Ve vybavení vaši profesionální či domácí dílny nemůže chybět železářské zboží. Z pestrého sortimentu výrobců a prodejců si můžete vybrat okenní a dveřní kování, panty, kliky, zámky, vložky, klíče, brusivo, vrtáky, závitořezy, kartáče, měřidla, ruční a elektrické nářadí, žebříky, kolečka, zednické a zahradnické nářadí, regály a další zboží.

Stavební kování, zavírače, kliky, dveřní závěsy - ceny, online katalog
Nabízíme široký sortiment produktů v oblasti stavebního kování, zavírače, kliky, dveřní závěsy a další.... Zboží si můžete pohodlně vybrat v online katalogu - viz. odkaz níže. Naleznete zde i ceny nabízeného zboží. Stavební kování: - Okenní kování, posuvné a sklopné kování, paralelní posuvně sklopné kování, posuvné kování, kování na sklo, ...
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Nerezové zábradlí a sloupky - kulaté a hranaté, madla, úchyty, kotvení, eshop
Firma Večerek Tomáš Vám poskytne kvalitní nerezové zábradlí a další nerez výrobky v Opavě, Ostravě a okolí. V sortimentu nabízíme kulaté i hranaté sloupky, madla, úchyty i kotvení.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Okapový systém Legos Kolín -  z ocelového pozinkovaného plechu
Nabízíme unikátní okapové systémy s dlouhou životností a antikorozní úpravou - Kompletní okapový systém - LEGOS s.r.o. Nová Ves, Kolín
Venkovní odpadkové koše do měst, obcí i firem - výroba
Pokud potřebujete pořídit kvalitní venkovní odpadkové koše, které jsou vhodné do měst, obcí, ale také do firem, tak je zde pro vás firma Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Železářství v Bystřici nad Pernštejnem, prodej spojovacího materiálu, stavební chemie, nářadí
Železářství v Bystřici nad Pernštejnem, prodej spojovacího materiálu, stavební chemie, nářadí, servis elektronářadí, brusivo, kotevní technika, dveřní a bytové kování, vodoinstalační materiál.
Profily na sádrokarton včetně příslušenství Kladno
Profily na sádrokarton a veškeré příslušenství k sádrokartonu pro zkvalitnění a zrychlení Vaší práce při stavbách a rekonstrukcích zakoupíte u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Hliníkové žebříky a schůdky značky Elkop za příznivé ceny - prodej, e-shop
Široký sortiment hliníkových žebříků a schůdku značky Elkop pro domácí i profesionální použití za příznivé ceny pořídíte na e-shopu stavební mechanizace.
Výroba, prodej hliníkových rozpěrných nýtů, trnů a podložek URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů
Společnost Uherek z Bílovic u Uherského Hradiště jako výrobce kotvícího materiálu vyrábí hliníkové rozpěrné nýty a podložky URP pro kotvení izolačních hydrofolií, plechů. Pružně reagujeme na poptávky.
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění
Hromosvodářský materiál a přepěťové ochrany Trutnov, hromosvodní technika, materiál pro uzemnění, materiál pro vyrovnání potenciálu, pro ochranu budov před bleskem.
Prodej hliníkových a kovových žebříků pro profesionální účely
E-shop hliníkových i kovových žebříků pro profesionální i soukromé účely, ocelové a hliníkové schůdky zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý.
Železářství - prodej, velkoobchod spojovacího materiálu, vruty, šrouby, matice
Železářství Fastek je velkoobchod zaměřený na distribuci spojovacího materiálu, vruty, šrouby. Maloobchodní prodejna pro zákazníky z lokality Zlínský kraj je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Odolné schůdky a pracovní plošiny – poctivá výroba na zakázku
Schůdky a pracovní plošiny nejlepší řešení při manipulaci, úklidech a montážích -  Tauchman SWS s.r.o. Semily
Prodej držáků a konzol pro dřevěná i kovová madla k zábradlí – e-shop
Prodejem držáků, konzol a dalších dílů, jako jsou záslepky či koncovky, pro dřevěná i kovová madla k zábradlí, se zabývá na svém e-shopu s nerez komponenty společnost Anděl CZ s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Profesionální žebříky - víceúčelové, opěrné, výsuvné, stojací nebo střešní
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku k práci ve výškách, mez něž patří i široký sortiment profesionálních žebříků. Víceúčelové, opěrné, střešní nebo výsuvné.
Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Hliníkové žebříky, štafle, eshop - půjčovna a prodej Litoměřice
Hliníkové žebříky, štafle, jednodílné, dvoudílné a trojdílné, výsuvné, teleskopické, lehké, stabilní a bezpečné žebříky, eshop, půjčovna a prodej Litoměřice.
Okapové systémy KTJ, Evromat, Prefa, žlaby střešní, s návalkou dovnitř-výroba, prodej
Klempířské prvky lze pořídit v eshopu firmy KLEMPOS-Střechy, která vyrábí moravské okapové žlaby s návalkou dovnitř. Okapové systémy, střešní žlaby lze objednat v eshopu.
Kvalitní svařovací potřeby a materiál- dráty pro svařování, prodej i po kusech
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě ve své prodejně železářství a spojovací materiál nabízí také svařovací potřeby, mezi kterými naleznete dráty pro svařovaní. Prodej také možný po kusech.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Protisněhové zábrany, mříže, sněhové háky, zachytávače sněhu
Majitelé nemovitostí dle platných norem musí instalovat sněhové zábrany na střechu. Firma KLEMPOS-STŘECHY z regionu Uherské Hradiště prodává v eshopu protisněhové mříže, sněhové háky, zachytávače.
Zámky, železářství, stavební kování, e – shop
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes a dalších. V našem sortimentu naleznete vše potřebné v oboru železářství, stavební kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Protisněhové prvky,  zachytávače-mříže, mřížové sněholamy
Nechejte si instalovat protisněhové prvky, zachytávače sněhu na střechu od firmy KLEMPOS-STŘECHY - dodáme mřížové sněholamy, protisněhové mříže. Kontaktujte nás v okrese Uherské Hradiště, Zlín.