovic, Pardubický kraj.
Vertikálně uspořádané rotační šroubové kompresory se vstřikem oleje
Ekologicky model VSD snižuje spotřebu energie - rotační šroubové kompresory se vstřikem oleje zaručí efektivní provoz - účinný, spolehlivý, inteligentní Atlas Copco
Prodej čerpadel a čerpací techniky - ponorná, drenážní čerpadla
Pokud si nejste jisti s výběrem čerpadla, pak si zajděte pro radu do firmy VODATEX v Olomouci. Zde vám vždy správně poradí a nabídnou široký sortiment čerpací techniky za rozumnou cenu.