PVC podlahy patří k populárnímu řešení nejen pro domácnosti, ale i firemní a další prostory. Jedná se o podlahovou krytinu s dlouhou životností a vysokou odolností a z pestré nabídky si můžete vybrat různé možnosti barev, dekorů i imitací a také podle třídy zátěže i použití například PVC podlahy akustické, bytové, bezpečnostní, sportovní a další.

Bytové PVC v rolích Kolín, odolné PVC podlahy, dokonalá imitace parket, prken nebo dlažeb
Bytové PVC v rolích Kolín, odolné PVC podlahy, dokonalá imitace parket, prken nebo dlažeb, hygienické PVC podlahy různých vzorů, motivů a dekorů.
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Derby povrchy - podkladové desky pro výcvik, kruhový trénink koní i do stáje
Derby povrchy od NOKO servis s.r.o. z Prahy jsou podkladové pryžové desky, které se využívají pro kruhový trénink, výcvik a ustájení koní a jiných hospodářských zvířat.
Podlahové krytiny Marmoleum, PVC, WPC s odbornou pokládkou
Rozhodli jste se k rekonstrukci stávající podlahy? Stavíte dům a hledáte dodavatele kvalitní podlahy? Realizujete výstavbu nové terasy či okolí bazénu? Se vším Vám pomůže naše společnost Jiří Horák.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Linoelum v rolích, pvc, vinylové podlahy v dílcích - prodej krytin s pokládkou
Spolehlivý partner pro výběr a prodej podlahových krytin včetně pokládky je firma Machů Podlahy z Opavy. Prodáváme linoelum v rolích, pvc a vinylové podlahy v dílcích a další podlahové krytiny.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Prodejna podlah Rychnov nad Kněžnou, vinylové, korkové, PVC, laminátové podlahy, koberce
Prodejna podlah Rychnov nad Kněžnou, vinylové, korkové, PVC, laminátové podlahy, koberce, podlahářské práce, pokládka podlahových krytin, renovace a opravy.
Podlahářství Láska s.r.o.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Podlahové krytiny – prodej, dodávka a pokládka
Podlahy pro rodinné domy, byty, komerční prostory, školy či ubytovací zařízení prodává společnost EFEKT - CARPET, s.r.o. Položíme Vám koberce, vinyl, linoleum či plovoucí podlahu.
EFEKT - CARPET, s.r.o.
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Pryžové podlahy do fitness center a posiloven nejvyšší možné kvality
Fitness centra a posilovny mají vysoké požadavky na kvalitu položených podlah. Pouze profesionální firmy, jako např. NOKO Servis s.r.o. Praha Hostivice je dokážou uspokojit.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Specialisté v prodeji a pokládce vinylových podlah
Prodej a profesionální pokládku designových vinylových podlah zajistí v okolí Olomouce společnost PODLAHY-POKER s.r.o.
Laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP Lanškroun – podlahy do každého interiéru
Nabízíme kvalitní a účelné laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP za velmi příznivé ceny v širokém výběru dekorů - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Prodej a pokládka PVC, vinyl, linoleum Trutnov
Naše podlahové studio nabízí prodej a pokládku podlahových krytin jako je PVC, vinyl v rolích a linoleum v novém designu s různými imitacemi - CZ PODLAHY s.r.o Trutnov
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Podlahy od renomovaných výrobců, laminátové, plovoucí, PVC, dřevěné s nenáročnou údržbou
Pestrý sortiment podlah i nejrůznější doplňkové zboží si pro Vás připravila firma Supellex - svět podlah s.r.o. z Velké Bíteše. Vybrat si můžete z klasických PVC a vinylových podlah či koberců.