Hledáte odolné a vzhledově zajímavé řešení pro vstup na váš pozemek a také celkové oplocení? Kovová vrata a ploty nabízejí širokou paletu možností a splnění individuálních potřeb. Můžete si tak vybrat z pestré nabídky možností, jako jsou ploty a vrata privátní a průmyslové s otevíráním manuálním i automatickým a provedení klasické i okrasné.

Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Městské, obloukové zábradlí, bariéry, zábrany a oplocení – e-shop s městským mobiliářem
Bohatý výběr městského a obloukového zábradlí, různé druhy zábran, bariér a nůžkového oplocení má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Výklopná vrata Hradec Králové – provedení ocelové nebo dřevěné křídlo
Strojírna Kukleny spol.s r o. Hradec Králové vyrábí a montuje výklopná vrata dle potřeb zákazníků.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Hliníkové ploty, brány a branky vyráběné na zakázku dle přání zákazníka
Na zakázku vyráběné hliníkové bezúdržbové ploty, brány a branky dle představ a požadavků zákazníka dodává firma 1A TRADE, s.r.o. sídlící v Brně - venkov.
1A TRADE, s.r.o.
Prodej i pronájem lehké mobilní oplocení - rychlá instalace a snadno přemístitelné
SCASERV a.s. nabízí k prodeji i pronájmu mobilní oplocení, které je snadno přemístitelné, má dlouhou životnost díky žárovému pozinkování, vysokou kvalitu a jeho montáž je velmi rychlá a jednoduchá.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej, montáž plotů a oplocení - pletiva, panely, sloupy, podhrabové desky a dráty
Plotové panely, sloupy, podhrabové desky, dráty a pletiva prodává naše společnost Lano Moravia, s.r.o. z Prostějova. Postaráme se o montáž plotů a oplocení pro jakýkoliv typ objektu či pozemku.
Lano Moravia, s.r.o.
Moderní, bezúdržbové řešení pro hliníkové zábradlí, pergoly se střechou i bez, garážové stání
Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot pro Vás instaluje i hliníkové zábradlí, pergoly se střechou nebo bez i garážové stání u domu. Zakázky realizujeme v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, Moravskoslezský kraj
Společnost Marek Herrman se věnuje již od roku 2004 prodeji a montáži garážových a průmyslových vrat. Naleznete u nás pouze garážová a průmyslová vrata kvalitních a prověřených značek.
Kvalitní plotové systémy Tahokov, kované, drátěné a PVC oplocení, plotové panely
Dům, pozemek, zahradu nebo průmyslový objekt oplotí firma Lubomír Votava s.r.o. Dodáváme kované, PVC i drátěné ploty nebo plotové systémy Tahokov nejen v Třebíči, ale na území celé Vysočiny.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Originální kované ploty, brány nebo bytové doplňky od Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o.
Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o. z Českého Těšína pro Vás vyrobí originální a ploty, brány nebo zábradlí, ale i doplňky do exteriéru nebo interiéru.
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Výroba vysoce kvalitních bezúdržbových hliníkových plotů, bran a zábradlí
Společnost Luxline, s.r.o. se specializuje na výrobu hliníkových plotů, bran a zábradlí z kvalitních materiálů s dlouhou životností.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty
Stavební zámečnictví, výroba bran, vrat, plotů, zábradlí, schodišť okres Kladno
Společnost Jiří Pek se zabývá stavebním zámečnictvím, výrobou bran, vrat, plotů, zábradlí, schodišť a dalších ocelových konstrukcí. Působí v okresech Kladno, Louny, Rakovník a Beroun.
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Křídlové a posuvné automatické vjezdové brány - dodávka a montáž
Vjezdové brány pro rodinné domy i firmy dodává společnost ČERNÍK s.r.o. ve Zlínském kraji montuje křídlové a posuvné automatické vjezdové brány.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Zámečnictví, posuvné, pojezdové, vjezdové, křídlové brány a vrata
Výrobou, prodejem a montáží bran a vrat za rozumnou cenu se zabývá společnost Zámečnictví D.S. se sídlem v Plzni.
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo s dlouhou životností
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo, které vyniká dlouhou životností, dodává v okolí Břeclavi a Mikulova firma GAVES - DM s.r.o.
Chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát v akci
U firmy Oplocení Tlumačov můžete zakoupit chovatelské, lesnické pletivo, plotovky, ostnatý drát za nižší ceny než u konkurence. Vybrané produkty jsou v akci.
Výroba přívěsů dle požadavku zákazníka, vjezdové brány, plotové díly, prodej a montáž garážových vrat HÖRMANN
Firma Martin Holub - Kovoservis se sídlem v Mladé Boleslavi se již od roku 1995 zabývá výrobou přívěsů všech typů dle požadavku zákazníka. Současně také vyrábíme vjezdové brány včetně plotových dílů.