Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Obrábění rotačních frézovaných dílců z železných i neželezných kovů na CNC strojích
Obrábění rotačních i frézovaných dílců na CNC strojích zajišťuje v okolí Olomouce a Šumperka firma Roman Skřipec ze Zábřehu. Vyrábíme součástky pro různá odvětví průmyslu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Zakázková výroba atypických palet – na míru prováděné práce specialisty v oboru
Na zakázkovou výrobu atypických, nestandardních palet na míru dle požadavků zákazníků se zaměřují profesionálové ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o., která působí nejen v oblastech Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Údržba  tlakových systémů, oprava TNS, parního a horkovodního kotle
Nejen opravy, ale také údržbu a kontrolu tlakových systémů zajišťuje v okolí Ostravy firma Revize tlakových zařízení s.r.o. V případě poruchy opravíme TNS, parní a horkovodního kotle.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Výroba obalů, tisk etiket, letáků a vizitek Kyjov – vysoká kvalita a moderní technologie
Potřebujete pro své zaměstnance nechat vyrobit vizitky, nebo sháníte odborníky na výrobu obalů? A studio group, pro vás zařídí mnohem víc. Jejich tým se o vás perfektně postará.
A studio group, spol. s r.o.
La Sofia Coffee Eshop -  Váš portál do světa kvalitní kávy
La Sofia Coffee nabízí široký výběr čerstvě pražené kávy nejvyšší jakosti a profesionálních kávovarů pro milovníky kávy.
Servis kávovarů Praha La Sofia Coffee - Petr Kořista
Kvalitní a přesné řezání betonu lanem odbornou firmou
Firma BBG-BENDA s.r.o. z Brna se specializuje na řezání a vrtání stavebních konstrukcí pomocí diamantových nástrojů. Řezání lanem provádí nejen ve velkých městech v Brně, Olomouci a Ostravě.
BBG-BENDA, s.r.o.
Dopravníky palet pro horizontální dopravu – řetězové a válečkové dopravníky pro efektivní logistiku
Na výrobu a konstrukci řetězových a válečkových dopravníků palet různých rozměrů vhodných pro horizontální dopravu prázdných nebo plných palet se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Provozujeme rychlou a spolehlivou zámečnickou pohotovost, otevírání dveří a automobilů
Zámečnickou pohotovost v Olomouci provozuje Fab-service Milan Kocián. Potřebujete – li pomoci s otevřením dveří bytů, domů či automobilů, kontaktujte právě je a do pár minut máte po starostech!
Milan Kocián Kocián - fab - service
Omílání ostrých hran plechů, profilů omílacím žlabem
Omílání ostrých hran plechů a profilů, které zajišťuje bezpečnost a kvalitu výrobků, provádí pomocí omílacího žlabu v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Zabezpečte bezproblémový provoz vašeho podniku s profesionální a pravidelnou údržbou strojů
Každoroční plánování a realizace údržby strojů, prostřednictvím profesionální služby poskytovanou firmou Schachermayer, spol. s r.o. Praha, je zárukou hladkého a spolehlivého provozu vašeho podniku.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Řezací plotry rolové, plošné, Mimaki, dodavatel, autorizovaný prodejce
Autorizovaným prodejcem a dodavatelem rolových a plošných řezacích plotrů japonské značky Mimaki je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně. Kvalitní plotry do všech provozů.
ELECTRON, spol. s r.o.
Moření a pasivace nerezových výrobků různých tvarů a rozměrů
Firma ELLIT PLUS provádí povrchové úpravy kovů - moření a pasivaci výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů a rozměrů nejen po celé České republice a na Slovensku, ale také v zahraničí.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Prodej použitých, repasovaných strojů, opravy, repase drtičů, nožových mlýnů
Společnost Marcus z regionu Zlínský kraj, zajišťuje prodej použitých, repasovaných strojů na recyklaci plastů a provádí repase a opravy drtičů, nožových mlýnů i jiných strojů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Biometrický docházkový terminál Qubos pro evidenci docházky a kontrolu či řízení vstupu do firem
Společnost COMINFO, a.s. Zlín vyvinula a dodává biometrický docházkový terminál Qubos. Umožňuje inteligentní řízení i kontrolu vstupu a spolehlivou evidenci docházky. Datově je propojen se SW INFOS.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Hasicí přístroje pro kolaudaci rodinného domu, splňující vyhlášku o požární ochraně staveb
Hasicí práškový přístroj, vhodný do domácnosti, při kolaudaci rodinných domů, splňující parametry dle vyhlášky o technických podmínkách PO staveb, dodává firma HTB – Požární ochrana a.s. v Ostravě.
HTB - Požární ochrana a.s.
CNC řezání vodním paprskem - zpracování jednoduchých i složitých materiálů
CNC zpracováním jednoduchých i složitých materiálů se zabývá firma R+W Ferra s.r.o. z Brna. Na Vysočině provádíme metodu řezání vodním paprskem pro plast, sklo, kov, mramor a jiné suroviny.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Hydraulické lisy na kov, plasty a keramiku - vývoj a výroba
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o., která sídlí v Opavě se zabývá vývojem, výrobou a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Dodávka značkových ložisek SKF a ZKL – prodej na e-shopu i na prodejně
Valivá a kluzná ložiska SKF a ZKL známých značek prodává na svém e-shopu a na prodejně v Olomouci společnost Ložiska VILIM spol. s r. o., která dodává i lepidla, maziva a spojky.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Vzduchotechnika a klimatizace pro firmy i domácnosti, montáž rekuperačních jednotek
Ideální pokojovou teplotu i čerstvý vzduch doma i v kanceláři Vám zajistí experti na klimatizace Zdeněk Obr z obce Buková u Prostějova. Pro Vaše pohodlí uděláme maximum.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Stacinární snímače čárových kódů vhodné pro vysokorychlostní montážní linky a prostředí s velkým objemem snímání
Speciálně navržené stacionární snímače, které automatizují proces identifikace výrobků založené na čtení čárových kódů, analýze nebo profilování položek dodává firma DATASCAN, s.r.o.
DATASCAN, s.r.o.
Dráty MIG/MAG, TIG, pro plamen a obalované elektrody pro svařování
Přídavné materiály pro svařování, jako jsou MIG/MAG, TIG dráty, dráty pro plamen a obalené elektrody, zakoupíte na internetovém obchodě společnosti WELDPOINT s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Chladící vitríny, prosklený mrazák pro Vaši prodejnu - dodání, montáž, individuální přístup
Nejen do prodejen s potravinami dodává chladící vitríny a prosklené mrazáky společnost LEDO servis ze Znojma. Do Vašeho gastronomického zařízení dodáme a zajistíme montáž všech chladících zařízení.
Karel Kašpar LEDO servis