Rubber Steel Construction s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

Veškerá odvětví průmyslu potřebují pro svoji činnost také kvalitní stroje a vybavení, které je možné nechat vyrobit na míru nebo pronajmout. Ze široké nabídky si dle konkrétních potřeb můžete vybrat svářecí techniku, pily, plazmové a CNC stroje, balicí a třídící linky, stroje kovoobráběcí, potravinářské a textilní, manipulátory, dopravníky a jiné.

Plnění CO2 lahví plynem, naplnění vlastních tlakových lahví zákazníka  včetně výměny ventilů a revize
Plnění tlakových lahví CO2 plynem zajišťuje MS Technika Pro s.r.o. z Olomouce. Technickým plynem CO2 naplníme i vlastní láhve zákazníka, a to včetně zajištění revize a výměny ventilů.
MS Technika Pro s.r.o. Technické plyny Olomouc
Modulární pásy a příslušenství – plastové moduly poháněné ozubenými koly
Modulární pásy a jinou dopravní techniku, moduly poháněné ozubenými koly a bohatý výběr příslušenství má ve svém portfóliu společnost Transportní technika Tůma s.r.o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Gastro zařízení z nerezu pro přepravu a vydávání teplých jídel
Nabízíme široký sortiment nerezových výrobků pro gastro provozy, velkokuchyně a veřejné stravování - ABNER, a.s. Praha, Moravská Třebová
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Prodej a servis vzduchotechniky - klimatizace, rekuperační jednotky
Prodej a servis vzduchotechniky, jako jsou klimatizace a rekuperační jednotky na míru, zajišťuje v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Výroba výměnné hydraulické systémy a hákové, ramenové nosiče kontejnerů - montáž na nákladní auta pro zemědělce, stavební firmy
Firma FORNAL trading sídlí v Měrůtkách u Kroměříže. Vyrábí výměnné hydraulické systémy a nosiče kontejnerů na nákladní auta, které montuje na vozy pro zemědělce, silničáře, stavební i jiné firmy.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Výroba ocelových svařenců a svařovaných konstrukcí - precizní výroba dle požadavků zákazníka
Společnost Ankra Steel se může pyšnit kvalitní strojírenskou výrobou s dlouholetými zkušenostmi. Zajišťuje výrobu svařenců a ocelových konstrukcí až do 12 tun dle zákazníkovy či vlastní dokumentace.
Ankra Steel, s.r.o. Strojírenská výroba
Zabalte zboží bezpečně - zakázková výroba obalů z vlnité lepenky
Obaly z vlnité lepenky pro Vaše zboží Vám vyrobíme na zakázku ve firmě SEMOPLAST. Zajišťujeme různé druhy obalů, jako jsou krabice, boxy, proložky, výseky a mřížky. Zabalte s námi Vaše zboží.
SEMOPLAST s.r.o.
Kompaktní univerzální řídicí systém TGMmini - ekonomické řešení pro řízení strojů
Kompaktní univerzální řídicí systém TGMmini, který dodává firma TG drives, s.r.o. z Brna, představuje ekonomické řešení pro řízení výrobních strojů, robotů, manipulátorů i CNC strojů.
TG Drives, s.r.o.
Zajištění dlouhověkosti vašich kontejnerů s odborníky z METRANS
U METRANS poskytujeme profesionální služby údržby a oprav kontejnerů, zajišťujeme, že vaše kontejnery jsou vždy v perfektním stavu a připraveny k použití.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Výroba forem a nástrojů, vstřikovací formy na plasty a lití kovů
Sháníte služby nástrojárny a nevíte si rady, na koho se obrátit? Chcete se spolehnout na prověřeného odborníka v oboru lisovacích nástrojů, vstřikovacích a jiných forem?
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem a nástrojů na plastové a kovové komponenty - Nástrojárna PALABA s.r.o.
