Sanitární výrobky patří do skupiny produktů, které plní funkci dlouhé životnosti a odolnosti a jsou základním vybavením nejen sociálních zařízení, ale také kuchyňských prostor. Široká nabídka uspokojí veškeré potřeby a můžete si pořídit kvalitní umyvadla do koupelen i kuchyní, záchody a kompletní wc sady, bidety, pisoáry včetně odborné montáže.

Pronájem a servis mobilních toalet. Mobilní toalety potřebné na kulturních a společenských akcích
Pronájem a servis mobilních toalet poskytuje firma Autodoprava Bohdálek. Mobilní toalety ocení obce a města při pořádání kulturních a společenských akcích.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Renovace a vložkování koupelnových van Praha, prodej a montáž vanových akrylátových vložek
Naše firma z Prahy nabízí precizní opravy poškozených koupelnových van pomocí atestovaných masivních akrylátových desek.
Renovace koupelnových van Prostějov, renovace van pomocí akrylátových vložek, zámečnictví
Naše firma z okresu Prostějov provádí renovace van pomocí akrylátových vložek, díky kterým budete mít zase svoji vanu jako novou.
Zásobník na toaletní papír a na papírové ručníky s držákem na desinfekci.
Sháníte zásobník toaletního papíru a zásobník na papírové ručníky? Na našem webu nabízíme zásobníky na toaletní papír i na papírové ručníky včetně držáku na desinfekci pro firmy za příznivé ceny.
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Vývoz žumpy, odpadů, septiků - odvozy a čištění odpadních vod
Firma AGIPP-ILLÍK řeší odvozy a čištění odpadních vod po celém Moravskoslezském kraji. Zabývá se vývozem žumpy, septiky a odpadů v Opavě.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Sanitární vybavení koupelen z litého mramoru Hradec Králové, výroba umyvadel na zakázku
Výroba umyvadel, sprchových vaniček a další vybavení koupelen na zakázku přesně podle přání zákazníka, možnost výběru z mnoha barevných odstínů.
Prodej obkladů, dlažby, realizace staveb Tábor, obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader
V našem sortimentu naleznete obklady a dlažby, sanitární keramiku, stavební chemii. Stavbu navrhneme dle Vašich požadavků, vytvoříme kalkulaci, dílo zrealizujeme.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
Bezpečnostní zábrany - pronájem Praha
Bezpečnostní zábrany pro řízení pohybu lidí, pro bezpečný a organizovaný vstup, pro zachování zóny se zákazem vstupu – tyto prvky pronajímá společnost TOI TOI, sanitární systémy z Prahy.
Mobilní toalety s možností mytí nebo dezinfekcí
Sanitární řešení na parkovištích, akcích i stavbách. Mobilní WC s důkladnou dezinfekcí téměř kdekoli a s možností krátkodobého či dlouhodobého pronájmu zajišťujeme po celé ČR.
Realizace koupelen a bytových jader Polička, prodej stavebnin, vybavení koupelen, rekonstrukce
Realizace koupelen a bytových jader Polička, prodej stavebnin, vybavení koupelen, rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader, fasádnické práce, interiérové přestavby.
Vybavení do koupelen a sociálního zázemí z litého mramoru
Umyvadla, vany různého tvaru a barev do domácností, hotelů či škol. Vybavení sociálního zařízení z umělého mramoru od společnosti MRAMORIT a.s.
Mobilní WC - prodej i pronájem celá ČR - pro společenské akce, na stavby a pod.
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. je jedničkou na trhu společností nabízejících pronájem mobilních WC. Mobilní WC nabízíme jak k pronájmu tak také k prodeji.
Umývárny a zásobníky na vodu pronájem Slaný zajistí hygienické podmínky i v místech bez vody
Pořádáte hromadnou akci a potřebujete zajistit základní hygienické podmínky? Pronájem umýváren a zásobníků na vodu od společnosti TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. Slaný Váš problém jednoduše vyřeší.
Mobilní toalety, WC, toitoika, pisoáry, karavany a přívěsy, Slaný
Mobilní WC toalety, toitoika s umyvadlem, přebalovacím pultem, pisoáry, karavany, hygienické zázemí na kempy, společenské akce zajišťuje TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o.
Sanitární keramika, vany, sprchové kouty – maloobchod a velkoobchod
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem sanitární keramiky, sprchových koutů a van od renomovaných výrobců koupelnového vybavení se zabývá společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o.
Sprchové kouty, hydromasážní panely, parní boxy - prodej, voda, topení, plyn | Hradec Králové
Nabízíme sprchové kouty, hydromasážní panely, parní boxy v našem obchodě s materiálem pro vodu, topení a plyn přímo v Hradci Králové.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio Znojmo, Moravský Krumlov
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov Vám navrhne a zrealizuje koupelnu snů. Máme nižší ceny díky úspoře z rozsahu. Široký sortiment s vyšší kvalitou.
Sanitární výrobky vysoké kvality, sériová i atypická zakázková výroba
Sanitární výrobky vysoké kvality, vybavení sociálního zařízení, umyvadla, vany, žlaby, sériovou i atypickou zakázkovou výrobu realizuje MRAMORIT a.s.
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu
Firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj dodá skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu, které elegantně řeší předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu poskytuje společnost UNIMA koupelny s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Prodej sprchových koutů s hydromasážními panely, parní boxy, vany, vaničky
Zabýváme se prodejem sprchových koutů, hydromasážních panelů, parních boxů, van a vaniček, vše naleznete na naší provozovně v Hradci Králové.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Nerezové výrobky - dřezy, koupelnový nábytek, vany
Nerezové výrobky od renomovaných firem - Dřezy, koupelnový nábytek, vany - MATEP s.r.o. Hradec Králové
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů Poděbrady – vše bez starostí
Potřebujete zajistit hygienické podmínky na místě, kde není napojení na kanalizaci? Pak žádejte služby pronájmu a servisu mobilních toalet a sanitárních systémů od společnosti TOI TOI z Poděbrad.