Stavební chemie je nepostradatelnou součástí každé stavby, opravy či rekonstrukce a profesionální výrobci a prodejci nabízejí široký sortiment v této oblasti jako malty, stěrky a zálivky, stavební lepidla, tmely, spárovací hmoty, primery, ochranné nátěry, impregnace, podlahové nátěry, spoje a dilatace, barvy, laky, ředidla a mnoho dalších produktů.

Směsi Anhyment pro lité podlahy, podlahové topení
Speciální anhydritové a alfa sádrové směsi Anhyment pro lité podlahy a podlahové topení vyrábí společnost TBG Pražské malty, s.r.o., Praha.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Obklad a dlažba do kuchyní, koupelen, obytných prostor či na fasádu
Ing. Antonín Volný – AV MARKET, dodavatel obkladu a dlažby s dvěma prodejnami v Opavě, kde Vám vyhotoví 3D grafický návrh dle přání.
Stavební chemie SOUDAL pro velkoobchod, tmely, lepidla, montážní pěny i stěrky, prodej
Kvalitní stavební chemii i další produkty pro veškeré stavební práce zajišťuje firma INVA Building Materials s.r.o. z Frýdku-Místku. Špičkové lepicí pěny, silikony, tmely i malířské barvy.
Zateplení stěn místností vnitřní interiérovou stěrkou Česká Skalice
Společnost THERMO INDUSTRY, a.s. se zabývá vývojem a výrobou termoaktivních stěrek řady AERO-THERM®.
THERMO INDUSTRY, a.s. Stavební chemie Česká Skalice
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky, plastické, na bázi asfaltu, na bázi asfaltové emulze prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Průmyslová i disperzní lepidla pro dřevařský, polygrafický průmysl a stavebnictví, dodávka
Vysoce kvalitní lepidla pro nejrůznější průmyslová odvětví zajišťuje společnost NEXO HB s.r.o. z Bohdalova okres Žďár nad Sázavou. Dodáváme disperzní, polyuretanová a glutinová lepidla včetně čističů.
Míchací centrum - míchání, tónování barev, fasádních omítek na počkání
Firma TERMO zateplení, s.r.o. je prodejce zateplovacích systémů a barev, využívají nás firmy hlavně z regionu Kroměříž, Přerov. Naše míchací centrum provádí míchání, tónování barev, omítek na počkání.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Ochrana betonových konstrukcí XYPEX
XYPEX je revoluční technologie krystalizace, která zajistí nepropustnost - ochranu betonové konstrukce pro jakoukoliv kapalinu.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Fasádní systémy KNAUF pro rodinné domy
S fasádním systémem KNAUF bude Váš dům nejen moderně vypadat, ale získá i ochranu a bude tepelně izolován.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Stavební materiál na tepelnou izolaci, hydroizolační materiály - prodej za výhodnější ceny
Nakupujte stavební materiál za výhodnější ceny ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Specializujeme se na prodej materiálu na tepelnou izolaci a hydroizolačních materiálů.
Stavebniny EKOČEK
Xypex - injektážní hmoty prodej Praha - pro sanace omítek, odvlhčení zdiva
Jsme výhradním distributorem hydroizolačních materiálů značky Xypex pro obnovu omítek pomocí injektážní hmoty pro odvlhčování zdiva.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Prodej spojovacího materiálu kutilům a drobným živnostníkům
Zabýváme se prodejem osvědčeného kotevního a spojovacího materiálu, široký výběr šrouby, matice nebo drobné nářadí - Šrouby Klocová Kolín prodej spojovacích materiálů
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Stavební materiál sádrokarton stavební chemie malta Náchod
Stavebniny od společnosti KNAUF vynikají prvotřídní kvalitou, komplexností nabídky a jsou šetrné k životnímu prostředí - Zdeněk Kozák s.r.o. Náchod
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Reflexní, izolační nátěrová hmota Renolast na střešní krytiny, střechy
Firma Slovlak CZ Zlín dodává speciální izolační nátěrovou hmotu Renolast na střechy, střešní krytiny. Tato asfaltohliníková reflexní nátěrová hmota funguje jako izolační vrstva.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
XYPEX pro stavitele prodej Praha – statická a těsnící funkce
Společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy nabízí jako autorizovaný prodejce všem stavebním firmám a stavitelům sortiment kvalitních výrobků XYPEX s vynikající statickou a těsnící funkcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Krystalická hydroizolace Praha – spolehlivě utěsní póry trhliny v betonu
Spolehlivé utěsnění pórů a trhlin v betonu a zajištění jeho nepropustnosti proti vodě a dalším chemikáliím poskytuje unikátní krystalická hydroizolace od společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Dřevařské výrobky prodej - firma s tradicí na trhu od roku 1993
Dřevařské výrobky pro truhláře, stavebníky a kutily, prodej stavební chemie, spojovacího materiálu, ochranných pracovních pomůcek zajišťuje firma Bašus Kutil, Praha.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby tento sortiment prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi
Zrenovovaná a moderní podlaha s produktem Dr. Schutz floor remake systém
Renovace tvrdých podlahovin s produktem Dr. Schutz floor remake systém, který naleznete mezi sortimentem společnosti DEMA DEKOR CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla, asfaltová opravovací a sanační hmota do hloubky 5–15mm od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Stavební chemie Illbruck Příbram
Během žádné stavby nebo rekonstrukce se jistě neobejdete bez lepidel, tmelů nebo silikonů. Firma pana Radka Kubery nabízí v prodejně Vespos v Příbrami kompletní sortiment stavební chemie Illbruck.
Lepící a těsnící tmely šedé barvy MQ 100 MASTER - prodej Most
Dokonalou eliminaci nerovnosti podkladu a vyplnění dutin i jiných trhlin v pozemních zajistí lepící a těsnící tmel šedé barvy MQ 100 MASTER, který prodává firma MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit