Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Velkoobjemová výroba plastových výlisků – sériově vyráběné díly od 1 gramu až po 2 kilogramy
Na velkoobjemovou výrobu plastových výlisků různých tvarů a sériově vyráběných dílů s hmotností od 1 gramu až po 2 kilogramy formou vstřikování se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Zařízení pro bezpečnou, efektivní, přesnou a řízenou montáž a demontáž tramvajového dvoukolí
Montážní a utahovací stolice LabTest TWS 300-12 od společnosti LABORTECH, s.r.o. z Opavy usnadňuje a zefektivňuje práci v rámci údržby a provozu tramvají a kolejových vozidel.
LABORTECH, s.r.o.
Měření a regulace, elektromontáže a opravy v chemických provozech - ELMEP s.r.o.
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na měření a regulace v náročném prostředí chemických provozů s možností nebezpeční výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Plastové nádrže na sběr a další využívání dešťových a splaškových vod
Ušetřete své peníze a využijte dešťovou vodu na maximum. Plastové nádrže na sběr a další využití dešťových a splaškových vod dodává firma PRESSKAN system.
PRESSKAN system, a.s. Tlaková kanalizace Prostějov
Biologicky odbouratelné hydraulické oleje pro bagry, traktory, nakladače a další stavební techniku
Kvalitní sortiment hydraulických olejů, které jsou biologicky odbouratelné a vhodné pro stavební techniku, bagry, traktory a nakladače má společnost oil TEAM a.s. působící v Opavě a Ostravě.
oil TEAM a.s.
Zámečnická výroba a práce - ocelové konstrukce, mříže a vrata od Stavoklíma Liberec s.r.o.
Společnost Stavoklíma Liberec s.r.o. z Liberce pro Vás zrealizuje zámečnickou výrobu a práce od realizace ocelových konstrukcí po ochranné zábradlí nebo vrata.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Konstrukce forem pro výrobu plastových dílců - vstřikovací a vyfukovací
Kompletní proces zpracování forem pro výrobu plastových dílců zajišťuje Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Zabýváme se konstrukcí vstřikovacích a vyfukovacích forem podle dodaného výkresu i 3D modelu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Brusivo - brusné, řezné a lamelové kotouče pro úhlové brusky
Veškeré potřebné brusivo pro všechny typy úhlových brusek, vhodné pro přípravu nebo úpravu svařovaných dílů před nebo po svařování, prodává Moravský Quick servis s.r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Regionální centrum Nilfisk pro jižní Moravu – podlahové mycí stroje a vysavače
Podlahové mycí stroje a vysavače Nilfisk včetně příslušenství pořídíte v prodejně a na e-shopu společnosti Synpro ve Velkých Bílovicích, která je zároveň regionálním centrem Nilfisk pro jižní Moravu.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Dětská rostoucí sada Žolík - rostoucí židle a stůl pro Vaše děti a školáky
Zajistěte na řadu let svým dětem ideální podmínky pro zdravé a správné sezení. Pořiďte jim od firmy Nábytek Amadeus dětskou rostoucí sadu Žolík, která bude Vaše dítě provázet celou školní docházku.
Nábytek Amadeus
Speciální wrapové autofólie vyřeší změnu barvy laku a zajistí i jeho ochranu před poškrábáním
Pro rychlou změnu barvy laku vozu, nebo pro jeho ochranu před poškrábáním, si u společnosti Autosklo TS s.r.o. v Ostravě nechejte odborně aplikovat wrap folii, buď barevnou nebo čirou.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Výroba kontejnerů na zakázku – snadný převoz sutin či odpadů
Na výrobu kontejnerů Abroll a Avia se zaměřuje společnost CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy. V naší výrobě máme i vanové kontejnery neboli muldy sloužící k převozu či uskladnění sutin a odpadů.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Bazarové náhradní díly, součástky na bagry, stavební, zemní, zemědělské stroje
Běžně používané díly na stavební, zemní, zemědělské stroje můžete pořídit výhodněji - Miroslav Kyselý z Kunovic u Uherského Hradiště dodává bazarové náhradní díly, součástky na stroje.
Miroslav Kyselý Servis a díly pro stavební, zemní stroje
Přesné a kubické rotační díly včetně dokončovacích prací
Přesné kubické a rotační díly dodává firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o. Vyrábíme rotační a kubické díly na obráběcích strojích a váčkových automatech včetně dokončovacích prací.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Hanna Instruments Czech s.r.o. - specializovaná laboratorní technika pro různá odvětví - eshop
Hanna Instruments nabízí širokou škálu analytických přístrojů pro různá odvětví. Od vodohospodářství přes nápojový průmysl až po školství a zemědělství, naše technologie poskytuje přesné výsledky.
Hanna Instruments Czech s r.o. Laboratorní přístroje eshop
Vysokorychlostní technologie, diagnostika a mikroskopie - spustili jsme pro Vás nové www stránky!
Společnost Proxis, spol. s.r.o. právě spustila nové webové stránky, které nabízejí kompletní přehled produktů a služeb, které tuto oblast pokrývají.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Servis strojů a technologických zařízení Dvůr Králové nad Labem – zásahy do programů
Provádíme drobné zásahy do programů řídících automatů, doplnění o bezpečnostní prvky, náhrada stejnosměrných a střídavých pohonů a jejich řízení, na nás se můžete spolehlivě obrátit.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Výroba ocelových lan Vamberk - široký sortiment ocelových lan pro mnohostranné použití
Vyrobíme a dodáme malým i větším podnikatelům, ale i jednotlivcům ocelová lana s různými parametry přesně podle vašich přání a potřeb - LANA VAMBERK s.r.o.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Výroba kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů
Společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína zajišťuje výrobu a následný prodej kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů, které vynikají svou dlouhou životností a nízkou cenou.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Prodej produktů firmy Kromschröder - hořákové automatiky, jednotky, automaty, hořáky
Společnost PIRES s.r.o. z Třince klade důraz na osobní přístup a je výhradním zástupcem firmy Kromschröder, která jim dodává vysokorychlostní, rekuperační hořáky, hořákové komponenty a produkty.
PIRES s.r.o.
Autorizovaný prodej traktorů a malotraktorů – renomované značky Kubota, Šálek, Wisconsin a Zetor za perfektní cenu
Na autorizovaný prodej traktorů a malotraktorů od renomovaných značek Šálek, Kubota, Zetor a Wisconsin se nejen pro zákazníky ze Znojma a Břeclavi zaměřují odborníci ze společnosti Macháček, s.r.o.
Macháček, s.r.o. Zahradní a komunální technika Znojmo
Paletizace zatravňovacích dlaždic a výplňových kartonů – automatizace jako klíč k efektivitě
Na špičková řešení v oblasti paletizace zatravňovacích dlaždic a výplňových kartonů, které slouží ke zvýšení efektivity v průmyslu se zaměřují odborníci ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Pronájem výčepního zařízení Lindr včetně příslušenství
Pivní nebe v Prostějově poskytuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem výčepního zařízení Lindr. Můžete si půjčit kompletní sestavu včetně příslušenství. Servis výčepního zařízení je samozřejmostí.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Povrchová úprava kovů – práškové a mokré lakování, galvanické a žárové zinkování, balotina
Chraňte kovové výrobky a konstrukce před korozí nebo mechanickým poškození pomocí povrchové úpravy. Spolehlivým a profesionálním dodavatelem povrchové úpravy kovů je firma JMKovo-BK s.r.o. z Blanska.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Výroba montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí
Výrobu montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí zajišťuje firma Čekárny - bus sídlící v Zábřehu. Firma Vám pomůže udržovat čisté veřejné prostory.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví