Dřevo patří k důležitým stavebním materiálům, které mají svoji letitou tradici a využívá se při novovstavbách, rekonstrukcích i opravách různých druhů objektů. Stavební řezivo se dělí hned do několika variant výběru jako desky OSB, cementotřískové, dřevovláknité, palubky obkladové, podlahové a řezivo jako hranoly, střešní latě a další možnosti.

Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Trámy na pergoly a podlahy ve vysoké kvalitě - výroba, prodej
Stavíte-li pergolu nebo toužíte po nové podlaze a sháníte kvalitní trámy, tak jedině společnost PROŘEZ spol. s r.o. vám poskytne stavební řezivo ve vysoké kvalitě.
Kvalitní řezivo a kulatina na stavbu přímo z pily Zlín-Malenovice
Řezivo a kulatinu na stavbu či výrobu nábytku můžete odebrat přímo z pily - Malenovická pila Zlín dodává pouze kvalitní produkty.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Prodej hoblovaného dřeva a řeziva - podlahová, palubková prkna
Výroba a prodej sušeného řeziva určeného pro truhlářskou a stavební činnost. Hoblování dřeva, hoblované řezivo, palubková prkna dodává WOOD RAKUŠAN.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Kvalitní pilařské výrobky, řezivo Zlín-dřevěné trámy, prkna, latě, fošny, hranoly
Různé pilařské výrobky v jakémkoliv množství dodá společnost Pila Zlín-Malenovice. Kvalitní jehličnaté řezivo, dřevěné latě, fošny, trámy či prkna - doprava zajištěna.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Durélis konstrukční deska s hladkým povrchem
Pro dřevostavby a podlahy je potřeba pevný dřevomateriál, který je odolný i proti vlhkosti. Ve firmě PROŘEZ v Prostějově sežnete levné Durélis desky, které jsou navíc kvalitní náhradou OSB desek.
Stavební, konstrukční řezivo, pilařské výrobky-výroba, export
Společnost Malenovická pila exportuje stavební a konstrukční řezivo, pilařské výrobky. Pilařská výroba má ve Zlíně dlouholetou tradici.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety
Dřevovýroba Pardubice, stavební řezivo, palivové dřevo, palety, atypické palety, europalety, paletové nástavce.
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě
Pilařská výroba Příbram, stavební i zakázkové řezivo pro jednotlivce i firmy, hranoly, palubky, latě, OSB desky, šalovací hranoly, vaznice, krokve, pozednice, kleštiny, dřevní štěpka.
Hoblované řezivo, obkladové palubky i střešní latě na stavbu střechy, plotu, pergoly
Společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově se specializuje především na výrobu a prodej obkladových palubek, střešních latí a jiného hoblovaného řeziva na stavbu střech, plotů nebo pergol.
Profesionální výroba a prodej stavebního řeziva - překližky, OSB desky, přířezy
O profesionálně zpracované stavební řezivo se vám postará společnost PROŘEZ spol. s r.o. se v Prostějově - zaměřuje se na výrobu a prodej překližek, OSB desek i přířezů.
Prodej řeziva Semily, dřevěné výrobky pro střechy, prkna, palubky, dřevěné latě, OSB desky, bednění
Prodej řeziva Semily, dřevěné výrobky pro střechy, prkna, palubky, dřevěné latě, OSB desky, bednění, podlahové palubky, vše pro Vaší střechu.
Opalování dřeva - opálení dřevěných trámů, desek prodlouží jejich životnost
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště provádí nově i opalování dřeva, díky opálení lze prodloužit životnosti dřevěných trámů či desek, což využijete v interiéru i exteriéru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výkup starého dřevního materiálu, krovů, obložení či podlah
Odkup dřeva ze starých staveb rodinných domů, chat, stodol, mlýnů či průmyslových objektů. TESAŘI CZ s.r.o. provedou demontáž krovů, opláštění či prkenných podlah.
Prodej certifikované stavební řezivo v atypických rozměrech
Prodej certifikované stavební řezivo od firmy Ing. Radek Vintr můžete mít i v atypických rozměrech. Střešní latě, BSH hranoly, fošny, prkna, trámy, palisády atd.
Prodej OSB desek z dřevotřísky - vhodný materiál pro každé staveniště
OSB desky prodává firma Radka Vintra RV DŘEVO z Vysočiny. Poskytuje kvalitní stavební řezivo, mezi něž patří kvalitní a pevné OSB desky z dřevotřísky, které najdou využití v každém staveništi.
Stavební řezivo, dřevo na střechu, strop, altánek či pergolu - prodej
Prodej stavebního řeziva pro kutily i stavaře. Kvalitní dřevo na střechu, strop, altánek či pergolu od firmy Ing. Radek Vintr RV DŘEVO z Vysočiny.
Pilařská výroba s tradicí, dřevovýroba-jehličnaté řezivo pro různé účely
Malenovická pila Zlín má osobní přístup ke svým klientům, díky tomu zde má pilařská výroba dlouhou tradici. Dřevovýroba je zaměřena na jehličnaté řezivo pro různé účely.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební řezivo - hranoly, fošny, latě, prkna
Vyrábíme stavební řezivo ze smrkové kulatiny v širokém sortimentu - Pila Hartman Jičín
Prodej a úprava řeziva z masivu, palubky, OSB desky i plotovky a doprava po celé ČR
Prodej řeziva, jeho krácení na míru, moření proti škůdcům a plísním i dovoz po celé ČR zajistí společnost Tesařství MÍK s.r.o. se sídlem v Brně. Jedná se o masiv, paluby, plotovky, lišty i OSB desky.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Dodavatel kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily
Dodavatelem kvalitního stavebního dřeva pro stolaře, truhláře i domácí kutily je společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, která působí v Česku i na Slovensku.
Prodej truhlářského sušeného řeziva z kvalitních výřezů, nejen pro truhlářství i stavebnictví
Kvalitní truhlářské řezivo, sušené řezivo z kvalitních výřezů nejen pro truhlářství, ale i stavebnictví, dodává firma Wood Rakušan Marek Rakušan.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Stavební řezivo, fošny, prkna Jablonec nad Nisou – na přání vyrobíme řezivo všech rozměrů
Nabízíme široký výběr stavebního řeziva, jako jsou například latě, stavební prkna, fošny, kompletní střešní vazby - PILA FACEK s.r.o. Liberec, Jablonec nad Nisou
Impregnace stavebního řeziva - proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu
Pokud sháníte stavební řezivo, zakupte ho na Malenovické pile ve Zlíně, kde vám ho dodáme již profesionálně naimpregnované proti plísním, dřevokazným houbám a hmyzu.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Pila Opava - výroba palet, beden, podlážky
Pila Karel Vlček se sídlem v okolí Opavy se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet, beden, podlážek a obalů.