Široký výběr střešních krytin vám poskytne uspokojení veškerých potřeb při stavbě, opravě i rekonstrukci. Od předních českých výrobců a prodejců si můžete pořídit veškeré typy střešních krytin jako betonové, vláknocementové, hliníkové, pálené tašky, asfaltový šindel, bitumenové krytiny. Dále můžete vybírat podle ceny, ekologičnosti i životnosti.

Prodej stavebního materiálu, potřeb pro řemeslníky Brno
izolační materiál, stavební materiál, potřeby pro řemeslníky, instalační materiál, tepelné a zvukové izolace, pojistné fólie, ukončovací prvky
Krytina střešní, plechová, pálená, plastová-eshop, prodej
Plechová střešní krytina CLARA od firmy Klempos-střechy z okresu Uherské Hradiště má vysokou kvalitu. V eshopu firmy je na prodej i pálená a plastová střešní krytina.
Střešní krytiny s dlouhou životností – Kolín
Základem střešní krytiny je kvalitní ocelový plech, který je oboustranně žárem zinkován.
Štípaný, řezaný šindel, výroba, dodávka šindelů, výrobce Dačice, Jemnice
Výroba, prodej, dodávka - štípaný, řezaný šidel, v různých délkách i tvarech. Šindel vhodný jako obklad interiérů i exteriérů dodává firma Okna Bastl, Dačice
Střechy na klíč - dodávka střešních materiálů
Firma Stavril vám postaví střechu na klíč včetně dodávky střešních materiálů v rámci Olomouce, Šumperka, Zábřehu i Prostějova. S našimi zkušenými klempíři budete jistě spokojeni.
Střechy Praha a okolí - rekonstrukce střech i klempířské práce
Střechy jsou u domů pověstnou třešničkou na dortu. Ať už tak stavíte nebo rekonstruujete rodinný dům, chatu nebo chalupu, výběr střechy není radno podceňovat.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Kvalitní střešní krytina RUUKKI se zárukou 30, 40 a 50 let
Pokud hledáte vhodnou střešní krytinu pro zastřešení novostaveb či pro rekonstrukci střechy, pak se obraťte na odborníky z firmy SEFRAN, kde si vyberete střešní krytiny RUUKKI se zárukou až 50 let.
SEFRAN s.r.o.
Originální střešní krytiny, které vaši střechu chrání i zdobí
Základem každého domu je střecha, proto je těžké odlišit se od ostatních. Společnost SEFRAN v Šumperku dodává mnoho druhů a barev střešní krytiny, díky které se zaručeně odlišíte a budete originální.
SEFRAN s.r.o.
Střešní betonová krytina BESK - taška sněhová, hřebenáč | Hradec Králové
Nabízíme krytiny vyrobené z kvalitních písků s dokonalým povrchem a odolností jsou Vaší zárukou, dlouholetosti Vaší střechy.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Lehká střešní ocelová krytina | Kolín
Lehká střešní ocelová krytina je tou pravou volbou pro ty, kteří potřebují mít střechu s elegantním vzhledem a zároveň střechu nízké hmotnosti. V oboru jsme specialisty a krytinu Vám nejen prodáme, ale i poradíme jak s ním manipulovat. Lehká střešní ocelová krytina je žárem zinkovaný ocelový plech. Navrchu jsou organicky upravené povlaky a ...
Plechové, plastové i asfaltové střešní krytiny, betonové tašky
Kvalitní střešní krytiny prodává společnost MAZEPA s.r.o., Tanvald. Nabízíme bohatý sortiment plechových, plastových, asfaltových a bitumenových krytin i betonových tašek.
Prodej střešních systémů - tašky Tondach, krytina Ruukki
Pokud se chystáte rekonstruovat střechu a hledáte kvalitní střešní krytinu, která opravdu vydrží, pak se zaměřte na tašky Tondach nebo krytinu Ruukki. Vše seženete ve firmě SEFRAN v Šumperku.
SEFRAN s.r.o.
