Dřevo patří k důležitým stavebním materiálům, které mají svoji letitou tradici a využívá se při novovstavbách, rekonstrukcích i opravách různých druhů objektů. Stavební řezivo se dělí hned do několika variant výběru jako desky OSB, cementotřískové, dřevovláknité, palubky obkladové, podlahové a řezivo jako hranoly, střešní latě a další možnosti.

Výroba a dodávka dřevěných střešních vazníků pro stavební firmy - na všechny typy střech
Výrobou dřevěných střešních vazníků se zabývá společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Vazníky na různé typy střech dodáváme stavebním firmám a obchodním partnerům z celé České republiky.
BAST CZ s.r.o.
Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Stavební řezivo – prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky
Stavební řezivo, jako jsou prkna, fošny, hranoly, obkladové palubky ale také překližky zakoupíte v okolí Prostějova u dřevovýroby PROŘEZ s.r.o.
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Modřínové obkladové palubky bez suků, v kvalitě A
Výrobou kvalitních modřínových obkladových palubek bez suků, vhodných pro vnitřní i venkovní použití, se zabývá společnost Wood Rakušan z Mladoňovic.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Vazby, krovy, dřevěné konstrukce, stavební řezivo – prodej dřeva a dřevařských materiálů
Dřevo a dřevařský materiál jako jsou například vazby, krovy, dřevěné konstrukce a stavební řezivo má ve svém bohatém sortimentu společnost AZ WOOD, a.s. z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Jasanové řezivo – tvrdé dřevo s krásnou kresbou vhodné pro použití v interiéru i exteriéru
Jasanové řezivo, které je tvrdé, pevné a houževnaté, a navíc také zaujme krásnou kresbou a největší pružností ze všech dřevin, dodává firma WOOD Rakušan
Wood Rakušan Marek Rakušan
Velkoobchod se stavebním řezivem - kompletní sortiment s materiálem pro stavbu dřevěných konstrukcí
Stavební, středové a jiné řezivo, prkna, hranoly, latě a další materiál nejen pro stavbu dřevěných konstrukcí má ve svém bohatém sortimentu velkoobchod AZ WOOD, a.s. v Brně.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Pořez vlastní kulatiny na prkna, latě, hranoly, fošny, truhlářské a stavební řezivo
Pořez vlastní kulatiny zákazníka podle jeho přání provádí Pila Benda. Z kulatiny vyrobíme trámy, fošny, hranoly nebo prkna pro stavební a truhlářské řezivo.
Výroba truhlářského a stavebního řeziva Dolany - kvalitní a prvotřídní služby nedaleko Kladna
Sháníte pro svůj projekt kvalitní stavební řezivo a neznáte nikoho kdo by vám ho poskytl? Zkuste pana Zdeňka Baumruka z Dolan nedaleko města Kladno.
Pila, sušárna, truhlářské řezivo, stavební řezivo, hoblované řezivo, pořez kulatiny
Pila a sušárna Velká Bukovina u Děčína nabízí široký sortiment dřeva skladem.
Pila Matoušek - Pernštejnské Jestřabí
Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva.
Dřevovýroba Třebíč, výroba dřevěných obalů, palet, stavebního řeziva, prodej paliva, pilin, štěpků
Naše firma z okresu Třebíč provádí kompletní služby v oblasti dřevovýroby, prodej dřevěných obalů, palet, paletových přířezů a stavebního řeziva, prodej paliva, pilin a štěpky.
Výroba a zpracování biomasy Zruč nad Sázavou, výkup zpracované dřevní hmoty, pelety, brikety
Naše lesnická společnost nabízí výrobu a zpracování biomasy, velkoobchod s řezivem, pilinou, pilařskou štěpkou, kůrou, krajinami, palubkami, peletami, briketami a palivovým dřívím.
Zelená biomasa, a.s. Dřevěný domek
Výrobky pro truhláře, podlaháře  a stavebníky - obchod nejen pro kutily Praha
Ať už jste či nejste truhlář, a sháníte levné, avšak kvalitní dřevo či různé dřevařské výrobky? Velmi rádi Vás uvítáme v naší kamenné prodejně na Praze 10, kde si určitě přijdete na své.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Pila Ostrov nad Oslavou, pořez kulatiny, prodej stavebního řeziva, prodej palivového dříví
Nabízíme pořez kulatiny, prodej palivového dříví a pilin, provádíme stavbu střech a specializujeme se na stavbu dřevěných konstrukcí.
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.
Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Prodej dřevařského, nábytkářského materiálu – zboží pro dům a zahradu Praha
Zboží a materiál ze dřeva pro stavebníky, truhláře, stolaře, podnikatele i hobby kutily, nábytek, zahradní vybavení a nářadí, velký výběr všeho – ASKO a.s.
Prodejce dřevěného materiálu Praha
Potřebujete dřevěný materiál či obaly ze dřeva? Vyrábíte dřevěné schody nebo podlahy, máte stolárnu na výrobu nábytku, ale chybí vám dodavatel kvalitního materiálu?
Dřevěné lišty, střešní latě, přířezy, sololit - výroba, prodej
Sháníte dřevěné lišty, střešní latě, přířezy nebo sololit? Tak se obraťte na společnost PROŘEZ spol. s r.o. v Prostějově, kde vše najdete pod jednou střechou.
Stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné - výroba, prodej
Malenovická pila Zlín se zabývá výrobou a prodejem různých druhů řeziva. Výroba je zaměřena na stavební řezivo deskové, hraněné, polohraněné. Prodej za velmi příznivé ceny.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Stavební řezivo z Malenovické pily-střešní latě, dřevěné hranoly, fošny
Kvalitní stavební řezivo zakupte v Malenovické pile Zlín. V nabídce střešní latě, dřevěné hranoly, fošny, prkna různé tloušťky.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín