Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, prkna, mozaiky - Velkoobchod Praha
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy (vlisy), prkna i mozaiky - vše naleznete u společnosti BOMA PARKET s.r.o., která je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Profesionální obšívání zajistí originální vzhled kobercům - prodej a rozvoz
Na prodejně Koberce Ponorka ve Vsetíně si můžete koberce nechat profesionálně obšít a následně dovést. Zabýváme se prodejem bytových či kusových koberců a běhounů.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Terasová prkna pro dřevěné terasy Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe
Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo Massaranduba, Cumaru, Accoya, Ipe.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP Lanškroun – podlahy do každého interiéru
Nabízíme kvalitní a účelné laminátové plovoucí podlahy QUICK-STEP za velmi příznivé ceny v širokém výběru dekorů - Podlahářství Václav Turek Lanškroun
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Prodej a pokládka PVC, vinyl, linoleum Trutnov
Naše podlahové studio nabízí prodej a pokládku podlahových krytin jako je PVC, vinyl v rolích a linoleum v novém designu s různými imitacemi - CZ PODLAHY s.r.o Trutnov
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
Vinylové podlahy RIGID Rohovládova Bělá – vinyl nové generace
Nabízíme ty nejlepší vinylové podlahy nové generace RIGID, vhodné pro podlahové topení, stabilita zámkového spoje - STRNAD podlahy, dveře s.r.o. Rohovládova Bělá
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Eshop dětský koberec ve více rozměrech rozzáří dětský pokoj
Nabízíme ve svém Eshopu rozmanitý výběr koberců s dětskými motivy v různých rozměrech pro každý dětský pokoj - Koberce Strnad Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Doprava kusových koberců po celé ČR Pardubice
Při nákupu kusových koberců z našeho eshopu také zajišťujeme spolehlivou dopravu po celé ČR - Koberce Strnad Rohovládova Bělá, Pardubice
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Podlahy od renomovaných výrobců, laminátové, plovoucí, PVC, dřevěné s nenáročnou údržbou
Pestrý sortiment podlah i nejrůznější doplňkové zboží si pro Vás připravila firma Supellex - svět podlah s.r.o. z Velké Bíteše. Vybrat si můžete z klasických PVC a vinylových podlah či koberců.
Podlahy RIGID Pardubice – rozměrová stálost a stabilita zámkového spoje
Kontaktujte naši firmu STRNAD podlahy, dveře s.r.o. z Rohovládovy Bělé a objednávejte novou podlahu RIGID již dnes!
Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Zátěžové koberce do hotelů a penzionů s protiskluzovým podkladem i na schodiště
Velký sortiment zátěžových koberců do hotelů a penzionů zajišťuje společnost Koberce Ponorka ve Vsetíně. Poradíme si i s instalací protiskluzových koberců do chodeb i na schodiště.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Dřevěné třívrstvé podlahy QUICK.STEP PARQUET z masivu
Kvalitní dřevěné třívrstvé podlahy vyrobené z masivního dřeva pořídíte u společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Laminátové podlahy, podlahy z lamina – Egger, Parador, Rooms
Hledáte laminátové podlahy? Ve velkoobchodu BOMA PARKET na 3 místech v Praze naleznete kvalitní podlahy z lamina od prověřených výrobců Egger, Parador, Rooms za skvělé ceny.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Laminátové plovoucí podlahy Egger 2018-2020 Beroun – nejvíce populární dekory
Vybíráte vhodnou podlahovou krytinu do interiéru? Široký výběr nejvíce populárních dekorů kvalitních laminátových plovoucích podlah Egger 2018-2020 nabízí firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Prodej koberců do bytů i kanceláří - vyberete si moderní a kvalitní koberec
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám poskytuje široký sortiment koberců, které jsou vhodné do bytu i kanceláře. U nás si jistě vyberete moderní a kvalitní koberec podle Vaších představ.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Venkovní terasové podlahy Terrafina - kvalitní dřevoplastové WPC terasy
Podlahy na venkovní terasy pro náročné, to jsou dřevoplastové WPC terasy Terrafina. Jejich výběr naleznete ve vzorkovně BOMA PARKET Praha 4 Nusle nebo Praha 10 Bohdalec.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Průmyslová mozaika, dub kouřový a přírodní - kantovka, Praha
Průmyslové mozaiky se vrátily do interiérů. Využijte možnost jejich nákupu za výhodné ceny u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
Korková plovoucí podlaha Lanškroun – prodej odolných snadno udržovatelných podlahových krytin
Prodej lakovaných korkových podlah Meister - jsou vysoce odolné, prostředí nezatěžující a lehce udržovatelné - Podlahářství Václav Turek Lanškroun