Široký výběr střešních krytin vám poskytne uspokojení veškerých potřeb při stavbě, opravě i rekonstrukci. Od předních českých výrobců a prodejců si můžete pořídit veškeré typy střešních krytin jako betonové, vláknocementové, hliníkové, pálené tašky, asfaltový šindel, bitumenové krytiny. Dále můžete vybírat podle ceny, ekologičnosti i životnosti.

Zakázková klempířská výroba, prodej střešních systémů s vysokou odolností Liberec
Krytiny, šindele i okapy Vám rychle a spolehlivě dodá společnost LUK-MAT, s.r.o. z Liberce. Zajistíme pro Vás kvalitní střešní krytiny od renomovaných firem společně s precizní klempířskou výrobou.
Výroba kvalitní plechové střešní krytiny - snadná a rychlá montáž
Výrobou i prodejem kvalitní plechové střešní krytiny se snadnou a rychlou montáží se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín. Klientelu máme nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR.
Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Vhodný výběr střechy-nákup střešní krytiny nejen podle ceny
Nákup střešní krytiny bude pro Vás snadnější díky poradenství od firmy Klempos - střechy, která působí v regionu Zlín. Výběr střešní krytiny je nutné provést dle záruky, nejen podle ceny.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. působí na českém trhu jako významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. Prodáváme střešní krytiny, hliníkové a plechové střechy ve Zlínském kraji.
Skládané střešní krytiny - pálené, betonové, bitumenové, plastové a vláknocementové
Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Olomouci, kde si vyberete nejkvalitnější skládané střešní krytiny ověřených značek.
Stavebniny Jičín - ucelený sortiment stavebního materiálu pro velké i malé stavby
Velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého stavebního materiálu pro firmy a fyzické osoby - BESTA - Berný s. r. o. Jičín.
Velkoobchod i maloobchod střešními krytinami Semily - materiály pro střechy a izolace
Nabízíme bohatý výběr kvalitních materiálů pro Vaše střechy, velkoobchod i maloobchod střešními krytinami - MPS SEMILY
Prodej stavebního materiálu - cihla Heluz, stavební krytina Tondach
Pokud se chystáte stavět a sháníte stavební materiál, pak kontaktujte firmu K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově nedaleko Olomouce. Zajistí vám prodej cihel Heluz nebo stavební krytiny Tondach.
Prodej a montáž střešní krytiny a opláštění pro budovy, haly a klempířské práce
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zaměřuje na veškeré práce ohledně zastřešení, opláštění pro budovy a haly, dodává PUR i PIR panely na střechy i stěny
Hliníková střešní krytina - kvalitní střecha pro Váš domov
Hliníková střešní krytina od prověřené a spolehlivé firmy SALVATOR STŘECHY s.r.o. z Prostějova Vám zajistí kvalitu nad hlavou. Jsme spolehlivý dodavatel hliníkové střešní krytiny pro stavbu střech.
Plechová střecha Tornero - nejkvalitnější hliníková střešní krytina s životností až 100 let
Pořiďte si plechovou střešní krytinu Tornero, která se vyznačuje velice dlouhou životností a kvalitou. Navštivte naší prodejnu SALVATOR STŘECHY, s. r. o. v Loukově u Kroměříže, kde Vám rádi poradíme.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. Vám ve spolupráci s těmi nejvýznamnějšími výrobci a dodává ve Zlíně střešní krytiny a další materiál pro stavbu a rekonstrukci např. hliníkových a plechových střech.
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Střešní krytina, šindel, pálená taška, betonová krytina, prodej
Střešní krytiny, dánská betonová krytina IBF, pálená taška Tondach, finské šindele a okapové systémy prodává a dodává společnost Michal Netušil - Střechy Sukorady, okres Mladá Boleslav.
Střecha ze švédské oceli za nejlepší cenu - lehká střešní krytina
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významným dodavatelem kvalitních střešních krytin. Naše pobočka sídlící v Prostějově Vám nabízí střechu ze švédské oceli za nejlepší cenu.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové - prodej, výroba
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy s.r.o., která působí ve Zlínském kraji a nabízí krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové a spoustu dalších.
Nejlevnější hliníková střešní krytina – výroba, prodej -  přírodní, lakované nebo embosované provedení
Keramet spol.s r.o. vyrábí a prodává hliníkovou střešní krytinu, která je k dostání na našem trhu a vychází v poměru cenově nejlevněji.
Lehká a zároveň kvalitní švédská plechová střešní krytina
Zabýváme se prodejem klasických skládaných taškových krytin, švédské plechové střešní krytiny jsou velmi lehké a kvalitní - LEGOS s.r.o. Kolín
KERAFalc TEXTURE (KERAFalc T17) – ekonomicky výhodná falcovaná krytina texturní povrch
Vybíráte vhodnou krytinu pro Váš dům, garáž, pergolu? Falcovaná krytina s texturním povrchem KERAFalc TEXTURE (KERAFalc T17) od společnosti KERAMET, spol. s r. o. z Prahy je lehká a bezúdržbová.
Plechová střešní krytina Clara s prokazatelným původem-novinka od Klempos-střechy
Novinka od firmy KLEMPOS-STŘECHY ! Přicházíme s vlastní značkou střešní krytiny s prokazatelným původem, CLARA plechová střešní krytina. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.
Velkoobchod betonová střešní krytina okna plastové okapy Hradec
Betonové tašky BESK jsou odolné, mrazuvzdorné a v hladkém či matném provedení.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Poradenství a profesionální služby pro Vaši střechu
Ve společnosti SALVATOR STŘECHY se sídlem v Loukově Vám poskytnou profesionální služby a poradí s výběrem nejlepší krytiny, fólií, izolací a okapového systému. Využít můžete také klempířského centra.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.