Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Půjčovna elektrocentrál pro trvalý přísun energie
V dnešní době je dobré mít elektrický proud po ruce vždy a všude. K tomu vám může dopomoci PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., díky kterému už nebudete mít s dodávkami nikdy problém.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Okamžitý dovoz a doprava vody cisternou Praha - k napouštění vody do bazénů, studní či na stavbu
Pokud potřebujete naplnit bazén nebo doplnit zásoby vody ve studni, či dovézt vodu cisternou na stavbu, jste u nás správně!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Profesionální servis dopravních a manipulačních systémů – prodloužení životnosti pomocí servisních zásahů
Na profesionální servis dopravních a manipulačních systémů a prodloužení životnosti pomocí kvalitních servisních zásahů se zaměří profesionálové ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Montáž, servis a opravy tepelných čerpadel značek De Dietrich, Baxi a LG
Pro montáž, servis a opravy tepelného čerpadla vzduch-voda značek De DIETRICH BAXI a LG se obraťte na firmu INSTOP servis CZ, která působí v Moravskoslezském kraji. Pomůžeme i s vyřízením dotace.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Úsporné a ekologické balení olejů TOTAL v baginboxech -  při odběru nad 500 litrů stojan na boxy jako dárek
Quartz Box je úsporný a efektivní koncept balení olejů TOTAL v baginboxech. Při odběru 500 litrů oleje v těchto speciálních balení obdrží zákazníci firmy OLEJSPOL speciální stojan na boxy jako dárek.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Pytele a sáčky z LDPE a HDPE vyrobíme na zakázku - BIPO - PLAST s.r.o.
Společnost BIPO - PLAST s.r.o. z okrese Liberec se zabývá výrobou ochranných povlaků a taky obalových materiálů, mezi něž patří i pytle a sáčky LDPE a HDPE.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Partner pro výrobu kvalitních magnetických karet s dlouhodobou tradicí
Firma Blackcard je ryze česká firma s dlouholetou tradicí výroby plastových magnetických karet. Vyrábíme karty s magnetickým proužkem a to jak do České republiky tak i do zahraničí.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Zařízení na tepelnou montáž zálisků (závitových vložek) do termoplastu
Prodejem zařízení na tepelnou montáž a instalaci zálisků do termoplastu v pneumatické verzi nebo manuální se stojanem se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Zakázková kovovýroba se zámečnickými pracemi, stavební zámečnictví
Zakázkovou kovovýrobou a zámečnickými pracemi se zabývá firma KOVOVÝROBA Herůfek. Dodáváme na klíč vyrobené zámečnické konstrukce a zpracujeme také zakázky stavebního zámečnictví v okolí Břeclavi.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Přestavby energetických zdrojů pro průmyslové využití, na výrobu peletek, zpracování biomasy
Společnost Gustav Schuh - SD Install ve Znojmě se zaměřuje na projekty na výrobu peletek nebo zpracování biomasy - zajistí přestavby energetických zdrojů a jejich plné využití pro průmyslové účely.
SD Install Gustav Schuh
Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů - CNC stroje
CNC stroje, soustruhy obráběcí centra, brusky na ploch a rotační broušení to je Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ve Znojmě.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Malá linka pro loupání kulatých surovin - brambor, červené řepy, kedlubnů
Firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO představuje řešení malé linky pro loupání kulatých surovin (brambory, červené řepy, kedlubnů).
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zámečnické práce – ploty, brány, schody, pergoly a kovové konstrukce na míru
Na zámečnické práce, výrobu plotů, bran, branek, schodů, pergol, přístřešků a kovových konstrukcí na míru se v okolí Znojma zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Dělení nerezových materiálů - přesné řezání nerez oceli, profilů, trubek, tyčí
Společnost NEREZOVÉ MATERIÁLY s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá nejen prodejem hutního materiálu, ale zajišťuje i dělení nerezových materiálů - řezání nerez oceli, profilů, trubek, tyčí dle požadavku.
NEREZOVÉ MATERIÁLY, s.r.o. Dodavatel nerezové oceli Zlínský kraj
Filtry chladicích médií pro motory nákladních automobilů a užitkových strojů
Filtry chladicích médií prodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. a k tomu kompletní kompletní sortiment. Z hlediska konstrukce se podobají kazetovým filtrům spin-on.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Mazací a průmyslové čistící prostředky značky Cyclo - prodej, eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na internetový prodej mazacích a průmyslových čistících prostředků značky Cyclo.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Měření, atestace plastů, plastové drtě, vlhkosti plastového granulátu
Pro firmy zabývající se zpracováním plastů nabízí společnost Remiva Chropyně službu měření a atestace plastů, plastové drtě a měření vlhkosti plastového granulátu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Půjčovna VZV a manipulační techniky – pronájem vysokozdvižných vozíků za bezkonkurenční cenu
Na pronájem vysokozdvižných vozíků za bezkonkurenční cenu a provoz půjčovny VZV a další manipulační techniky se zaměřuje společnost DAMATECH, spol. s r. o. pro okolí Dačic a Jemnic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Účinné, rychlé a profesionální čištění lešení a bednění zajistí speciální vysokotlaký čistič
Návrh, výrobu a dodávku vysokotlakového bezkapotového čističe, vhodného k profesionálnímu čištění lešení a bednění, zajistí společnost AQ PUMPY s.r.o. přesně dle požadavků a potřeb klienta.
AQ PUMPY, s.r.o.
Instalace potrubí, svařování a montáže – komplexní služby pro různé průmyslové odvětví
Svařování, průmyslové montáže, demontáže, instalace potrubí a výrobních celků a další služby poskytují odborníci ze společnosti Schuh Industry Group pro různé odvětví průmyslu nejen v České republice.
Schuh Industry Group
Fomex Team spol. s r.o. představuje   I-Systém - efektivita a pokrok v zemědělství
Fomex Team spol. s r.o. uvádí I-Systém, pokročilé technologické řešení pro zemědělce, které zahrnuje chytré terminály a video systémy od Grimme pro efektivní farmářskou práci.
Fomex Team spol., s.r.o. Farmářská a komunální technika
Příprava výpalků na plynových a plazmových pálicích pracovištích
Firma Zekof, s.r.o. se specializuje na přípravu výpalků o síle 1-200 mm pro celou Českou i Slovenskou republiku a také pro zahraničí.
Zekof, s.r.o.
Stabilní hasící zařízení (SHZ) – sprinklerový vodní prostředek pro potlačení a uhašení požáru
Na prodej stabilních hasících zařízení, sprinklerových vodních prostředků pro potlačení a uhašení požáru se zaměřují odborníci ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o.,která zajistí i samotnou montáž.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Ruční, elektrické paletové a vysokozdvižné vozíky - bohatý výběr na našem e-shopu
Vyberte si manipulační techniku na míru. V e-shopu firmy Linde Material Handling s.r.o. naleznete paletové či vysokozdvižné vozíky pro usnadnění práce.
Linde Material Handling Česká republika s.r.o. Manipulační technika Praha
Opravy, seřízení sil, sušáren a dopravníků obilovin
Opravy zemědělských strojů - sil, sušáren a dopravníků obilovin včetně jejich seřízení zajišťuje firma  HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.