Lehká, profilovaná plechová střešní krytina včetně okapů-různé barvy
Plechová střešní krytina je v dnešní době velmi oblíbená pro svoji lehkost. Firma KH montáž provádí montáž této profilované krytiny včetně okapů v regionu Přerov, Olomouc.
Plechové střešní krytiny pro delší životnost střechy-záruka 30 let
Pro delší životnost střechy je nutný správný výběr střešní krytiny. Plechové krytiny se zárukou 30 let prodává a instaluje firma KH montáž v regionu Kroměříž, Přerov.
Půjčovna montáž lešení Ústí nad Orlicí Choceň Litomyšl Letohrad
Využijte za výhodné ceny půjčovnu lešení snadno dostupnou z Ústí nad Orlicí, Chocně nebo Litomyšle. Firma KN Střechy - Karel Nováček zajišťuje kompletní dodávky střech - včetně montáže lešení a prodeje materiálů. Zajišťujeme: - práce klempířské - práce pokrývačské - práce izolační - tesařské práce. Dodáme klempířské výrobky, ...
Plechová střešní krytina pro nové střechy i rekonstrukce
Lehká plechová střešní krytina je ideální pro nové střechy i rekonstrukce. V okrese Olomouc a Prostějov působí firma KH montáž, která provádí pokrývačské a tesařské práce.
Plastová střešní krytina vás zaujme svými vlastnostmi
Plastová střešní krytina je především velmi odolná, a to jak povětrnostním vlivům a UV záření, tak mechanickému poškození.
Stavebniny, dlažba, tvárnice Kladno -  kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace
Chystáte se stavět rodinný dům, chatu nebo jinou soukromou, či veřejnou stavbu? Pak určitě víte, jak je důležité nepodcenit správný výběr stavebního materiálu.
Hliníková střešní krytina KERAL - vyráběna z přírodního nebo lakovaného hliníkového plechu
Společnost Keramet spol.s. r.o. vyrábí hliníkovou střešní krytinu KERAL, která je lehká, pevná, chemicky stálá, korozně odolná, ekologicky a zdravotně nezávadná.
Prodej, dodávka plechová, univerzální střešní krytina Zábřeh, Šumperk
Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí prodej a dodávku střešní krytiny v Šumperku a okolí. Vyberete si u nás různé druhy od plechových střešních krytin až po univerzální střešní krytiny. Prodej a dodávka: - plechová střešní krytina - pálená střešní krytina - střešní profily - ocelová střešní krytina - univerzální zakrývací plech - ...
Kvalitní plechové střešní krytiny, žlaby, venkovní parapety Olomouc
Pokud hledáte kvalitní plechovou krytinu za nejlepší cenu, tak se obraťte na firmu NOVÁ KRYTINA s.r.o., která se zaměřuje na prodej nejen plechových krytin, ale také žlabů nebo parapetů včetně jejich dodávky a montáže. Plechová střešní krytina je vyráběna na míru dle kladečského plánu, který je bezplatně vyhotoven dle výkresové dokumentace nebo ...
Kompletní stavba střechy, rekonstrukce a montáž střešní krytiny
Společnost Střechy - MACHAČ provádí v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno montáže všech dostupných typů střešní krytiny. Naše firma zajistí kompletní stavbu nové střechy.
Montáž a dodávka střešní krytiny, nové střechy Šumperk, Olomouc
Rozhodli jste se pro rekonstrukci nebo stavbu nové střechy, protože ta stará už není tolik kvalitní, tak svěřte tuto práci šikovným klempířům a pokrývačům z firmy NOVÁ KRYTINA s.r.o., kteří se vám postarají o dodávku i montáž vaší nové střechy. Samozřejmostí je pro nás zajistit kvalitní střešní krytiny, které budou ozdobou střechy. Vybrat si ...
Plechové střechy - kompletní servis od výběru až po montáž
Plechová střecha je investice, která se vám při správném výběru mnohokrát vrátí. Volbu plechové střechy se však nevyplácí podceňovat, a proto se vždy poraďte s odborníkem. Ať už je jste se rozhodli pro pokládku plechové střechy na objednávku a nebo je vaší volbou pokládka plechové střechy svépomocí, neváhejte se obrátit na naši společnost ...