Nástrojárna PALABA s.r.o. ze Slaného pro Vás dle Vašich požadavků vyrobí různé nástroje pro výrobu plastových a kovových komponentů.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Jádrové vrtání, řezání spár, betonu, železobetonu, vyřezání otvoru v panelu
ARBE - půjčovna s.r.o. v Ostravě se specializuje na jádrové vrtání a řezání betonu, železobetonu, spár a dalšího jakéhokoliv stavebního materiálu. Zajistíme technickou dokumentaci a odvoz suti.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Půjčovna elektrocentrál pro trvalý přísun energie
V dnešní době je dobré mít elektrický proud po ruce vždy a všude. K tomu vám může dopomoci PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o., díky kterému už nebudete mít s dodávkami nikdy problém.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Okamžitý dovoz a doprava vody cisternou Praha - k napouštění vody do bazénů, studní či na stavbu
Pokud potřebujete naplnit bazén nebo doplnit zásoby vody ve studni, či dovézt vodu cisternou na stavbu, jste u nás správně!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Profesionální servis dopravních a manipulačních systémů – prodloužení životnosti pomocí servisních zásahů
Na profesionální servis dopravních a manipulačních systémů a prodloužení životnosti pomocí kvalitních servisních zásahů se zaměří profesionálové ze společnosti ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Montáž, servis a opravy tepelných čerpadel značek De Dietrich, Baxi a LG
Pro montáž, servis a opravy tepelného čerpadla vzduch-voda značek De DIETRICH BAXI a LG se obraťte na firmu INSTOP servis CZ, která působí v Moravskoslezském kraji. Pomůžeme i s vyřízením dotace.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Úsporné a ekologické balení olejů TOTAL v baginboxech -  při odběru nad 500 litrů stojan na boxy jako dárek
Quartz Box je úsporný a efektivní koncept balení olejů TOTAL v baginboxech. Při odběru 500 litrů oleje v těchto speciálních balení obdrží zákazníci firmy OLEJSPOL speciální stojan na boxy jako dárek.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Pytele a sáčky z LDPE a HDPE vyrobíme na zakázku - BIPO - PLAST s.r.o.
Společnost BIPO - PLAST s.r.o. z okrese Liberec se zabývá výrobou ochranných povlaků a taky obalových materiálů, mezi něž patří i pytle a sáčky LDPE a HDPE.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Partner pro výrobu kvalitních magnetických karet s dlouhodobou tradicí
Firma Blackcard je ryze česká firma s dlouholetou tradicí výroby plastových magnetických karet. Vyrábíme karty s magnetickým proužkem a to jak do České republiky tak i do zahraničí.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Zařízení na tepelnou montáž zálisků (závitových vložek) do termoplastu
Prodejem zařízení na tepelnou montáž a instalaci zálisků do termoplastu v pneumatické verzi nebo manuální se stojanem se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Zakázková kovovýroba se zámečnickými pracemi, stavební zámečnictví
Zakázkovou kovovýrobou a zámečnickými pracemi se zabývá firma KOVOVÝROBA Herůfek. Dodáváme na klíč vyrobené zámečnické konstrukce a zpracujeme také zakázky stavebního zámečnictví v okolí Břeclavi.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Přestavby energetických zdrojů pro průmyslové využití, na výrobu peletek, zpracování biomasy
Společnost Gustav Schuh - SD Install ve Znojmě se zaměřuje na projekty na výrobu peletek nebo zpracování biomasy - zajistí přestavby energetických zdrojů a jejich plné využití pro průmyslové účely.
SD Install Gustav Schuh
Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů - CNC stroje
CNC stroje, soustruhy obráběcí centra, brusky na ploch a rotační broušení to je Český výrobce a subdodavatel strojírenských dílů firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ve Znojmě.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Malá linka pro loupání kulatých surovin - brambor, červené řepy, kedlubnů
Firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO představuje řešení malé linky pro loupání kulatých surovin (brambory, červené řepy, kedlubnů).
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Zámečnické práce – ploty, brány, schody, pergoly a kovové konstrukce na míru
Na zámečnické práce, výrobu plotů, bran, branek, schodů, pergol, přístřešků a kovových konstrukcí na míru se v okolí Znojma zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa