Široký výběr střešních krytin vám poskytne uspokojení veškerých potřeb při stavbě, opravě i rekonstrukci. Od předních českých výrobců a prodejců si můžete pořídit veškeré typy střešních krytin jako betonové, vláknocementové, hliníkové, pálené tašky, asfaltový šindel, bitumenové krytiny. Dále můžete vybírat podle ceny, ekologičnosti i životnosti.

Dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střechy v Praze a okolí
Přijďte si vybrat kvalitní materiál pro stavbu a rekonstrukci střechy ke společnosti SALVATOR STŘECHY v Praze. Máme kvalitní střešní materiály, okapové systémy, tepelné izolace i střešní doplňky.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy, která působí v Moravskoslezském kraji a nabízí střešní krytiny renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců.
Nejlevnější střešní krytina pro váš dům Praha -  u nás nakoupíte výhodně!
Jsme dodavatelé střech na klíč. Vyberte si střešní krytinu právě od nás!
Střešní krytiny ocelové, sendvičové panely, okapové systémy, prodej
Střešní ocelové krytiny, sendvičové panely, trapézové plechy, falzetové krytiny, střešní doplňky, okapové systémy prodej a servis Vám zajistí společnost HILLE CZ s.r.o., Plzeň.
Prodej stavebnin a stavebního materiálu, střešní krytiny, sádrokarton, obklady, dlažby
STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. se zabývá prodejem stavebnin a stavebního materiálu, jako jsou střešní krytiny, sádrokarton, obklady, dlažby - Sadská, Praha.
Střešní materiály - příslušenství pro střechy, střešní krytiny, klempířské prvky
V rámci sítě stavebnin PRO-DOMA můžete zakoupit i střešní krytiny, střešní materiály či klempířské prvky a příslušenství pro střechy. Na pobočce Střechy Olomouc najdete ucelený sortiment.
Ploché střechy, opravy, rekonstrukce, izolace střech, Praha
Dlouholeté zkušenosti v oblasti rekonstrukce a realizace plochých střech má společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy. Provádíme i zateplení a izolace střech a také klempířské práce.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Střešní krytina a okapové systémy prodej Kladno - střešní krytiny od spolehlivých a prověřených dodavatelů
V naší nabídce stavebnin se sídlem na Kladně najdete betonovou střešní krytinu, přírodní pálenou střešní krytinu z keramické hlíny a vlnitou bitumenovou krytinu.
Šindele, výroba, pokládka, šindelové střechy, okres Chrudim
Kvalitní dřevěné šindele vyrábí a pokládá firma Odehnal a syn z Proseče na Chrudimsku. Vyrobíme šindelovou střechu pro chatu, stodolu, zahradní altán, kostel i památkový objekt.
Ryze česká výroba betonové střešní krytiny BESK
Dlouhá životnost betonové střešní krytiny BESK, betonová krytina se vyrábí na italské lince z prvotřídních surovin - Doprava zdarma
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Falcovaná krytina svitky PLX profilované pásy
Švédské ocelové plechy ve svitku PLX s měkkým jádrem určené pro falcování - Legos Kolín
Střešní krytina Praha – široký výběr materiálů, tvarů a barev
Hledáte dodavatele střešní krytiny na Váš dům? Široký výběr matriálů, tvarů, profilů a barev vyrábí a dodává spolehlivá firma Alumex spol. s r.o. z Prahy.
Betonové střešní tašky BESK - vysoká pevnost a mrazuvzdornost
Betonové střešní tašky značky BESK vyrábíme s vnikajícím vlastnostmi jako je vysoká pevnost a skvělá mrazuvzdornost.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Český výrobce betonové střešní krytiny Besk, prodej, betonová taška na střechu
Prodáváme a vyrábíme jako český výrobce betonové střešní krytiny značky BESK, najdete u nás nejen betonové tašky na střechu, ale i střešní doplňky.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Kvalitní stavební materiál je základem kvalitního domu - Nymburk
Stavíte, renovujete či opravujete dům? Pak se vám určitě budou hodit kvalitní stavebniny. Pořízením dobrého stavebního materiálu uděláte ten nejdůležitější krok k podařenému výsledku. Na prodej stavebnin se zaměřuje i naše firma STAVEXA – stavebniny. Prodej stavebního materiálu neuskutečňujeme pouze v obci Sadská, kde se nachází naše sídlo, ale ...
Střešní doplňky pro betonovou střešní krytinu BESK
Střešní doplňky a příslušenství pro krytinu BESK můžete pořídit v obci Praskačka, která se nachází blízko města Hradec Králové.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Betonové střešní tašky, betonová střešní krytina Hradec Králové
Kvalitu betonové střešní krytiny také zaručuje fakt, že betonové střešní tašky procházejí čtyřnásobnou kontrolou kvality. Díky tomu svým zákazníkům poskytujeme záruku 30 let!
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Betonová střešní krytina BESK - z kvalitního písku, pevná a odolná střecha
Jsme výrobci betonové střešní krytiny BESK, krytiny z kvalitního písku, která je pevná a odolná vůči nepřízni počasí.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Prodej střešních krytin, vláknocementové, betonové, plastové, šindelové krytiny
Prodáváme střešní krytiny jako jsou vláknocementové, plastové, betonové, šindelové, vlnité, pálené i plechové krytiny v naší firmě MPS sídlící v Semilech.
Hliníková střecha i hliníkové opláštění pro každou stavbu - Liberec
Hliník je ve stavebnictví velmi oblíbeným materiálem. Pro své vlastnosti je využíván ve spoustě oblastí. Firma Vertikal-ZIP, s.r.o. jej používá na hliníkové střechy i hliníkové opláštění budov. Hliníková střecha a hliníkové opláštění mají kromě lehkosti a snadného udržování například tu výhodu, že mohou být vyhotoveny v různých ...
Stavební nářadí a materiál, řemeslné potřeby, prodej stavebnin
fasády, omítky, stavební nářadí, zvukové a tepelné izolace, maltové směsi, podlahové krytiny, parozábrany, potřeby pro řemeslníky, staebniny
Velkoobchodní, maloobchodní prodej střešních krytin, materiálu pro střechy
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej různých druhů střešních krytin a veškerého materiálu pro střechy a izolace.
Střešní systém KALZIP, AL opláštění Liberec
Společnost Verikal-Zip se zabývá dodávkou a montáží střešního systému KAL-ZIP. Tento systém je populární po celém světě. Však od doby jeho vzniku se už tohoto střešního systému po celém světě nainstalovalo přes 80 milionů čtverečných metrů! KAL-ZIP je systém, který oceníte na každé střeše. Je totiž spolehlivý, nepropustný a jeho design je ...